30 днів ночі (2007) 30 Days of Night Жанр: Жахи, Триллер Тривалість: 113 хв. Країна: , США Режисер: Девід Слейд В Ролях: Джош Хартнетт ...... Ебен Олеман Бен Фостер ...... Не знайомець Мелісса Джордж ...... Стелла Олеман Денні Хюстон ...... Марлоу Ембер Сейнсбурі Сюжет фільму На Алясці взимку день нічим не відрізняється від ночі - суцільна темрява. І так - цілий місяць. У цьому не було б нічого незвичайного, якби із звичної темряви не поповзли сили Зла, вампіри, які навели жах на маленьке містечко Берроу. Додано через 4 хвилини Девід Слейд був режисером фільму Карамель (2005) Hard Candy . Чедова чорнуха - бере за живе. А тут ? Тю.... Вже на початку фільму ясно, що атакувати жителів міста будуть вампіри. Ні яких моторошних чи не очікуваних сцен. Все прямо - прийшли, пожерли , пішли далі. І так весь фільм. То більше схоже на бойовик - тільки з великою к-стю крові. Моя оцінка 3. Теж не рекомендую. Принаймі мені було недно. =(
Відповідь: 30 днів ночі (2007) / 30 Days of Night Якраз зараз качаю. Завтра подивлюся. Качати можна звідси
Відповідь: 30 днів ночі (2007) / 30 Days of Night Поставив 4. Кіно дійсно досить непогане. Особливо на фоні того, що за останній час фільмів жахів , які дійсно відповідають канонам жанру і при цьому здатні злякати, дуже мало. Власне як ужастик цей фільм зі своєю функцією справився. Декілька справді моторошних моментів було, і разів три напруження тривало по декілька хвилин. Спецефекти теж хороші, мармизи вампірів дуже стильно зробили А натуралістичні криваві сцени розрубування людей сокирою чи відривання голови змушували скривитися і затуляти очі Єдиний мінус в сюжеті. Все таки не достаньо цікавий і мені видалося дещо банальним і засмальцованим, що ці потвори були вампірами... Можна було б придумати щось більш оригінальне, не таке заяложене... Там інопланетян якихось, або вірус, або якусь потойбічну нечисть як в японських ужастиках... От Фреді Крюгер, як на мене, це було свого часу круто. Бліда волохата кобіта, що вилазить з телевізора (Дзвінок) це також було круто. А зараз, таке враження, що перевелися нові герої кошмарів Але сам факт, що фільм змусив мене стільки про нього написати - це уже значить, що він таки хороший. Рекомендую дивитися вночі у темній кімнаті