Ну в армію ж ніхто не хоче, значить йдуть на економіста, на чорта лисого, куди небудь, лищ би закосити, тому і економістів вже пхати нікуди і в армію нікого набирати. Не бовдури? Це Бамбукові.
Швейцарська система не тільки хлопці вних до кожної хати бункер належить мати з полн. комплектом.Дорого для України. МБ Естонія таку Шв.систему і потягнула але в Естонії гір немає. Мені кайсi фото їхнього ровериста бронебійника з 20 их траплялося. З таким комплектом як у нього і сьогодні на цивільні броньовики полювати зручно.
Ой не знаю...Зараз якщо і захочеш, то не так просто в армію потрапити...Дуже обмежений призов. Не те що за серусеру, тоді треба було брати всіх і хромих, і косих, аби прикрити все те, що захапали від жадібності...Зараз, напевно, така ситуація залишилась і в Росії.
Не знаю про що ви говорите. На контракт недобір хронічний. Понабирали поварів і завскладів, а більше нема дурних. На строкову воєнкомати вишкрібають під чисту - точно і кульгавих і косооких.
А у нас про призов майже нічого не чути, немов би і немає його. Он в мене два племінники призовного віку, щось нікому не потрібні. Може то така тенденція перетворювати українську армію в УГА, щоб підняти її патріотичний дух...Правильна тенденція, хоч і її існування сумнівне...
А що таке УГА? ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Бардак. Воно може й краще, там їсти нічого.
Ой, людоньки, а ви дивуєтеся, що у Верховній Раді проукраїнські депутати не можуть до спільного знаменника дійти! Ющенко мав на Юльку, Юлька на Ющенка. А обоє на Литвина і Мороза.І роздирали ту бідну Україну в різні сторони. Ну хоч би на чомусь одному коли-небудь гуртувалися! Хоч би коли-небудь поступалися власними амбіціями заради народу!Заради української нації. От так 4 роки жерлися, аж поки Україну не профукали. А хто тим скористався - відомо... Там де двоє б"ються - третій користає. Відома і правдива приказка. Тільки ж в Україні все свої між собою б"ються. І нема тОму ради. І нема томУ далі і України.... п.с. А по темі. Яке до біди то свято?! Нема радянської армії - нема свята. Хочете свято армії - приурочте для цього інший день. Хіба мало визначних днів в році, щоби армію пошанувати?
День збройних сил України-6 грудня. Але ж багатьом ця дата не подобається. І де тут логіка? Виходить, що Збройні сили Україну не захищають, бо день захисника 23 лютого? Чи Батьківщина прихильників 23 лютого не Україна ?
Почитав про Швейцарію. Не так уже сильно я і помилився (прогавив факт, що ті цивільні, які раз на рік їздять на стрільбища, перед тим проходили строкову), але таки приклад був не дуже вдалим. Якщо комусь це завдало якихось незручностей - перепрошую. Утім, це не скасовує усього іншого. Радянський союз таки розвалився, хоч і мав армію. Нічим наявність армії не допомогла Іраку або Сербії. Те,що практично кожен володіє зброєю, скоріше зашкодило, ніж допомогло чеченцям. Натомість випадків, коли війни вигравали дипломати чи інші невійськові - купа. Про Талейрана і карибську кризу я вже згадував. Можна згадати ще Суецьку, та й практично всі війни на Близькому сході. Одну з них припинило банальне зростання цін на нафту. А де проходила строкову службу, наприклад, Жанна Д'Арк? І що, вона не була захисником вітчизни? Що більше, якщо пристати на точку зору Ганнера, то агроном Степан Бандера теж потрапляє в категорію І знову ж, як бути з жінками, які служать в українській армії, у контексті цього вашого "чоловічого свята"?
Знаете - ТАК ведь о любом празднике можно спросить... Последнее время в Украине пропагандируют и прививают - день св. Валентина... Хотя в православной стране есть праздник любви и верности - 8 июля - день св. Петра и Февронии... Для более молодых людей подойдет празднующийся 7 июля день рождения Иоанна-Крестителя (Ивана Купала)... Есть свои - древние, любимые народом - а поди-ж ты - насовывают еще и зарубежные... К 23 февраля уже давно отношение как к дню мужчин - точно так-же, как 8 марта - день женщин...
Розділіть нарешті поняття, якщо не потрібне совкове свято 23 лютого тому що воно совкове - я згоден якщо не потрібен День збройних сил України взагалі, бо там ніхто не служить - я не згоден В країні з загальним призовом день армії не може бути професійним святом, тому що всі так чи інакше якусь частку життя віддали армії. Жінки в армії, про яких Бамбук розпинається, мають цілих 2 свята. Але якщо тут банально ті хто не служив виступають проти, а хто служив - за, то це безглуздий холівар.
Почитав я вашу дискусію, панове, не наважуючись в неї встряти, й твердо зрозумів одне: свято це буде чи не свято, а чарочку ввечері перехилити під борщик все одно буде не гріх
А звідки відомо, що Іван Хреститель народився саме 7 липня!? Я чесно відслужив 2 роки в радянській армії, без самоволок, пияцтва, але не вважаю 23 лютого за свято...Видумане свято неіснуючих перемог. А хто заважає це зробити в будь який день!?
23 лютого чи свято... взяти наприклад полковника. Глянув в баню... вийде на волю 23 лютого. Ну як тоді для нього то не свято? Модератори, ви неправильно виховуєте любителів 23 лютого, неправильно!
Мені кольорово, як нащадок окупантів буде справлятися з чим би то не було в Миколаєві. Я розмовляю зі своїми земляками на Львівському форумі. І як форумлянка маю право висказати, що вважаю за потрібне. А рот прошу закривати комусь, хто поближче. Власній жінці, наприклад.
так я от души - поблагодарил, прослезился так сказать, эвон - переживаютс .... что до разноцветности то мнение граждан других стран мне лично очень интересно, может подскажут что, ведь у них-вас там культура и т.д., а когда они еще рассказывают как надо вообще умиление прошибает .... упаси вас Бог подумать что кто-то, вам по вашими же словами - "рот закрывает" это же форум, всяк может говорить что хочет в рамках правил, что вы всегда можете делать как и я собственно, а вот родственников сюда пхать тем более мою жену молодую-красивую и не истеричку подключать - ну право не культурно, как вы могли? я расстроился ...........