Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ При усій повазі до Ваших батьків... "Марксизм" і "ленінізм" абсолютно різні поняття. Перше - наука. Друге - авантюризм. Навіть не заперечую проти терміну "паранойя" щодо ленінізму. До речі, так і САМ Маркс вважав... Вже не кожучи про Фрейда.
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Дякую, Степаничу, за фаховий коментар. Може "Капітал" містив якусь правду щодо Германії тих років, а все інше ... Степаничу, зачекайте ! А звідки Маркс знав, ЩО ТАКЕ ленінізм ? ============= Ось хотів додати до мого попереднього поста: Якось чи то у відпустці, чи то у відряджені читав якусь «чорну фантастику» (російську). Описувалося, як випадкова людина потрапила в тайзі до якоїсь напів-зони, напів-секти. Там була дуже заплутана ідеологія і дуже заплутана система покарань. Нарешті герой, якого мали покарати, зарізав «виконавця» й оголосив, на основі якого «підзаконного акту» (вигаданого тут же) він це зробив. І став лідером. Схоже на «марксізЬм» ? Чим більше смурного туману напустиш, тим розумнішим виглядатимеш. «Наука», теж мені. Щороку перевидавалися підручники і користуватися старими було категорично заборонено. НЕ ТАК ™ ? «Наука» хитрих покидьків, щоби маніпулювати бидлом. А хто не бидло – того або обидлятити, або ҐасстҐелять! Читали “Обитаемый остров» Стругацьких ? Там «бидло» само з радістю марширувало під час передачі “сигналів з веж”. А в “не-бидла” від цього тільки голова боліла. І в лідерів теж НЕ боліла ! Вам нічого ті “вежі та сигнали” не нагадують ? 21:00 Таааам – Там-там-там- та- да- раааам…
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Полковник?Вот все Вас хотел спросить,а в Ваш военный ВУЗ,ребят из ЗУ принимали?Или это был чисто для москалей ВУЗ?
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Я боюсь ошибиться, но практически каждый второй был из ЗУ. В основном ребята, которые уже отслужили срочную. И среди отцов-командиров было довольно много местных. Хорошие ребята были. Многие -чуки стали большими начальниками в Москве и Киеве. С некоторыми и сегодня поддерживаю отношения. А на каких курсантских свадьбах пришлось погулять, Читатель. И на Волыни, в Закарпатье, в Ивано-Франковске, во Львове, естественно! Кстати - везде нас (курсантов) встречали как дорогих гостей. На самые почетные места усаживали. Особенно не сельских свадьбах. Хороший там народ живет - душевный! Жаль, что у них Интернета нет!.
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ ПОлковніку, це де немає інтернету?..... на волині, закарпатті, франківську?....
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Там есть. Везде ОН сейчас есть. Мне жаль, что его нет у ТЕХ ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫХ людей из тех мест....
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ з цих, пане ПОлковніку, з цих місць..... а може вони змінили свої погляди?... нічого ж не стоїть на місці.....
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Хрен с Вами! С ЦИХ мест! Погляды сменили - москалей не любят!!! Всё?
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Я знаю ЕЩЕ много разных слов... Но, увы, их тут говорить нельзя... А что, слово ХРЕН тоже НЕЛЬЗЯ употреблять на этом целомудренном форуме? Вы заранее предупреждайте, а то забанят на хрен за ХРЕН!
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ А я в каком значении применяю? Если нельзя, то скажите, каким словом этот ХРЕН можно заменить.
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ На філософію потягнуло... -Товарищ прапорщик,а что такое диалектика? -Гм...Видите дом?Сам серый,а крыша красная? Вот так человек...Живет,живет и умирает...:cowboy:
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Я його не забував. Можу ще й польською. Але,соррі,я забув,що Ви в ВВПУ вчилися... На овочевому...
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ от, скажіть мені: 1. вам так дуже хочеться, щоб галичани любили моЦкалів?... 2. ви любите галичан?...
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Вы считаете, что я должен отвечать на идиотские вопросы?:cowboy:
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ прикро... і куди подівся палковнік, з яким я спілкувався рік тому?..
Відповідь: 30 лет спустя - Львовское ВВПУ Послушайте, УВАЖАЕМЫЙ! Читатель задал мне вопрос, я дал на него ответ. Что Вам и Пуперу делать на ветке про ЛВВПУ? Я ведь не лезу к вам на Кунилингус? Кто идиот?