23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 20 лют 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм?

:D :D :D :D :D :D :D :D ...................
    Карму добавлю! Рассмешили!;)

2. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Советское государство, которое является частью Истории Украины, является своим государством в отличие от Американского, Эфиопского и пр.
    Хватит, Борис, издеваться и глумиться над людьми. Если вы ненавидите Советское государство, это еще не повод ненавидеть его и остальным.
    23 февраля тысячи украинцев входили в ряды вновь образованной "Рабоче-крестьянской армии".
    Именно из этой Армии вышли тысячи украинцев-героев, прославявших свою страну.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що хтось проти свята для військових? Не чув.:rolleyes:

4. Ivan

Ivan Well-Known Member

Суцільна благодать... Аж не віриться, що так було насправді... І все не віриться і не віриться... :rolleyes:

Докотився... Погоджуюся з Невстранцем... :rolleyes: :D :D :D

Останнє редагування модератором: 23 лют 2009
  5. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Як на мене, то зараз 23,02, це день коли жінки роблять маленькі сюрпиризи чоловікам в очікуванні 8 березня! :)
    Ніякого іншого значення я особисто не бачу...:D

6. STELS

STELS Member

До чого обєднувати свята різних народів? Я взагалі про Україну кажу. Але не треба забувати що 70 років ми з Росією були разом. І не так вже й погано було жити. Хоч був застой, простой і т.д. Але хто працював, той мав і їсти що, і вдягнутися, і навчатися, і працювати там де хотів. Взагалі досить нормально жили, будинки будувалися, школи, садочки були.
    На сьогоднішній день жити не важче, але безкоштовний сир тільки в мишоловці. Працювати треба було і тоді, і сьогодні. Ось чомусь тільки бомжі зявилися, по смітниках риються. Пяні на тротуарах валяються. Жебраки по електричкам, на вокзалах, по базарах, вулицях ходять з простягнутою рукою. А сиротинці заповнені дітьми, яких батьки викинули з свого життя через сімейні негаразди. Раніше такого не було. Міліція працювала. Профспілки працювали. Ті ж комуністи та комсомольці працювали. А нині - все інакше. Ніхто нікому не потрібний. Кожен виживає наодинці.
    Але свято є святом. Воно зявилося як день народження Червоної Армії. І я рахую поки живуть ті люди, що в цій армії служили, чи мали до неї якесь відношення, хай воно собі буде. Хіба Вам від того щось зміниться в житті, якщо Ви лишите цих людей свого свята?
    Все проходить.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

По-перше, уточнимо, що не 70, а більше 300 років. І не разом, а в одній державі.
    По-друге. От цікаво, у чому краще стало жити абсолютній більшості українців після розвалу СРСР? Підкрелюю - абсолютній більшості!

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК! Раніше дерева були мЕншими, небо -синІше, волосся - чорнІше...

Нагадаю, Тема: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Звичайно, певна частина служила. і українська ДЕРЖАВНІСТЬ поставила надцять років тому крапку. Більше тої служби не буде.
    Он Штірліц... Той і в Берліні собі спокійненько співав на 23-го лютого:D
    І картоплю пік. Тихе-е-енько - тихе-е-енько :rolleyes:
    І з логікою у штандартер-фюрера було всьо Ок.

Ніхто не боронить Вам святкувати. Для нашої Держави 23/02 актуальних свят немає. Архаізмів - вагон.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щиро вітаю вас із Днем захисника Вітчизни!

Це свято символізує любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

Особливі слова подяки адресую ветеранам війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, синівська подяка й найкращі побажання здоров’я, довголіття і злагоди.

• Подобається Подобається x 8
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сльози за Совком. (c)

• Подобається Подобається x 8
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мій муж чомусь раптом сказав що йому той день важний. Ото вже цікаво. В армії то він звичайно був і відсидів в Дрогобичу на складі 89-90тий роки. Але жеби той день мав якесь значінє? Навіт мій тато не вважєє той день за празник, хоч сі відмучив в радзєцкій армії майже три роки. Бідака :sad:

• Подобається Подобається x 2
  12. levandivka

Може випити хтів? ;)

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та власне же не питущий він у мене, може то він на що інне види мав, мол я савєтскій салдат і мені сі належит, хоч в празнік.:mocking::haha:

14. levandivka

Ви, як правдива бандерІвка, даєте відсіч..? :mocking:

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я під подушков тримаю карабіна, а бо москалеві не дам :tongue::haha: (хоч він ніби більше поляк, але всеїдно):pardon:

• Подобається Подобається x 6
  16. levandivka

ТАК і запишем: Люстрація відбулася.

ТАКого?

• Подобається Подобається x 2
  17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Старые песни, время не одолеть.
    Я уверен, наши дети их не будут петь.
    Все что мы любили остается тут,
    Вместе с нами жили,
    Вместе с нами и умрут.

(с) Машина Времени
    :give_rose:

18. Полковник

Полковник миється в бані

«Я, гражданин Союза Советских Социалистических Республик, вступая в ряды Вооруженных Сил, принимаю присягу и торжественно клянусь быть честным, храбрым, дисциплинированным, бдительным воином, строго хранить военную и государственную тайну, беспрекословно выполнять все воинские уставы и приказы командиров и начальников. Я клянусь добросовестно изучать военное дело, всемерно беречь военное и народное имущество и до последнего дыхания быть преданным своему Народу, своей Советской Родине и Советскому Правительству. Я всегда готов по приказу Советского Правительства выступить на защиту моей Родины - Союза Советских Социалистических Республик и, как воин Вооруженных Сил, я клянусь защищать ее мужественно, умело, с достоинством и честью, не щадя своей крови и самой жизни для достижения полной победы над врагами. Если же я нарушу эту мою торжественную присягу, то пусть меня постигнет суровая кара советского закона, всеобщая ненависть и презрение товарищей.»

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Извините, господин полковник.

презрение трудящихся!

20. kertis

kertis миється в бані

а де твій аватар? :)