Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? ...Давай возьмем по шилу в руки, усядемся, смотря в глаза, начнем колоть друг друга не от скуки и не с того, что просто тормоза. Нам чуждо жить, мой собеседник, прости меня от резкой боли. Не будем делать глупость мести - уж такова судьба и доля ...
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Честно сказать? Похоже на исповедь не очень традиционно ориентированного садо-мазохиста :D :D :D :D :D (без обид? Однако, глубокая мысль, да ещё рифмованная, требует обработки, не надо спешить) Конечно, ясно, что Вы имеете в виду. О мести речи быть не может. Хай колются...
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Данило, перепрошую, помилився, не "дід", а "діди"(у множині). А так все нормально.:D :D
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Приятно общатся с догадливым собеседником :rolleyes: -(...произнес Капитан, огладил только что выбритый начисто подбородок, ещё раз окинул взглядом своё сообщение в мониторе, чуть выпятил челюсть и, запахнув китель, вышел из интернета...)
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Взаимно. Проверка: "что делать", - "что делает", "что делают"
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? "Цитата:Допис від Мих Дійсно, Данило. А якщо дід якраз спускав кров з молодих борців за незелажну Україну, займався бандитизмом, то тоді як? Святкувати 23 лютого, чи ні? От, блін! Вам же ж "русскім язиком" говорять:- "Всегда прздновалі, і всєгда будем, патаму шта ми вас нєнавідім всєй душой недабітиє бандіти і свідомиє дибіли". Для двоих сразу ответ. Каждый думает в меру своего образования, рапущенности, .... нужное - добавить. Мой дед воевал на передовой, а после Победы, в спину его однополчанам стреляли "НЕмолоді борці". Я утвердился в мысли, что Ваши посты, Danilo, читать просто бесполезно. В "игнор" не поставлю, но читать не буду.
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? А я вважаю, що день армії повинен бути приурочений не до Пуриму, і не до дивної дати 6 грудня, коли топ-менеджеру вздумалося підписати указ, а до якоїсь дійсно поважної дати. З усього, що найближче до нас стоїть в історичній ретроспективі я б вибрав 9 Травня - це дійсно дата, от її і слід святкувати як День Армії/День захисника Вітчизни.
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Wizard! Вы понимаете, что кто в армии служил, тот на ЛФ не смеется. По всей видимости 2 года в рядах доблестной Армии так подействовали на Данилучку, что у него явное неприятие к 23 февраля. Вообщем так не любит, что кушать не может. ИМХО ему необходимо пересмотреть свое воззрение на годы коммунистической власти. Однобокость до добра не доведет Данилу. P.S. А может довести до Магадана P.S.S. Наверное на УЖ снаряды закончились или какие то негаразды. Вся честная компания что то зачастила.
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? А Ви защо воююєте зараз? В мене три діда (в мого діда 4 брати) були на передовій, така вже доля. Можна подумати що Ваші пости дуже корисно читати для травлення.:D Не мучтеся, ставте у ігнор.
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Даниле, та нехай собі п"ють. І пісні співають. Наприклад, таку: "Bce, ктo были, cpaзy вcтaли Kpик и вoй, кpик и вoй. Из Kpeля выxoдит Cтaлин - Kopмчий нaш и pyлeвoй... A вдoль Maнeжa кoнницa идёть И нa кoлёcax тaщить бpoнeпoeзд..." (Дівчата ! Не шукайте її в Інеті: в оригіналі вона ДУЖЕ нецензурна. У нас ходив трохи інший - ідеологізований варіант)
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Пересветонька. Ну куди ж ти лізеш, мммм. Іван же тобі писав А фактично ти звичайний совєтскій чєловєк, Пєрєсвєт. Чому б не визнати це відкрито? Ти ж десь тут писав, що прагнеш подвійного громадянства. Це виключно радянський міф і свідчить про тебе краще, ніж декларації про захист прав "нєправільних украінцев" :D :D :D Піди до Палковніка у Бескудніково, він тебе хоча б навчить з автамата Калашнікава стріляти, бо свято святом, а гамеріканці ж нападають на Расею. "ЗА ПУТІНА, УРРРА":D
