37ма ШКОЛА

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Koza-Dereza, 21 лис 2007.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: 37ма ШКОЛА

НУ бачиш, я пам'ятаю що хтось знав хто викинув але казали дєрiку що бояться сказати... Я б теж не видала!!! :D

Додано через 3 хвилини
    Ми в 1995 зимою.

Додано через 6 хвилин
    Фоткай з любого! Менi теж цiкаво побачити.
    Оленка, ти менi колись мейл написала, ти мене "знайшла" на Унiверсальному Довiднику. :) Я згадала! Я подивилась твої весiльнi фотки i з них не впiзнаю, ти там така шикарна нєвеста, доросла :) Я то напевно якщо пам'ятаю тебе то як 9-класницю. Давай старi фотки! Будем згадуватись. А ти мене з вигляду пам'ятаеш?

Додано через 7 хвилин
    Знаю знаю, ви заходили пiсля нас :) Нас теж потiм перекинули у французький каб. на 2му поверсi, коли нас стало АЖ 17!!!! :D

Додано через 8 хвилин
    А я цiєї вчительки не знаю. Може нас не вчила. А може нова?

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

А ми в 1999
    Не памятаю, але могла бути і я. Я тебе пізнаю з фото, я частенько у ваш клас заходила. Я знала Діну і Євгена. Ми разом на Пласт ходили... Тому були спільні теми для обговорення. А ще в нас одна дівчина була закохана у одного хлопця з вашого класу ... і то була ціла історія...
    Спочатко ми заходили після вас, а потім нас пересилили біля вас. Наш клас був з права від вашого...
    Вона була в нас і в молодших клас. Ти точно її не пвмятатимеш.
    Я виклала фотки ті, що в мене вдома є, інші треба в мами шукати...
    Дивись: http://picasaweb.google.com/olenka.polishko/School37

3. Koza-Dereza

Можна я вгадаю: твоя однокласниця була закохана в Палiя! :D

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в мене теж була ціла любовна історія. Я аж через нього ногу вивхнула. Так втікала. :D:D:D

• Подобається Подобається x 1
  5. Koza-Dereza

Ти що тоже в Палiя була закохана??????? О мама! :8:

6. Liliyah Romanova

Та де. Той мені не подобався. Я в Равлінка. Ще й мала немудрість признатися в тому. Ой, але ж мені дісталося! :D:D:D

• Подобається Подобається x 2
  7. Koza-Dereza

Та то так завжди є (ну майже завжди) в старшокласникiв завжди дiвчата закохувались i будуть закохуватись, ну i деколи в однокласникiв. А потiм скiнчилась школа... скiнчилось кохання ... хоча деколи такi пари i женяться :)

Додано через 5 хвилин
    +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :D:D:D:D:D:D

8. Olenka

Olenka Well-Known Member

Не а. В Стецика (здається так). він ж у вашому класі був. Чи я вже наплутала?

9. Koza-Dereza

О так так, в нашому :) Юра - симпатяга хоч куда :) I не просто симпатяга, вiн ще й дуже розумний i добрий, i нормальний, не вискочка i не iдiот. Я не дивуюсь що за ним хтось пропадав :)

10. Liliyah Romanova

А я ще Малишевського пам'ятаю. Симпатичний хлопчик був. :shy:

Додано через 1 хвилину
    Ага, мені теж зараз смішно, а тоді була чиста трагедія. То ж якою треба дурною та наївною бути, аби за таким (най не кажу чим) пропадати. А як деякі однокласники ревнували, бідаки. :D:D:D

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а мені ніхто не подобався в школі..... [​IMG]
    "на стільки" не подобався.....

12. Liliyah Romanova

Ціле щастя, що я в 5 класі перехворіла. Відтоді розділяла. Котлети окремо, мухи окремо. Любов у стінах школи не має сенсу. Для мене не мала. :)
    Але ногу вивихнути, втікаючи від того, кого любиш, то пригода. :D:D:D

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а я в школі тільки "совався"......
    дуркував і хуліганив, дівчата мені були десь.....

