Ну да... Латиніна - дура. Політковська - дура. Один Чітатєль вумний. Бо совдепівську бридню читає. І цитує.
Я панімаю. Вони сміли сацалістічєскій строй об...ти.... І таварісча сталіна.Для такіх в есесесер мєста були. Як можна,як можна... Атєц радной...він ж лиш 90% моєї родини знищив,дякую йому за то. Міг би й всіх... Він хароший був. Єжова розстріляв...всяческіх шпійонів і врєдітєлєй знищував.... ГУЛАГ построїв....
А вот это - как? Тоже понимаем? 23 лютого у Червонограді Львівської області невідомі осквернили Монумент воїнам радянської армії, які визволяли місто від німецьких загарбників. Про це у коментарі ZAXID.NET повідомив голова ЛОО Антифашистського комітету України Олександр Калинюк. За його словами, невідомі розмалювати Монумент воїнам-визволителям Червонограда фашистською свастикою і образливими написами. Там среди похороненных джугашвили - нет. И берии нет. И даже абакумова с судоплатовым - нет.
Это Вы очень правильно подметили. Утёрли нос москалю. На фотографии монумент, установленный в городе Львове. Это меняет суть? Вот сообщение декабрьское прошлогоднее. Во Львове совершен акт вандализма. Неизвестные облили краской Монумент славы. Был испорчен барельеф Ордена Победы, а под надписью "Победителям над фашизмом" нарисована свастика. За памятником обнаружили банку с краской и кисти. Обстоятельства происшествия расследует милиция, решается вопрос о возбуждении уголовного дела. Монумент славы подергается нападениям уже не в первый раз. Местный облсовет в этом году обсуждал законопроект о сносе мемориала и установке на его месте памятника одному из лидеров бандеровцев Роману Шухевичу. http://www.vesti.ru/doc.html?id=412675
А я ту цьоцю знаю. То коліжанка моєї мами.Точно. Скульптор,жи тото ліпив,сі в неї влюбив.І вона позіровала. О. А той фацет коло неї ...не знаю такого...певно,який москаль...
Нє....певно зато,жи там москаль... Та й їх не облили,а напис. Зрештою,придурків ніде в світі не бракує. Львів не виняток.
От вже ці росіяни. Мало що в себе порядку не наведуть з скінхедами всілякими і нациками, то ше до нас приїжджають і пам'ятники фарбою обливають... А шо? Тут Ромку притикнули тим, так я думаю, вірогідність, що це якісь росіяни чи наші комуняки заради піару зробили, набагато більша, ніж що то Ромко...
Мій тато святкує це свято тому що служив в армії яка на той час була радянською. Мій дід святкував це свято по тій же причині але ще він воював на війні в складі радянської армії. Це мені зрозуміло і я поважаю їх мотиви. Але мені геть вкрай незрозуміло чому його святкують всі чоловіки? а особливо ті які в армії ніколи не були
А разрешено праздновать только тем МУЖЧИНАМ кто служил , служит, и УВАЖАЕТ свою Родину , отцы и деды которых воевали в рядах Вооруженных Сил СССР и защищали эту Родину. Всем остальным -запрещено!!!
Дальневосточник, ну почему Вы так любите в чужом грязном белье копаться, когда у Вас дома полно своего. Полюбуйтесь...
Zaxid.net - грязное бельё? Жду новых откровений - что еще грязное во Львове... А что до нас - то да... Есть и у нас вандалы...Но вот что отыскался защитник дедушки Крупского на земле обетованной... P.S. это ваша ссылка