Нехай "яструби" пориються на сайтах: 1.http://www.patriotika.ru/ Возродить великую Россию! Военная безопасность Российской Федерации в XXI веке. 2. http://www.patriotica.ru (відрізняється однією літерою) Сегодня предлагаем Вашему вниманию сборники военной публицистики «Разгром немецких войск под Москвой» и «Непокорённый Ленинград», взятые с сайта «Военная литература». Суммарный дезомбирующий эффект этих книг сравним с атомным ударом. Огонь! Там і власний "кукаріко" є - Харчиков. http://www.patriotica.ru/harchikov/ (архіви MP3) Тільки назви почитайте - все зрозумієте. Особливо рекомендую його хіти http://www.patriotica.ru/harchikov/anafema1_04.zip - Убей американца! http://www.patriotica.ru/harchikov/officer2_01.zip - К топору, Россия Картинка, наведена Данилом вище - це лише половина композиції. Друга частина - тут (форум московського вузу): http://mirea.org/uploads/post-701-1138034691.gif
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? картина на 5 баллов. Помню 4 года назад ехали в поход в Карелию. Ехали вначале поездом Москва-Санкт-Петербург. Так вот нашими соседями были 2 китайца, которые по-русски ни бе, ни ме. Им проводник выдал постель, они за целый час не могли себе ее постелить. Мы предложили им постелить постель, они испугались, что мы ее хотим отобрать, забились в уголочек на полке и всю ночь так и спали без постели:D
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Думаете, Что Киевские ВВУЗы сия чаша минёт????:cool:
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Будем дальше ерунду писать? Вы хоть знаете когда начали отмечать эти праздики? И кто? Вы в сотоянии построиить какую либо логическую цепочку, и обьяснить связь этих праздников с Пуримой?:confused:
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Нуууу... цю гілку, здається, можна буде, нє глядя, в оффтоп переносити... :D :D :D Тепер кілька слів на тему. Колись для мене 23 лютого було звичайним офіційним святом "для мальчіков". Жодних інших підтекстів ніколи не було. Нині ж - з огляду на зміну геополітичних реалій - це дійсно стало анахронізмом. І я ще мовчу про те, що насправді історичної події, яка мала б дати відлік цьому святкуванню, не сталося, а міф про прорив червоних бійців під Псковом у 1918-му придумано набагато пізніше. Тож для мене особисто це свято тихо померло. Так само воно померло і в інституті, де я працюю - останні роки всі взагалі ігнорували 23 лютого, а віднині постановили відзначати "хлопчачий день" 6 грудня - на офіційне свято Українських Збройних Сил. Дата не дуже вдала - 1240 року саме 6 грудня була захоплена Десятинна церква і символічно загинула давньоруська цивілізація. Однак цей "червоний день календаря" вибрали за нас і ми лиш приєдналися. Без особливих емоцій приєдналися, бо ми таки всі гуманітарії і мілітаристський дух в нас відсутній :D :D :D Але чимало народу продовжує відзначати 23 лютого. Ну що ж = їхнє право... Тим більше, що День захисника вітчизни Кучма таки зафіксував як офіційне свято. Думаю, з роками це все відімре - з відходом поколінь радянських. Але давити тут ні на кого не можна - хай у кожного буде свій холідей
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? "А Ви защо воююєте зараз?" Я не воюю, а стараюсь, чтоб войны не было.
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? Та звідки ж мені неписьменному таке знати?!:confused: Звичайно, що я не знаю, але є люди які досить компетентно можуть відповісти на ваші питання. Можу порадити звернутися до класика - диякона Андрея Кураева, його книжку "Как делают антисемитом" можна скачати: http://natahaus.ifolder.ru/549601 або http://up.spbland.ru/files/0612033/ Всю книгу читати не обовязково, там є відповідна глава "МОЖНО ЛИ НЕ ПРАЗДНОВАТЬ 8 МАРТА?". Але якщо вам лінь напружувати голову читанням історії жіночо-червоноармійського свята, то можна цього не робити, весь зміст глави виражається одним абзацом який я процитую: Самое же значимое – то, что Пурим пришелся на 8 марта в 1917 году. Это – по новому стилю. А по старому, который тогда еще был государственным календарем Российской Империи, – на 23 февраля. Так что 8 марта и 23 февраля – это один день и единый муже-женский праздник революционных гермафродитов. Із святом, шановні гермафродити! тьху, ...шановні захисники Отєчества (цікаво чийого?) А я своє свято Захисника Вітчизни святкую 9 Травня!
Відповідь: 23 лютого. Свято чи комуністичний архаізм? "А я своє свято Захисника Вітчизни святкую 9 Травня!" У меня в семье этот праздник - один из главных в году