23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Danilo, 20 лют 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм?

А я вважаю "своїм" військовим святом 21 серпня (1991 року). Вдалося застосувати навички, яким мене довго навчали по фаховій спецпрограмі.
    Щоправда, застосував не на території України, але відпрацював на 5 балів !

Кабмінере, для поєднання теми єврейства і воєнщини, пропоную прослухати пісню:

Бітрейт 32 kbps 732 Kb
    або
    Бітрейт 128 kbps 2950 Kb

2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Между прочим, 23-е февраля, был признан Президентом Украины "Днём Защитника ОТЕЧЕСТВА"

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми то знааєм.

4. карабас

карабас Well-Known Member

Мдаа... вы вообще в курсе, что 23 февраля нельзя привязать к 1917г? Тогда еще Красной армии не было... Революции еще не было..... Так, что меньше читайте всякую хрень знаток блин.

5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Ну а те кто в танке...пардон...те кто с веслом до сих пор страшаться битвы двух империй, отсчитывая часы время "Ч".
    Данило более советский человек на этом форуме, нежели все форумчане вместе взятые в придаче с Борисом.
    Тока Данило об этом не знает :)

А с Полковником мы каждую неделю на стрельбище вместе ездим, как никак положено.

Интересно, а когда Данило собирается праздновать день защитника отечества?

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Тока Данило об этом не знает" - БЕДНЯГА !

7. Полковник

Полковник миється в бані

Достали, блин, халявщики!
    Два раза в неделю стрельбы, Пересвет!
    Но Вашему Управления, по-моему, это по фиг!
    Когда проставитесь за свои мишени, которые приходится мне дырявить?
    Ну, салаги, наглые - я те дам!:)

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Та кажу ж вам, що неписьменний, тому і не знаю, коли революція була, а про красную армію і не чув нічого.:D

Бачу, що розділу вищезгаданої книжки ви не прочитали. Тому і не дивуюся поверховості ваших аргументів.
    Наразі для мене авторитетом в цьому питанні залишається диякон Андрей Кураєв, а Кучма, карабас і інші люди які знають коли була революція , при всій повазі, покищо залишаються дилетантами.:)

9. Капітан

Капітан Well-Known Member

Полковник, не сердитесь на Пересвета... Может быть если на следующих стрельбах Вы все таки рискнете, и наконец-то дадите парню оружие, то он сможет попасть в свою мишень?

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

DANILO.
    У Вас, что во время ВОВ, никто не погиб?
    Судя по Вашим постам, что вы, уважемый, просто "Данило хай собі там базікає".

Борис.
    "А я вважаю "своїм" військовим святом 21 серпня (1991 року). Вдалося застосувати навички, яким мене довго навчали по фаховій спецпрограмі."
    1 - Учили Вас плохо.
    2 - Учили Вас - без толку.

Останнє редагування модератором: 23 лют 2009
  11. Boris_Kiev

Мене вчили добре, WIZARD.

І ті, хто тоді опинився в ізоляції від "большой земли", очевидно лаяли "Устав внутренней службы СА", який передбачав "одно очко на 15-17 человек". :)

(для тих, хто не врубився - норматив облаштування туалетів у військових частинах).

12. Полковник

Полковник миється в бані

Тоже мне - СПИЦИЯЛИСТ!
    Пиджак, он и в африке пиджак!

Учите Уставы:

Туалеты оборудуются из расчета одна закрывающаяся кабина с унитазом (очком) и один писсуар на 10 - 12 человек. Туалеты должны содержаться в чистоте, ежедневно дезинфицироваться, иметь хорошую вентиляцию и освещение. Инвентарь для их уборки содержится в специально отведенном для этого месте (шкафу). Наблюдение за содержанием туалетов возлагается на старшин подразделений, санитарных инструкторов и дежурных по ротам.
    Наружные туалеты устраиваются с водонепроницаемыми выгребными ямами на расстоянии 40 - 100 м от жилых помещений, столовых и хлебопекарен (хлебозаводов). В северных районах это расстояние может быть меньше. Дорожки к наружным туалетам в ночное время освещаются. При необходимости (на ночь) в холодное время года в специально отведенных помещениях оборудуются писсуары.
    Выгребные ямы туалетов своевременно очищаются и дезинфицируются.