14. Liliyah Romanova

А в нашому класі все на купу було.
    А забави та переслідування, які дурнуваті.
    Аж згадати страшно. То ж яка в дітей фантазія була.

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

У нашому класі були дівчата до нього не рівно дихаючі....

16. lulu

lulu Well-Known Member

шкільна любов!!!!!

а я...а я...
    ой шас признаюсь.....:crazy: :crazy: :crazy:
    з першого класу була закохана в однокласника колобова ореста
    а йому наша попелюшка подобалась тобто сянька пилюх-ну вона багатьом подобалась і всі хлопці їй подарунки на 8 березня дарували а зі мною навіть сидіти не хотіли за одною партою
    мою багаторічну любов важко було не помітити і в якомусь 5-7 (точно не пригадую) класі на класовій дискотеці я танцювала один-єдиний БІЛИЙ (бо на інші в мене шансів небуло:)-не кликали) танець з орестом під музику з фільму твін пікс-О МАМММА-я не чула землі під собою
    потім мене вже не існувало кілька років:8:
    потім прийшов на практику до своєї рідної школи Сеник-високий блондин-танцор (на педагогічну практику з кулька) і я взагалі дуже підняла свої рейтинги...бо ми з ним так би мовити "танцювали" де тільки можна було:p а ще він міг мене відрпошувати з уроків:p і ми тусувались-О!
    а потім...;) нє таки все не розповім...на потім трохи лишу:p
    далі ліля дуже дооообре знає;)
    а молодість не вернеться не вернеться вона:crazy:

• Подобається Подобається x 6
  17. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я це памятаю :)

18. Liliyah Romanova

А де їх не було? ;)
    Дійсно симпатичний і розумний хлопчик, але м'який дуже, імхо.

19. Koza-Dereza

Хто м'який? Малишевський???? Та ви що вiн такий баламут (був) що таких ще пошукати треба було!
    А Колобова я з вигляду теж пам'ятаю i Попелюшку вашу. А ще у вас був Пєтя Решетняк - вiн навiть зустрiчався з моєю однiєю однокласницейю певний час. В якийсь час то була мода чи що зустрiчатись з хлопцем на рiк молодшим. З паралельного класу теж була дiвчина Оля що зустрiчалась з молодшим Стьопою.
    А практиканта я не пам'ятаю :-/ Хоча "Сеник" звучить дуже знайомо.

Додано через 9 хвилин
    Оленка, класнi фотки! Тепер я знаю хто ти є :) Я обличчя пам'ятаю, i що ти є дуже мiнiатюрна. Але прийми це як комплмент що на весiльних фотках ти дуже iнакше виглядаєш, i можу я сказати - WOW, набагато краще! Це ж добре мiнятись, особливо на краще. Хлопцiв я щось ваших не дуже пам'ятаю, може змiнились. Тiльки Дикун троха знайомим видається. Це у нього є старший брат Саша? Бо колись був такий старшокласник в нашiй школi Саня Дикун. А зато дiвчат з вигляду я пам'ятаю добре :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Liliyah Romanova

Сеники жили навпроти школи. Його сестра вчилася зі мною в одному класі. Олена, здається. Добре вже й не пам"ятаю. Дуже на брата схожа. І песик у них дуже класний був.

Додано через 1 хвилину
    А я ще по весільних фото впізнала!!! :radist:
    А я з вашого класу Іванку пам'ятаю. Щось там був якийсь конфлікт із нашим Хомою, здається.
    А от Катя руденька до невпізнання змінилася.
    Оленко, а нагадай ім'я першого з ліва хлопця на останній знимці. Таке лице знайоме. Пригадую, що щось ніби тихе та скромне.

Додано через 8 хвилин
    Баламут, а м'який - не те саме. Людина не завжди є така, яку зі себе вдає. :)

а де твій аватар? :)