Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Так точно. Тільки я знаю, що Ліля молодша за мене на років 2-3, от не можу згадати, "запамятовала"!!!!!!!
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине видите, яку користь вам дала баня. Тепер я зрозумів, чому Ліля написала "за неуважність", бо ви її зразу невпізнали.... нє?
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Я сподіваюся, що одного разу вистачить. Просто прибирання було стільки, що довелося вдатися до крайнього методу. Дивно, що ви тут це обговорюєте. Потім перенесу кудись. Відповідаю тут, аби вам простіше було. Я вчилася з Хомою Олегом у класі. Таде, наспамили, що не знала, як то розгребти. Новичкам ми робимо скидку, але якщо вони читають пп і таки ставляться з розумінням, що форум існував і до них. І що можна спитати кілька разів, аніж зразу створювати різні паралельні теми. А те, що з 37, то я здогадувалася. З огляду на те, від кого запрошення отримали.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Розумію, що це в цій темі як ви кажете "флуд", але я знаю, що старший Хома (не пам'ятаю як звати, то він від мене старший на 2 роки, а молодший, не пам'таю на скільки). Я вчилась в класі з Малком, Гупалом, Друзюком, Орищином і т.д.... От може ви і згадаєте наш клас!
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине <оффтоп> гммммм... хому олега знає вся 37-а школа?... </оффтоп>
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Цьорох класним керівником була? Тоді ми в одному кабінеті вчилися. На другому поверсі.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Якщо чесно, то була трохи ображена, бо не можна от так зразу з новичками, вже зареклася ніяких тем не створювати, бо ну його... Знову скажуть, що не туди..... Форум класний, можна про все прочитати і взнати те, чого не знаєш, але правила дуже суворі, хоч би якісь скидки робили для новачків! Нє? Точно, в мене Цьорох була, а вас хто? Тільки не киньте мене знову в баню, краще перенесіть куди вважаєте за потрібне! Додано через 9 хвилин Дякую, Ліля, що я не в бані! А чому в мене немає смайликів? Чи вони як карми появляються після сіклки-то дописів?
Відповідь: 37ма ШКОЛА Закінчив в 2004-тому. 2 роки провчились з новою директрисею - сказати про неї чогось доброго тяжко... Правда добре шо підключила депутата того Шурму шо зробив комп клас і тринажерний зал! За то їй ріспект! а так....... Правда часто зараз прохожу біля неї бо живу чуть вижче то бачив пластикові вікна поставили в актовому залі. А решта - як була занедбана так і залишилась!
Відповідь: 37ма ШКОЛА памятаю цей клас мабуть як наймолодший з тих, що памятаю взагалі. Малко-старший на рік від мене молодший. Ні, там недовго була "їхня" директриса, але її поперли після того, як вона табличку латунну з потретом шурми (тут вчився визначний громадський діяч ітд) вирішила біля входу повісити. P.S. Піф живий і здоровий.
Відповідь: 37ма ШКОЛА УРА!!!!!!!!!!!!!! Хай ще 100 років живе! Він в мене завжди сигарети стріляв, ну а про уроки його я взагалі мовчу, напевно всі знають!!!!!!!
Відповідь: 37ма ШКОЛА Шурма вчився у 37-мій. Був однокласником мого тата. Та можна, тільки не стільки нараз і не такі, що вже повторюють інші. Пишіть пп і я вам радо допоможу. У мене була Людмила Григорівна. Вчителька зарубіжної літератури. Ще зі мною вчилася Оленка Стахів, донька вчительки біології. О, точно будете знати Музику Андрія. Додано через 6 хвилин Та знають. І його, і його брата ніби. Вони ж на подвір"ї школи жили. Точніше по тій стороні, де майстерня була.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Музику по прізвищу вроді би пам'ятаю, може якби побачила, то би згадала, Оленку Стахів пам'ятаю, до речі вона на "однокласниках" є. Дуже дякую, тепер як щось не зрозумію, то краще перепитаю!
Відповідь: 37ма ШКОЛА Не маю фото зі школи взагалі. Ми сюди всього мінімально брали. Живемо не загніджуючись, так би мовити. А з вами вчилася Надя (сподіваюся, їх не було багато). Вона закінчила французьку філологію і вчила (не знаю чи й далі вчить, але у 2005 ще вчила) французької мови в УКУ. Ми з чоловіком до неї ходили: він вчитися (бо хоч він теж з 37-мої, то все забув цілковито), а я - трохи пригадати. От тільки я її прізвище забула...
Відповідь: 37ма ШКОЛА Якщо ви маєте на увазі Криштальську Надю, то вона на рік старша від мене, зараз в Києві живе, двох діток виховує. А взагалі Ліля, звертайтесь до мене на "ти", бо почуваюсь якоюсь старою бабою!
Відповідь: 37ма ШКОЛА Добре, можна на "ти". Просто на форумі так прийнято. Але раз до Ніни на "ти", то вже й до вас... е-е-е-е, до тебе буду. А давно переїхала Надя до Києва? Бо вона точно в Цьорох у класі була. А з прізвищами у мене проблема. :shy:
Відповідь: 37ма ШКОЛА Нє, Лілічка, ти плутаєш, в нашому класі Надь не було жодної, може вона до нас приходила, то тобі видалось, що вона з нами вчилась! Я не знаю скільки вона вже в Києві, але здається, що трохи давно.
Відповідь: 37ма ШКОЛА Я ото подумала, що то, мабуть, не була Надя. :ninja: Йой, все мовчу тихо, бо з моєю пам"яттю на імена та прізвище треба тихенько заритися в землі й не висуватися.