13. Boris_Kiev

Полковник, я учил устав в 1971 году :)
    Больше он мне не пригодился.

А меня удивляет другое: милиция не празднует День Вооруженных Сил. У них есть свой праздник.
    Так почему к 23 февраля примазывются Гестапо, Штази, Сигуранца ?

14. Полковник

Полковник миється в бані

Российская милиция празднует! А что там у Вас в Гестапо, Штази и в Сигуранца творится я не знаю, да и знать, честно говоря, не хочу!

15. Boris_Kiev

Полковник, про Штази и Ко - это не Вы иамелись с виду.

А расскажите, как обустраиваются по Уставу дамские туалеты ?

А учили ли Вы устройство и правила пользования гермоунитазами на старых подлодках, НЄ ?

Anchors Ahead !

16. STELS

STELS Member

Свято!!! Наші прадіди, діди, батьки служили в Збройних Силах. Я особисто більшу половину свого життя в Збройних Силах. Багато моїх колег так само. Це особлива спеціфічна система, не кожен може витримати, не кожен дослужує до пенсії, чи взагалі кілька років, дехто звільняється при першій-ліпшій нагоді. Хто не служив, той не розуміє цього і рахує це свято комуністичним архаїзмом. А хто служив, чи служили його рідні, друзі та знайомі, а це приблизно до 90% населення України, той рахує цей день за святковий.
    За тих, хто в погонах, чи в чоботях ми піднімаємо в цей день келихи не спроста. Їх не так вже і багато залишається після служби. Ідуть від нас по закінченні служби відносно молодими. Їм би ще жити і жити. Та служба здоровя забирає добряче. По статистиці ті хто звільняються після 20-25 років служби, довго не живуть. Поки служать, якось не годиться розслаблятися. А після звільнення людина, яка все життя провела в напруженому службовому ритмі, розслабляється, їй вже не треба вставати по тривозі, марширувати на плацу, в сніг і дощ виводити техніку на позиції і т.д. Зявляються болячки та проблеми із здоровям, які неухильно підточують життя. Хоч сумно це признавати, та вони врешті забирають від нас наших друзів.
    Та ми їх памятаємо. Вони цього варті. Ми і вони - захисники Вітчизни. І хто б що не говорив, не грузив нас різними байками на рахунок військової служби, поки будемо жити ми, ніхто і ніякими методами нас не заставить думати інакше.

• Подобається Подобається x 1
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо большое! Очень ВЕРНО сказали! Спасибо!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стелз, та ніхто інакше і не думає. Питання лише в тому, чи доцільно саме 23 лютого це свято відзначати.

19. Forpost

Forpost Стоїк

А що Ви ото за всіх отуть розписуєтесь?STELS то може воювати і вміє.А що на вулиці війна?Чи може старший брат на нас збирається нападати ,що святкує український народ?Свято однозначно посттоталітарного суспільства

20. Boris_Kiev

STELS,
    Ви – офіцер Збройних Сил України ?
    Респект.
    Ви авіатор ?
    Двічі респект.

Дарма Ви спийняли цю гілку як якусь зневагу до армії та армійських свят. Мова йде тільки про ДАТУ святкування.
    Ви (сподіваюся) не асоціюєте день народження нашої Держави
    з датою 7 листопада ?
    Ось росіяни самі не можуть вирішити, як назвати і до чого прив”язати
    те 7 листопада :)

Пригадайте деяких Ваших колег – які вчиняли угони бойових машин до території Росії (і там їх піарили як “героїв”).
    Завважте, саме ТІ святкують 23 лютого. Цікаво, чи згадують вони за столом пілота Біленка, який свого часу угнав МиГ до Японії ?

Ви же (чомусь) не улетіли ? І Ви хочете 23 лютого подумки єднатися з тими “угонщиками” ?

Бажаю Вам, Стелсе, ясного неба, завжди м”якої посадки. Боїв – тільки тренувальних. І щоби до вас приходило молоде поповнення – наше, патріотично налаштоване, сильне своїм професіоналізмом і бойовим духом.
    І свята, на мою думку, повинні у нас бути свої.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)