23 лютого, пора готуватись, панове

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 12 лют 2010.

1. Geograf

Geograf Меломан

Пославши на смерть міліони й дурний зможе перемогти, мудрий командувач зберіг б життя своїм солдатам

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А Ви далі туди ж.

Читайте уважно. (Якщо маєте бажання спілкуватись, а не думати вголос, для себе).

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це я і мав на увазі - людей, які дарма гинули сотнями, тисячами, мільйонами - шкода! І не має значення з якої сторони. СА - не шкода, як і Вермахту!
    Дід розповідав, чого пішов в Армію? Хотів підняти авторитет сталіна, яи ненавидів фашистів? Йому до дупи напевно було, як та армія називається.
    Так не всі рвалися в герої. Дехто не хотів навіть іти на війну, щоб вбивати заради тих, хто просто хотів пів світу поділити...

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

Ще раз кажу - солдат шкода. Виродків які траплялися на всіх фронтах - не шкода. СА - це не армія, це була тюрма під прицілом. Нічого вихваляти армію, яка нічого не робила для своїх солдат!

---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

Це якраз і є ті, хто називається СА, з її організацією, забезпеченням, методом ведення боїв, методом набору в армію до цього. Може скажете, що СА ще й добровільною була?

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не бывает так, танк матюгами не остановить даже трех этажными, а бардак в отступающей СА такой же как и в отступающей НА ... а ненависть не на пустом месте, стимулы у немцев и наших были разные ...

американские или немецкие военные такое не скажут, подобные речи удел тех у кого не было армии, не было побед, а только унижения ...

зону каждый себе строит сам, а защищать свою страну - священный долг, в германии, США и т.д. все бы ничего только не возводите свое отношение к стране в ее определение, кто бы вам из многочисленных знакомых чего не рассказывал ;)

а мудрый человек, поставит себя на место командующего, лишенного связи со своими подчиненными, не успевающего наносить на карту изменение линии фронта и имея нестабильное снабжение, и подумает что бы сделал он, а так рассуждать все гаразды ...

в какой то степени была, и возраст привирали, чтоб воевать ...

откуда черпаете? кто держал под каким прицелом гарнизон Брестской крепости? кто держал под прицелом моряков Черного и Балтийских флотов? была в чем то и для кого то тюрьма, но применительно ко всей армии подобное высказывать - не верно ....

имеет, одни защищали нашу землю другие на нее напали, арифметика не верная, жалко всех, но есть свои а есть чужие, если СА вам чужие то так и говорите а не обливайте ее грязью ...

а умирать никогда никто не хочет, но иногда надо, а вы своими высказываниями оскорбляете того кто сознательно умирал на той войне за свою страну ...

мой рассказывал, страну защищать шел ...

5. Geograf

Geograf Меломан

Які важливі перемоги здобула СА після ІІ світової, можливо коли у Празі мирних людей ганяла? Найбільші і найрозумніші перемоги виникають не на полі бою, а на папері.
    Розумна людина завжди собі місце знайде, просто командування було дурне, шкода лише тих солдат які через їх пусті голови полягли
    З розповідів очевидців, які бачили як їхнім товришам в спини стріляли, щоб інших підігнати

Мені однаково шкода як і воїнів СА так і воїнів гітлерівської армії це були звичайні люди яких повидирали з домівок і гнали на бойню під дулами автоматів. СА собі попридумувала героїв для престижу переможця, молодь яка рветься в бій, те ж саме і в німецькій армії і ні одного спомину про те що рад. управління робило із сім*ями військовополонених, їх просто знищували як сім*ї зрадників, проте водночас незабували придумати юних героїв які кидаються під танки. Мені однаково шкода в битві під Сталінградом, як і німців так і воїнів СА, А Перл-Харборі-американців, тому що це люди які не завинили перед світом.
    Смерть не буває почесною, смерть є смерть і всі хто б не був є лише її розмінними монетами і шкода що люди які так хваляться своїми знаннями у військовій сфері, своїми сроками служби у військових лавах, не розуміють що таке війна, вони її не бачили, вони лише бавляться як маленькі хлопчаки у "войнушки"

Останнє редагування: 14 лют 2010
  6. artobstrel

при дурном командовании войны не выигрываются ... факт .

7. Geograf

Geograf Меломан

Часто звичайне питання вирішує не якість, а кількість

8. artobstrel

оппоненты не редко выказывали более достойное мнение о якості ...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Нашёл свой пост за 2007 год:

23.02.2007, 14:20
    Не, блин, это уже становится невыносимым!
    Только присели к столику. Селёдочку на газетке разложили. Разлили по стаканчикам. Собираюсь тост произнести за Верховного нашего Главнокомандующего - Путина Владимира Владимировича, а ТУТ Мих опять ерунду всякую под руку говорит!
    Слушайте, я же Вам не мешал в ветке, где Вы 23 февраля люто ненавидете? Что же Вы народу мешаете, который горячо любит????
    Или присаживайтесь и пейте, или валите на свою ветку. ИМХО.

Прошло 3 года.
    Дураков на Украине явно прибавилось.
    И сумно и весело - ОДНОВРЕМЕННО со свидомистами.

