Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? Маршрутки вже їздять досить великі - довші не розвернуться у вуличках, метро - не дозволяє грунт..Залишився хіба фунікульор:ninja:
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? в Чернігові маршрутки по 1 грн. вартість проживання (харчування+ одяг) проблизно така сама як у Львові. і ніхто не плачеться на збитковість бізнесу. не знаю, чому так...
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? є таке поняття, як "надприбутки".... власники дуже сильно нервують, коли надприбутки стають просто великими прибутками.... чудовий приклад -- мобільний зв’язок.... чому ніде не звучать цифри про собівартість?..... бо прості користувачі будуть шоковані....
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? Я узагалі зайцем трішки їжджу. Тато навчив. А так то плачу,законні..Проте я вельми обурена , що ціни на транспорт просто катастрофічно зростають. а водії деякі - це тоже подарунок. Одні врубають музику на всю котужку, інші обуюються за дрібниці або ж коли виходиш зразу жмуть на газ. можна так і впасти. А самі маршрутки.. Ніби вже нормальні, але деяка неприязнь до деяких сидінь, дверних ручок, сходів все -таки є. Деколи вельми неприєно заходити. А коли увійдеш, то мрієш якнайшвидше вийти і помити чи протерти руки вологими серветками. Тому керуючись цінами на громадський транспорт потрібно звернути увагу не тільки на міжнародні відносини( це про нафту, газ та інше) і сидяче місце чи ні, а й на загальний стан маршрутки. Головна їхня перевага має бути у зручності і швидкості. В останньому випадку не обов"язково сідати.
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? В Києві є розвинена інфраструктура комунального транспорту. Якщо забрати маршрутки зі Львова - більшість людей просто не матиме чим їхати - Сихів, Рясне, Майорівка та ін.
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? Разрешите уточнить? У нас сейчас почти все маршрутки стоят 25 рублей, т.е. 1 доллар США и несколько центов. А 5 гривен - это сколько в долларах США?
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? 5 гривень- це якраз 1 долар США( курс долара в нас зараз,якщо не помиляюся 5,05 грн) . і яка ж якість перевезення,комфорт у ваших московських маршрутках,Полковнику?
Відповідь: 3 чи 5 грн за маршрутку? Да, какая-такая якисть? Я редко на НИХ катаюсь - сам за рулем. А так - очередь в часы пик минут на 15-20. Стоячих особо не берут - все сидят. Рекламку крутят на экране. За рулем, как правило, ребята из Дагестана. Вот, пожалуй, и всё.