такс пані і панове, пропоную ще раз відписатись хто буде грати!, початок в понеділок вечером Мася ведуча? 1. hunter 2. Іспанка 3. LuBimaya 4. Христинка 5. овод? хто ще???
Зю пока что не говорит ни да , ни нет. Немного пока есть что делать. Но я слежу за вами, так что вполне вероятно ,в самый последний момент я таки да.
ну мене впишіть, але я маю в понеділок трохи справ , а у вівторок їду на бульбу. Зі всіх сил старатимусь відписувати
Короче. 1. Овод 2. Хонда - ? 3. Мартини 4. Испанка - ? 5. Зю - ? 6. Фокса - ? 7. Ггалл 8. Хантер 9. Любимая 10. Кристинка 11. Фон - ? 12. Перси - ? Потыкайте палочкой товарищей под знаком вопроса. Чем быстрее мы выясним, играют они или нет, тем быстрее начнем.
а скілько часу будете грати? від суботи буду без нету ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ---------- та, і чи буде дзеркальник або щось з тих шалених ідей, які я пропонував?
Хотелось бы сначала увидеть сколько человек будет играть, а потом уже правила под это количество подтушевывать
потикав хонду, персі, іспанку, контіка.... чекаю на реакцію... ---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ---------- персик мінус((((...
Патлатік, до суботи встигнемо. якшо сьогодні почнемо в суботу я вже теж офффф ташо сьоня дайош гру!!!