23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 20 лют 2007.

1. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Так сконав "советскій закон",що ж його тепер робити?
    А взагалі-театр абсурду. Святкувати день народження ворожої армії.
    с празнічком !!! всіх сюрреалістів.

• Подобається Подобається x 3
  2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Вибачте! А 23 лютого по новому чи по старому стилю? Якщо по старому...то це 8 Березня по новому.:)

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Поскольку СССР уже нет - то "вражеской" его армия может быть только для вермахта...Правда - возраст пана явно не тот, чтобы служить в вермахте... :)))

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так Красной армии и Советской армии тоже нет... своей тени боятся ...

• Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

невеличка тавтологія:) ну навіщо ті суперечки? хай би був котрийсь день - День мужчини... або день Захисника вітчизни.. тай всьо! і менше суперечок - і на душі легше..

• Подобається Подобається x 2
  6. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Якщо та армія для вас ворожа значить ви не українець. Святкуйте тоді американське свято - день народження yuschenka :)))

7. франц-йосип

Знову таки про здоровий глузд.Українці можуть стати хворою нацією якщо будуть святкувати день красной арміі і день Героїв Крут ,які з тою армією воювали.
    "Шізофрєнія,как і било сказано..."Булгаков (для любителів літератури)

8. VasMT

Це я переніс з гілки про 8 березня один в один...

"В бессильной злобе..."
    Не звертайте на них увагу! Вони біснуються через комплекс своєї меншовартості!
    Ось тут спробували відшукати істино Українські свята http://stryi.com.ua/forum/index.php?topic=2766.0 і що з того вийшло
    Традиційно люди відмічали без політики Новий рік, 23 лютого, 8 березня тай зрештою ще зо два десятка празників! Урочисте відсидів і все - кінець політики!
    Заборонити ж вони НАМ не можуть!

9. франц-йосип

І домой,водка піть,зємля валяцца.
    На цьому совок і тримався

так,"Вас нє догонят!!!" (не стануть)

10. VasMT

Га-га-га! Йаздох!

Тут у нас в Стрию вшановували память Бандери.
    http://stryi.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=802&Itemid=1
    Встановлювали чергову пам"ятну дошку. Та вже краще "водка пить..." по совковому, чим так "вшановувати" по-українськи! Весь "патріотизм" у вас отут, на моніторі!

11. Дальневосточник

У меня складывается совершенно другое впечатление. Прилагаются - достойные лучшего применения - титанические усилия для того, чтобы забыть часть своей истории (и уж если не вымарать - то облить без разбора грязью!).В этоу задачу прекрасно укладыватся и "райская Австро-Венгрия", и "за Польшi краще було!".... Я бы сравнил происходящее - раз привели пример из психиатрии - с лоботомией, когда отсекают (хирургически) одно полушарие мозга от другого.В результате человек - в принципе - может вести полусамостоятельную жизнь - этакий идеальный рабочий - без излишних "высших" потребностей - с мышлением на уровне "нас толкнули - мы упали, нас подняли - мы пошли...."

12. франц-йосип

Ну якщо ви так вважаєте-то ваша справа,в моїх дописах про це не йдеться.
    Це успішно практикували совіцькі "хірургі",коли виводили наву націю "совєцкій народ" а також їх колегі націонал-соціалісти з Німеччини.

А ви би хотіли що пам"ятник Кузнєцову?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хе... Кузнєцову... то тому кіллеру памятник?

14. VasMT

Ні, не хотів би! Хотів би побачити дійсно Велику подію. Щоб зробити висновок - так, дійсно, ці люди пам"ятають свою Історію і поважають борців за Україну! А так...

15. Дальневосточник

Продолжатели дела? Счиатет, что в этой компании хорошо?Тогда можно успокоиться - финал известен... :)
    Хочу заметить - маятник истории - хоть и неосязаем - но вполне действенен. Наиболее стабильны и спокойны те страны, где его не раскачивают... Коммуняки качнули - и где та эсэсэсрия? Считаете - надо качнуть его в другую сторону? Ну что-же, Бог в помощь...
    Як поїли – то й запили, а значить, заспiвали
    "Душу й тiло ми положим за нашу свободу"
    Тут болото не витримало ЧВАРК!
    Гей, слов’яни, немає народу!

(Бр. Гадюкiни)

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хочете побачити?
    А білет у глядацький зал купили? :)))
    Щоб побачити - тре зробити. А Ви хочете щоб нахаляву хтось вам показував.

17. франц-йосип

Так і я про це не можна серпи-молоти разом з тризубами тримати і пам"ятник Бандері поруч із пам"ятником Кузнєцову.Маятник вже не гойдається сссрії нема на мапі вона в головах,от там треба неспішно наводити порядок,щоб прибрати старий мотлох(по-хазяйськи,без мітингів)
    Був червоний - он де заїхав
    Буде жовто-синiй - побачим дивний свiт
    I разом заспiвали "Засвистали козаченьки"
    Правда, на мотив "Наш паровоз вперед летит"(з тої ж пісні)

про то і мова що мотив ми досі не поміняли-от вам і празнік красной армії

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Великою подія стає тоді-коли ти її відчуваєш та поділяєш,
    а коли алергія на все українське та ностальгія за ссср-то який може бути аргумент вагомим? хіба памятник безпрєдєлу.

Ну я наприклад привітала батька, бо відбуа в армії три місяці як студент ВУЗу, то він посміявся і казав що сприйме це як жарт, якщо ми до тої теми повертатись не будемо, не любить він ту "красну", а ні армію, а ні державу

19. VasMT

Подобаються мені ці люди! Як в анекдоті:
    - Братан! Ти німецьку мове знаєш?
    - Знаю!
    - Ану скажи щось по німецьки.
    - Йєс!
    - Так це ж англійська!
    - Ніфіга собі, я ще й англійську знаю!

20. Дальневосточник

Да чтож мы все время хотим стать Иванами-родства-не-помнящими.... Все это - наша история, если хотите - наша жизнь. В начале прошлого века коммуняки норовили начать историю страны "с чистого листа" - теперь антикоммуняки делают совершенно тоже самое...
    Белые пришли - грабят, красные пришли - грабят...Куды бедному крестьянину подеться?!?
    А с другой стороны - уже давным-давно не ассоциируется 23 февраля ни с какой красной армией - а это день мужчин - как 8-е марта - день женщин... Праздновать его или - нет - дело добровольное...

а де твій аватар? :)