Так сконав "советскій закон",що ж його тепер робити? А взагалі-театр абсурду. Святкувати день народження ворожої армії. с празнічком !!! всіх сюрреалістів.
Поскольку СССР уже нет - то "вражеской" его армия может быть только для вермахта...Правда - возраст пана явно не тот, чтобы служить в вермахте...
невеличка тавтологія ну навіщо ті суперечки? хай би був котрийсь день - День мужчини... або день Захисника вітчизни.. тай всьо! і менше суперечок - і на душі легше..
Якщо та армія для вас ворожа значить ви не українець. Святкуйте тоді американське свято - день народження yuschenka
Знову таки про здоровий глузд.Українці можуть стати хворою нацією якщо будуть святкувати день красной арміі і день Героїв Крут ,які з тою армією воювали. "Шізофрєнія,как і било сказано..."Булгаков (для любителів літератури)
Це я переніс з гілки про 8 березня один в один... "В бессильной злобе..." Не звертайте на них увагу! Вони біснуються через комплекс своєї меншовартості! Ось тут спробували відшукати істино Українські свята http://stryi.com.ua/forum/index.php?topic=2766.0 і що з того вийшло Традиційно люди відмічали без політики Новий рік, 23 лютого, 8 березня тай зрештою ще зо два десятка празників! Урочисте відсидів і все - кінець політики! Заборонити ж вони НАМ не можуть!
Га-га-га! Йаздох! Тут у нас в Стрию вшановували память Бандери. http://stryi.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=802&Itemid=1 Встановлювали чергову пам"ятну дошку. Та вже краще "водка пить..." по совковому, чим так "вшановувати" по-українськи! Весь "патріотизм" у вас отут, на моніторі!
У меня складывается совершенно другое впечатление. Прилагаются - достойные лучшего применения - титанические усилия для того, чтобы забыть часть своей истории (и уж если не вымарать - то облить без разбора грязью!).В этоу задачу прекрасно укладыватся и "райская Австро-Венгрия", и "за Польшi краще було!".... Я бы сравнил происходящее - раз привели пример из психиатрии - с лоботомией, когда отсекают (хирургически) одно полушарие мозга от другого.В результате человек - в принципе - может вести полусамостоятельную жизнь - этакий идеальный рабочий - без излишних "высших" потребностей - с мышлением на уровне "нас толкнули - мы упали, нас подняли - мы пошли...."
Ну якщо ви так вважаєте-то ваша справа,в моїх дописах про це не йдеться. Це успішно практикували совіцькі "хірургі",коли виводили наву націю "совєцкій народ" а також їх колегі націонал-соціалісти з Німеччини. А ви би хотіли що пам"ятник Кузнєцову?
Ні, не хотів би! Хотів би побачити дійсно Велику подію. Щоб зробити висновок - так, дійсно, ці люди пам"ятають свою Історію і поважають борців за Україну! А так...
Продолжатели дела? Счиатет, что в этой компании хорошо?Тогда можно успокоиться - финал известен... Хочу заметить - маятник истории - хоть и неосязаем - но вполне действенен. Наиболее стабильны и спокойны те страны, где его не раскачивают... Коммуняки качнули - и где та эсэсэсрия? Считаете - надо качнуть его в другую сторону? Ну что-же, Бог в помощь... Як поїли – то й запили, а значить, заспiвали "Душу й тiло ми положим за нашу свободу" Тут болото не витримало ЧВАРК! Гей, слов’яни, немає народу! (Бр. Гадюкiни)
Хочете побачити? А білет у глядацький зал купили? Щоб побачити - тре зробити. А Ви хочете щоб нахаляву хтось вам показував.
Так і я про це не можна серпи-молоти разом з тризубами тримати і пам"ятник Бандері поруч із пам"ятником Кузнєцову.Маятник вже не гойдається сссрії нема на мапі вона в головах,от там треба неспішно наводити порядок,щоб прибрати старий мотлох(по-хазяйськи,без мітингів) Був червоний - он де заїхав Буде жовто-синiй - побачим дивний свiт I разом заспiвали "Засвистали козаченьки" Правда, на мотив "Наш паровоз вперед летит"(з тої ж пісні) про то і мова що мотив ми досі не поміняли-от вам і празнік красной армії
Великою подія стає тоді-коли ти її відчуваєш та поділяєш, а коли алергія на все українське та ностальгія за ссср-то який може бути аргумент вагомим? хіба памятник безпрєдєлу. Ну я наприклад привітала батька, бо відбуа в армії три місяці як студент ВУЗу, то він посміявся і казав що сприйме це як жарт, якщо ми до тої теми повертатись не будемо, не любить він ту "красну", а ні армію, а ні державу
Подобаються мені ці люди! Як в анекдоті: - Братан! Ти німецьку мове знаєш? - Знаю! - Ану скажи щось по німецьки. - Йєс! - Так це ж англійська! - Ніфіга собі, я ще й англійську знаю!
Да чтож мы все время хотим стать Иванами-родства-не-помнящими.... Все это - наша история, если хотите - наша жизнь. В начале прошлого века коммуняки норовили начать историю страны "с чистого листа" - теперь антикоммуняки делают совершенно тоже самое... Белые пришли - грабят, красные пришли - грабят...Куды бедному крестьянину подеться?!? А с другой стороны - уже давным-давно не ассоциируется 23 февраля ни с какой красной армией - а это день мужчин - как 8-е марта - день женщин... Праздновать его или - нет - дело добровольное...