Відповідь: 37ма ШКОЛА В мене в класі на фр. філологій з дівчат вчились Іра Іванчук (її мама в нас в школі викладала фр. мову), Андріана Коцур, Олена Дмитерко. Може то хтось з них?
Відповідь: 37ма ШКОЛА Іванчук Оксана Теодорівна була моєю класною керівничкою. Додано через 6 хвилин Емблема школи
Відповідь: 37ма ШКОЛА Там не тільки через то кажуть... багато "мутила" Це скорше всього була спроба нової директриси продати школу, вчителів, учнів і їх бтьків есдекам
Відповідь: 37ма ШКОЛА це була всього-на-всього спроба піару ес-де-пе-у-нуль за допомогою нашої школи, і більше ніц..... а попередні директорки?.... але "цю" інфу я виносити не буду....
Відповідь: 37ма ШКОЛА Нінусь, щось я такої в вашому класі не пам'таю. Нагадай мені! Додано через 3 хвилини Ліля, а він наскільки від тебе старший? Може я його знаю? Бо коли я вчилась в ЛКА мені попалась викладачка, яка вела мене за руку в перший клас, ото я їй нагадала, а вона наді мною познущалась на всіх олімпіадах!!!!
Відповідь: 37ма ШКОЛА Вона до нас прийшла в 7му чи 8му класi, дружила з Дiною Остапчук в останнiх класах.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Це ось, якщо пам"ять мені не зраджує, 5-В. Але рік не пам"ятаю. Шклірожна стала...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Нє, Ліля зовсім не в другому ряді. Лілю колись так чесали (тільки бабця потім ті коси, що заплела, і могла розплести), що потім її мало хто на дитячих фото того періоду впізнавав.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Я знайшла i засканувала старi фотки зi школи. виставляю тi де троха видно школу окрiм мене красiвої. Це 11 клас - напевно весна чи осiнь (певно жи не зима) 1997-1998 Це мiй випускний - 1998. Я торжественно приймаю диплома у нашiй "свiтлицi" вiд Мир Мика Soyez Les Bienvenus Хто пам'ятає Володю музиканта? А це далекий 1996 - випускний 9го класу. Шкiльний двiр. Бiльше нiде не придумали сфоткатись.
Відповідь: 37ма ШКОЛА З Людмилою Георгієвною? Вона у мене теж була класною керівничкою! Знала її завжди з прямим волоссям... Ніночка, а хто сидить на сцені з квітами в жовтій блузці? Приємні всі фото!