• Подобається Подобається x 6
  10. Un.Known

Не скажу. Але тоді нормально було для чоловіка - йти воювати, якщо на рідну землю ворог лізе. Це було визначальним, а не роздуми про чиїсь політичні амбіції.

Мій дід взагалі не вмів ненавидіти, він був мирною людиною. Але коли вдома дружина й син, то якось пофіг, що у того, що в протилежному окопі - також дружина й син.

Це Ви так сприймаєте. А для мене ця купочка - не армія. Армія ті, хто на полях лишився і до того Берліна дійшов.

А взагалі, як Полковник вже сказав, ні Вам, ні мені у цій гілці нема що робити. Люди святкують, то або привітаємо, або почнемо окремі дебати у відповідній темі.

• Подобається Подобається x 3
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Un.Known
    скажіть будь ласка - на Вацлавському Наместі під пам"ятником королю ще стоїть пам"ятний знак Яну Палаху і Яну Заїцю? Чи перенесли на те місце, де вони реально висловили свій протест?
    (я був там у 1996).

12. Gron

Gron тафгай

Але ж ВОНИ тут недописують.
    А тему замутили з іншої мети, скориставшись моментом.

13. Un.Known

І той, і інший акти самоспалення провели перед Народним музеєм, пам’ятник стоїть саме там. А що? До чого це?

На недалекому перехресті стоїть і такий пам’ятник

Що означає тільки одне - чужинці більше шанують простих солдат, ніж їхні співвітчизники.

Дописують ті, хто відчуває себе частиною того цілого.

Я Вас прошу. :)

Ну якщо Ви впевнені, що це провокація - чого ж так легко піддаєтесь?

Випили б хлопці по келішку - і розійшлись би. А так - "будєт драка". Бо Ви піддались (на уявну провокацію). :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Gron

Gron тафгай

По-перше ще не час, по-друге, навіть віртуально пити зовсіма хто був в са, це забагато і по-треттє, не дуже і піддаюся на провокації, так, ранок скорочую.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для неуків - Советская (Радянська) Армия в другій світовій війні участі не приймала...

Тільки фашистів? Чи всіх, хто з ними, фашистами, воюва навпроти?

Що ви маєте на увазі кажучи - нічого? Якщо ви про РККА у час війни - то це одне... Якщо про СА - то даремно кажете нічого. Десятки можливостей.... Наприклад відкрити категорії Д, Е... Посвідчення електрика, кранівника... Тай і в ВНЗ після армії легше поступити було...
    Контрпитання...
    Озвучте хоча б ОДНУ перемогу США... НАТО... Можете не в період після ВВВ, а за всю історію існування...
    Андрія Бульбу пам"ятаєте? Що таке паніка знаєте?
    Не всіх, не всіх... Я б сказав що на початок війни Ганси самі йшли в бій... Гебельс постарався... А от коли мзди вхопили, о, тоді задумались...

16. Boris_Kiev

Дякую.
    В кожного народу - свій менталітет, свої культурні традиції.

1945 для мого покоління - підручник з історії.
    1968 - рік, коли я та мої ровесники отримали паспорти.
    Важко назвати подію, як вплинула би на моє покоління сильніше.

Визволителі - це котрі прийшли, когось прогнали і самі пішли.
    Все інше називається зміною одного окупаційного режиму на інший. Хіба не так?
    Свідчення про Прагу-68 я отримав від однокласника, племінника кагебіста, який там тоді побував. Уявіть собі - той кагебіст був галичанином (освіта - західнослов"янські мови, польське прізвище). Такий собі спортивний накачаний Рембо. Щиро шукав пригод на свою дупу.
    У тому же 68-му він протверезів і знайшов спосіб піти з контори. А його племінник зміг відкрити його домашню схованку і показав нам фото та листівки. Жах!
    Ось тоді ми й вирішили, що ніколи не дамо себе "рекрутувати" в силові інституції "страны проживания".

17. Un.Known

Ну, це вони самі собі вирішать. :)

А Вас тут хтось кликав? (чи може кликав, я просто неуважна...)

А, то Ви просто язиком поплескати? Бавитесь тим, що доказуєте людям, що їхній вибір ніц не вартий?

18. artobstrel

так она кроме как в ВОВ особо не с кем и не воевала ... разве что Афганистан, а присутствие в качестве советников, ограниченного контингента и т.д. носило как успешный характер так и не очень ...

это не совсем спиввитчизныки, ладно бы просто не любили, так обгаживают как могут ....

да, и снайперов в СССР вроде цепями не пристегивали ...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У-гу... Тому, щоби не рекрутуватись, пересиливши свою огиду і внутрішній спротив, подали документи в ВУЗ... Так і вмерла дитяча мрія стати біндюжником в порту... Ганьба силовим структурам... :)))

20. Boris_Kiev

До чого ця фраза?
    Так, подав - саме туди, куди хотів. І майже 2 роки військової кафедри відбув. Потім "кафедрали" самі змусили мене відкосити. Не хочу повторюватися, я про це розповідав не раз.

А якщо не знайдете - причина репресій банальна: репетиції музбанди в клубі польського консульства. Ця територія, бачте, була табуйована ідіотською підпискою (на військовій кафедрі) про "секретність".
    Кому кафедра зробила гірше? Тільки собі. Прецедент створився. :)

а де твій аватар? :)