Відповідь: 37ма ШКОЛА Звісно, дуже цікаво! Все цікавить! І Ви особисто, і шкільні концерти Ваших часів, і Горлиця...Сподівання побачити знайомі обличчя, знову відчути дух рідної школи! Коли вперше читала гілку, хвилювалась, після стількох років мовчання-стільки інформації!.. На одній Оленчиній знимці вручення атестату зрілости побачила своїх трьох учительок, одна з них-Гончаренко Л.Г. була класною керівничкою... Затим усю ніч не спала--спогади, спогади...Вражена, як змінює людей час, на фото вони вже не молоді жінки!... Звичайно, дуже раділа би Вашому співу, але я то так, до слова приписала..., ми ж з Вами не на сусідній вулиці живемо...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Забулось, що легше "передати" через е-маіл у вигляді мп3 (чоловік підказав), звичайно, якщо вважаєте це за потрібне. А я, ще трішки часу, доберусь до старих шкільних знимок, може кому цікаво буде...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Ой, та у мене i немає в електронному форматi. Є або на кассетах (вiдео чи аудiо) або на CD.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Як я рада, що Ви в принципі згідні.. :radist: Чоловік пообіцяв мені допомогти--переслати Вам програму для перетворення СD на мр3, потім залишається скинути на елпошту...Все не складно і ніц не коштує... Я то всьо тільки починаю засвоювати, хоч навколо мене компютерні аси... Уявіть собі, навіть мій малий в свої 1,5 рочки навчився карму роздавати, сидячи у мене на руцях, то мушу пильнувати, хоч мені карми і не шкода...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Audiograbber погугліть..... фрі програма, встановлена займає 2 мб... є й людська українська мова......
Відповідь: 37ма ШКОЛА Ой, Пупер, Ви завжди тут як тут! Спитала скоро у свого рідного, поки не заснув, каже, що існує багацько таких програм, і Audiograbber дійсно добра... Та й без перепитування Вам довіряю...
Відповідь: 37ма ШКОЛА дякую, як було сказано в кінові "брат-2": "ми, гускіє, нє абманиваєм дгуг дгуга".... а програмка справді хороша..... давно її користаю...
Відповідь: 37ма ШКОЛА до речі, є й простіший метод (але може не найліпший): віндовс-медіа-плеєр дозволяє переконвертувати звичайний музичний диск... пірацтво пропагує вуйцьо біл гей-цс.... щоправда, формат буде не мп3, а вма (віндовський)...
Відповідь: 37ма ШКОЛА не хоч пояснювати, то й не тре.... пс. я і сам можу знайти відповідь, але форум читаю не тільки я.....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Це був просто вступ до розповіді , бо як нема Pro то нема про що говорити. Припустимо дістали ми Про-версію (наприклад купили, ми ж не пітримуєм піратів:shy: ). 1. Ставимо його (вінампа) і бажано при інсталяції вказувати щоб ставилась MediaLibrary і компонента копіювання дисків (ну і mp3 звичайно). 2. Запускаємо вінамп, вставляємо диск, відкриваємо MediaLibrary, клікаєм по значку нашого диску. Появиться список з композиціями і кнопочки, серед яких потрібна нам Rip. 3. Виділяємо композиції і тиснем Rip . В настройках CD Ripping можна вказати тип кодування (AAC, MP3 тощо) та й купу всього іншого
Відповідь: 37ма ШКОЛА Менi колiжанка порадила веб сайт odnoklassniki.ru Я вже там знайшла КУПУ своїх однокласникiв! I 37ї школи там багато. Треба в пошуку вводити Львiв, Львов, Lviv, Lvov I тодi дивитися за 37мою. НУ i треба зареєструватись.
Відповідь: 37ма ШКОЛА ніночко, сорі, але там я ніколи не зареєструюся......... вас я пам'ятаю зі школи .... я не пригадую багато чого, але вродливих дівчат -- так......
Відповідь: 37ма ШКОЛА Я там теж вже відзначилась. Пошукаю і вас... Я помітила, що памятаю тільки на пару років старших, або дітей знайомих батьків. Пупере, а я вас не памятаю, чи правельніше сказати не знаю. У якому році ви закінчували? Напевно я тоді ще в молодшу школу ходила...