Та певно з старими ходять бо як не пам'ятник сталіну ставлять то катерині то проп'ють,а на нові не залишається бабла,а за радянські рублі вже ніхто не хоче.
Пропоную "оцензурену" редакцію: Велика паща у гіганта-кашалота, Та не поміститься у неї той… на букви три, Який щоп’ятниці кладу я на роботу, А особливо пообідньої пори.
Продовжуємо обчислювати місцезнаходження Полковника на фотографії. 5. Найлівіший мужчина. Він стоїть так, як ніби він не з усіма, а просто проходив мимо. Ще й усміхається, ніби зараз зарегоче. Якийсь несерйозний мужчина. Це не Полковник. Полковник посміхатися не буде. У Полковника має бути суворий військовий вираз обличчя. ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ---------- 6. Найправіший чоловік. Це точно не Полковник. Цей чоловік більше схожий на директора супермаркету. ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- 7. Підозріла особа в темних окулярах. Цей вже може бути і Полковником. А якщо це не Полковник, то явно якийсь шпигун. Дуже підозрілий... ---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Залишилось 56 осіб з 63. Нє, ну хто-небудь підкажіть, якими відмінними ознаками володіє Полковник: можливо, вуса, бакендарди, борода, блискуча лисина?
Ага, значить, Полковник не в першому ряду. Там народ або у білих тапках, або в чорних, або в бежевих. Тобто за спиною ховає свинячу голову?
Я против! В смысле Полковника в белых тапках. Наш Полковник живее всех живых! Я угадал его отчество! Ильич!
Є, звичайно! О! Що значить, старожили... ---------- Додано в 05:15 ---------- Попередній допис був написаний в 05:14 ---------- Глянув аватар...
Цікаво, шановний пане Супер Інквізитор, як можна засвітити фотки, які зберігаються у пам"яті Вашого фотіка? Га?
Та йой... Я і моя камера не фотографує криміналу. Тільки позитивне і легальне. Купальники і т.д. лишилися поза кадром.
Тсс... А Полковник еще жив? Львов - игрушка не для маленьких. Кто застукал, просьба сообщить. Пароль - палка колбасы с характерным надкусом... Пан Левандивка, выложите, плиз, любезной публике Георгия Делиева на "ремонте..." Ну пожалуйста!