Відповідь: 37ма ШКОЛА світ тісний не то слово бо потім ще не раз закохувалась і бідні хлопці змушені були то терпіти :D бо закохувалася я односторонньо... але то колись...нап"юси багато коньяку і тогди розповім правдоньку...може
Відповідь: 37ма ШКОЛА Так. Це його старший брат "Конфлікт" - це мягко сказано. Я б сказала, що це було нездорове кохання. Це наш відмінник круглий. Я ще з ним за одною партою просиділа. Ярослав Попович. Додано через 2 хвилини Дякую:shy:
Відповідь: шкільна любов!!!!! о! на-маєш! женшіна всьо пам"ятає...до мєлочєй:D а в мужчіни пробєли...:D у вигляді кількох інших спідничок... еееех ну і чому в тому світі все так банально.....
Відповідь: 37ма ШКОЛА моя перша вчителька також Ганна Василівна Камінська..... а потім Надія Іванівна може ми однокласники? До речі я телефонувала на АННИ до Ганни Василівни,вона зараз дуже в тяжкому стані. Я плануюїї відвідати її найблищим часом, хто має бажання приєднуйтесь.
Відповідь: 37ма ШКОЛА панно, а якого року випуск?.. 1993?.. і моя перша вчителька -- ганна василівна!.. я хочу провідати... пс. вам "сонечко" робили?..
Відповідь: 37ма ШКОЛА Лулу, оце я вчора передивлялась старi шкiльнi концерти, i хто ти думаєш виспiвував поруч один одного????? МИ З ТОБОЮ! Стояли такi двi, спiвачки, спiвали. Ти була одягнена в якийсь сiрий костюмчик з бiлою обшивкою i бiлими гудзиками. I ще ж кого я бачила на концертi???? ЛIЛЮ!!!! Тоже така принцесса вся в бiлому платтi з великим кльош комiром. Спiвала бiля Катi Р. Це у мене був вечiр спогадiв - називається
Відповідь: 37ма ШКОЛА подивилась...в мене певно з іншого концерту фотки... там лілі нема і тебе не бачу... ну в мене кілька фоток тільки з одного вечора...а їх було...о мамма а так про вся випадок...а ти в чому була одягнена
Відповідь: 37ма ШКОЛА От фоток з вечорiв у мене якраз i нема, тiльки уривки з на вiдео, якi Колобова менi передала. На тому вечорi де ми разом, я була одягнена в зелене бархатне плаття. Це був вечiр "Зимова Казка" "Le comte D'Hiver" А той вечiр де з Лiлею то був "Закоханi серця" чи якось так. "Les Coeurs Amoureux"
Відповідь: 37ма ШКОЛА хоч заміж вийшла а пам"ять залишилась дівоча нічо ні помню взагалі приємне про школу з"являється в моєму житті після школи як наприклад з"явилася коза-дереза я тільки пригадую якщо дєрік співав на вечорі tombe la neige то значило що вечір вдався
Відповідь: 37ма ШКОЛА Ага, у мене вдома фото є. А записом не поділишся? Але пісня моя мені не подобалася. Здається, ось ця - http://paroles.zouker.com/parole_ziq.php?id=69794 Додано через 1 хвилину Ні, в районі 4 музичної школи та костелу Антонія. Вулиця Солодова. Дуже близько до кайзервальду.
Відповідь: 37ма ШКОЛА солодова - піскова - вишенського - лісна..... і далі: з одного боку -- лисенка, з іншого -- харківська, ніжинська....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Чому б нi. Але на тiй касетi мене дуже багато, бо Колобова переписала майже тiльки мої виступи. Там де ти є то тiльки одна загальна пiсня. Але якщо хочеш, то я перешлю. У мене правда на кассетi. Якщо хочеш на диску, то менi тре буде переписати i тодi можу переслати.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Добре, я цим займуся. Бо менi ще треба мою Горличку переписати на диски, то я й школу перепишу. I тодi тобi пошлю.