Відповідь: 37ма ШКОЛА Отак почитала я тему...Хмм...класно вам!Є хоч шо згадати...А мені нічого.І добре,шо на форумі немає народу з мої школи.
Відповідь: 37ма ШКОЛА зараз напишемо..... хто пам’ятає "геракла"?.... а учнів, які масово переїжджали з києва після чорнобиля?...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Геракл це Iгор Михайлович? Я пам'ятаю (якщо це вiн) - нас вчив фiзкультуру. А потiм якiсь почали ходити слухи, коли вiн пiшов зi школи, що його якiсь рекiтьори прибили, i цiла школа (особливо Калина Федорiвна) були в траурi!!! А потiм взнали що то всьо слухи. Я його особисто бачила на трамвайнiй зупинцi пiсля тих всiх слухiв. На тому i закiнчилось. Про чорнобиль я не пам'ятаю, напевно замала була. Але я пам'ятаю як однi старшокласники в 10й клас тодi з Аллою Вiталiївною як кл. кер. страйкували у дворi :D Тодi якiсь були студентськi страйки ну i вони собi (а може по iншiй причинi, я не знаю) Але всi їх страхали поганими оцiнками iтд... а вони не похитно страйкували принаймнi один день то точно. Додано через 3 хвилини Думаєте можна фотки з вчителями сюди постити? Додано через 10 хвилин Кабiнет зарубiжної лiтератури Додано через 12 хвилин Наш обiдраний двiр
Відповідь: 37ма ШКОЛА ми з цієї стіночки постійно скакали.... а в протилежному боці, там, де асфальтом все закатано і стоїть одинока осіння яблунька колись був садочок з пам’ятником.... пам’ятник, здається, вічно молодому іллічу чи просто піонеру....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Хмм i пам'ятник не пам'ятаю. Зате згадала ще про Пiфа: Вiн в нас вiв тех переклад (фр. мова само собою) тобто мою групу вiв директор, а пiф iншу, i одного дня замiняв на двi групи. Надавав на уроцi купу завдань ми сидимо стогнемо i тут вiн ще щось задає, а хтось з хлопцiв каже "О Боже!" а Пiф у вiдповiдь " Не Боже, а Володимир!!!!" :D
Відповідь: 37ма ШКОЛА Мої фокти закидані дверима, які чоловік все ніяк не поміняє в нас в хаті Але скажу, що я вчилась з такими людьки як Олеся Печерська, Юра Квасниця (за одною партою сиділи), Андрій Захарчишин... А подвір*я рідне, я на ньому руку зламала :D Памятник був ніби молодому іллічу, але він був так захований серед дерев, що ніхто на нього не реагував. Стоїть собі тай стоїть.
Відповідь: 37ма ШКОЛА піф взагалі був унікум.... пам’ятник і садок пам’ятати важко, бо це було ще на початку 80-их...
Відповідь: 37ма ШКОЛА А пам'ятаєте у нас колись навiть викладали росiйську мову до 1990 чи 1991 i була вчителька рос. мови директором. Ой, зараз вмрете зi смiху! КОли я була в якомусь 3 чи 4 класi до нас до школи прийшла в гостi внучка чи правнучка I. Франка, ну i там розповiдала нам всяке про нього (Це ще при росiйськiй директорцi) Пiд кiнець розмови запитуються в дiтей чи хтось хоче щось запитатись у поважної панi. Всає Нiна - командир класу, чудова учениця, зразковий жовтеня (чи як там) i видає "А скажiть будь ласка ДЕ I КОЛИ НАРОДИВСЯ I. ФРАНКО" !!!!!!! I з таким же урочистим настроєм сiла. У залi панувала мертва тиша. Панi Франко була ОФIГIВША вiт такого невiгластва (так правильно написала???) Марiя Дмитрiвна рвала i метала (про себе) А директорка ТАКИМИ очима на мене дивилась що я думала що мене вишвирнуть зi школи в ту ж секунду. Пiсля шоку панi Франко всетаки на моє питання вiдповiла... i всi полегшено зiтхнули. Але, звичайно, я отримала купу двiйок потiм вiд М.Д. I напевно в придачу вiд iнших уцителiв, це вже не пам'ятаю точно. Отак я себе прославила :D Додано через 7 хвилин А, i ще отам на фотцi з зар. лiт. кабiнету є зеленкуватi парти - то були новесенькi парти, хтось школi подарував чи що... Поставили їх ВЕЛIЛИ НЕ ШКРАБАТИ I НЕ МАЛЮВАТИ НА НИХ!!!! Хто б мiг подумати що за лiченi години парти були розмальованi вщент!!! Чи варто казати що дуже цiнна iнформацiя така як шпаргалки теж розмiщалась на партi стратегiчно пiд зошитом чи пеналом. Коли нас заставляли мити клас (що теж була цiкава процедура) то дiвчата резинками, бритвочками i шматами всякими намагались змити роки працi учнiв!!!
Відповідь: 37ма ШКОЛА блін.... наш клас прославився розмальовкою парт.... особливо ми буйствували в історичному, бо це була наша класна кімната... по партах можна було дізнатися про всі події класу та школи....
Відповідь: 37ма ШКОЛА А в нас це був класний кабінет якийсь час. Десь три роки, здається. Від 5 класу. Оте перше зліва вікно я вибила своїм однокласником, коли він мав необережність мене зненацька обійняти. Я стояла за тією партою, перед якою ти стоїш. Ото спогад зі школи! :D:D:D А за тією партою, де ти поклала ліву руку я 2 роки сиділа. Додано через 4 хвилини А я шпаргалки у випускних класах писала собі польською. І вони у мене на столі парті лежали просто перед носом. Ніхто з учителів ні разу не засік. Додано через 10 хвилин Якось у мене зі школи мало хороших спогадів. Хоч не скажу, що їх зовсім немає. От сиджу голову ламаю, не можу згадати імена улюблених вчителів. Хоч убий. Гончаренко була моїм класним керівником, досі передає через маму мені вітання. Матиматики нас вчила Оксана Степанівна (забула прізвище), вона ще й завучем була. Знущалася з нас по чорному. Якось пригадую просила допомоги у маминого знайомого матиматика із 42 школи, бо не могла розв'язати якесь рівняння. Він ледве його розв'язав і сказав, що уперше чує, щоб у гуманітарній школі подавали математику на рівні математичного ліцею. Після тієї муштри, коли я перейшла на останній клас у 49 школу, я на контрольних з геометрії єдина (це при тому, що я вроджений філолог і в класі було 5 чи 6 медалістів) встигала розв'язати усі задачі, навіть додатково. У мене хороші спогади ще про учительку фізики Наталю Григорівну та про вчительку історії, котра була класним керівником Лулу і чиє ім'я я безсовісно забула. І вчительку малювання. Теж ім'я забула.
Відповідь: 37ма ШКОЛА вчителів малювання пам’ятаю двох: дядько, а також пані, на прізвище вачків.... зі мною вчився в класі її син -- орест.... директорів застав трьох: прізвище першої не пригадую, друга була -- лариса іванівна богуцька, і пан лободинський.... у лариси іванівни є син -- сашко, відомий нині шоумен....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Пупер я вами захоплююсь так як ви пам'ятаєте прiзвища напевно мало хто пам'ятає! Я нiц не знаю прiзвищ, крiм буквально 2-3 НУ МОЖЕ 4!!! :D
Відповідь: 37ма ШКОЛА немає.... до речі, у мене колись була мрія -- зібрати всі свої шкільні альбоми..... їх же все-одно спалюють через 10 років.....