23 лютого день красной армії, нам ураїнцям нема чого святкувати. я вважаю військовим святом та днем української армії — 14 жовтня — свято Покрови.
Советская Армия была создана 93 года назад. А вашей украинськой "армии" сколько лет? чувствуете разницу?
Там у него - все логично. ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ---------- У членов этой "молодiжной организацii" наверное ни отцы ни деды никогда не служили в армии , поэтому для них естественно то , что они "iнiцiнують". А наши отцы и деды служили не в американской и не в германской армиях , а в родной - СОВЕТСКОЙ , и защищали СВОЮ Родину , а не чьи-то "демократические" и фашистские интересы !!!
Ну відмітити увагою і маленьким подаруночком по традиції, на мою думку, варто. Принаймі в нас в родині так роблять. Це така собі тадиція-звичка. Я не прихильник зубооскалу на все і вся в минулому, і як говориться- кожен фломастер різний на смак. Служба в радянській армії, все таки, була престижною, і вояків тоді поважали. Хоча з деякими аргументами порівнюю як тулити гобатого до стіни. ЧЬї інтереси захищала СА в ближньому зарубіжжі? Особливо в НДР в 1953 році, Угорщині в 1956 році, Чехословаччині :tanksmile: в 1968 році?! ВЧ ж було напхано всюди. І після розвалу союзу показало життя, що їм (тим, чиї інтереси вона нібито захищала) не подобався той захист. Нє? І "залізний занавіс" був закритий трішечки не з тієї сторони, від кого нібито захищали Тому штампові аргументи-лозунги часів піонерії і залізних занавісів не зовсім то і "канають" в наш час. Тепер за анекдот про комуністів чи небажання відмітити дату, чи невихід в колоні на парад до органів не тягнуть і списки на дітей не складають. Ото ж кожному вирішувати. Є в родині ті, кому приємно що їх не забули, і що їх вітають в цей день- вітаємо. Нема таких- не вітаємо. Прєдать позору і відмовитись від батьків- то з тих же НКВДиських часів, і уже розумієм, що то було не зовсім правильно, як і старими лозунгами розказувати/брєдити що СА бєлая і пушістая защіщала бєзоблачноє нєбо. Тому слід відрізняти, де є люди і їх пам'ять, а де історія цілої армії.
Странный вопрос - кого защищала Советская Армия. Для начала изучите международную историю (не современных "незалежных" и американских "историков", а НАСТОЯЩУЮ ИСТОРИЮ).А что касается помощи Советской Армии странам социалистического Содружества , то это было необходимо в условиях "холодной войны" , кроме того , к этому обязывало участие в СЭВ(Совет Экономической Взаимопомощи).
Краткій курс історіі ВКП(б)? ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- А ці країни прямо навколішках молили, щоб серусер їм допомагав і захищав? Саме тому і довелось зводити берлінський мур...
Дивні ви люди... В календарі СССР день 23 лютого був чорним (для дуже обдарованих поясняю - несвятковим ). Тобто цей день, День Радянської армії, був суто професійним святом для військовослужбовців СА (як день залізничника, день вчителя тощо) і ніякого відношення до всенародних гулянь не мав. Як в ті далекі часи ніхто нікого не силував його святкувати, так і зараз... То до чого городити цей город вже півтора десятки сторінок не зрозуміло... Вам жеж, Яремо, напевно байдуже, чи відмічається день тракториста в колгоспі "Путь Ильича". Чи ні? Якщо вже так муляє очі, то можна святкувати Міжнародний день стерилізації тварин . Він таж співпав... Як і День заснування компартії В"єтнама або Новий Рік
Я ж так і кажу, святкуйте на здоров'я. Тільки не треба роповідати нам тут про значення цього свята для чоловіків, що відслужили за часів СРСР...Я відслужив, але мені байдуже.
це ту яку росія написа? та комуністи тіки і думали як то більше загребти і нікого там захищати не збирались
Всех защитников Отечества с праздником! Всех кто служил и служит! Вспомним славную Армию СССР и Красную Армию! Ну а нацисты всех мастей пусть помнят кто им дал люлей!