23 лютого, пора готуватись, панове

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 12 лют 2010.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це ваше право, Василю, адже, надіюсь, Україна вертається до демократичних норм. Тільки, правильніше було б сказати, атчізни. Бо це не українське свято. І пролита на майдані кров вимагає стерти з українського календаря різні дні защітнікав атчізни, різні пабєди і подібне сміття винайдене в сусідній країні - найбільшому ворогові України.
    А ви можете святкувати. Навіть взяти червону фану і одиноко дефілювати на дєнь актяпрьскай рєвалюції. Ось тільки за таке люди можуть викликати швидку. Я маю на увазі психіатричну бригаду.

• Подобається Подобається x 6
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Добре, якщо не стоматологічну (щелепно-лицеву).

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

якщо так то такі стрьомні питання як:
    тре виносити на загальний розсуд а не шляхом "ми вас не будемо слухати бо в нас демократія"

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Boris_Kiev

Для Небесної Сотні - сталося. У Києві навіть останні довбаки познімали "колорадські стрічки" зі своїх тачок.

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

яким раком одне до одного ???

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Який розсуд? Якщо Ваш "розсуд" скаже відзначати 1 січня, Ви що, Новий рік перестанете зустрічати?
    Привикли строем і хором...
    Я вільна людина і МАЮ ПРАВО відмічати, святкувати, вшановувати те, що МЕНІ подобається, а не те, що Ваш "розсуд" мені НАКАЖЕ.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Борис. Для Вас же це не останній день. Тому давайте без крику.

7. artobstrel

та, я не кажу про відзначати - хоч хануку, я кажу про визнання державними святами, Ви то ВИ я то я - а країна то країна ....

8. Boris_Kiev

Васю, (1) і (2) - це поняття несумісні.
    Хіба не Ваші однополчани полюбляли говорити про "піджаків": "Умные люди, а строем не ходят"?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так от, поки не відмінений Указ Президенда України, це і є державним святом.
    Давно хотів спитати, а Ви день вогнеборця коли відмічаєте: в січні, в квітні, чи в вересні?

10. artobstrel

в січні, квітні, вересні )))) меньш всього в квітні, бо не служив у пож. охороні до 95 року )

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

хто проти? панство на тлі піднесення та підстрибування хцять змін - то нехай, краще ці питання поставити один раз і забути, за результати я впевнений ...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По дружньому, Артем. Поміняйте аватар. Дуже вже провокативно-символічно. Бандит-снайпер позаду колорадської стрічки і комуністичної свастики. Це образа памяті Небесної Сотні...

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, набуло нового звучання...

13. artobstrel

та до чого ж тут сотня? ну до чого? ... не знаю ... мабуть поміняю, завтра сьогодні на роботі, фотошопа немає ... пля ... краще б Ви орали .....

• Смішно Смішно x 1
  14. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

23 февраля 1918 года под Псковом многотысячные красно-большевистские части и красная матросня были разбиты и разогнаны четырьмя пехотными ротами немецкой армии :

Псков был взят одной ротой немецкой пехоты:

при виде идущей по дороге походной колонны численнностью всего лишь 160 немецких солдат "красные герои" разбежались, как крысы... См. письма в Совнарком РСФСР о всеобщем красно-советском драпе и дезертирстве именно в день 23 февраля 1918 года в ППС В.И.Ленина...

Советская власть объявила этот день позора и трусости 23 февраля 1918 года Праздником Красной армии... :)))

Ну, вот пусть совки и отмечают у себя в Азиопе этот "Праздник Драпа и Дезертирства", как всеордынское торжество...

• Не подобається Не подобається x 1
  15. artobstrel

досить вже пздіти х-ню, борець за правду, тоді червона армія була здебільшого зібрання робочих та селян - як нонішній майдан, і можете постити яку завгодно хню але той зброд раком поставив усю Антанту, Білий рух, та націоналістичні сили в купі з тими ж німцями ... хптьфу ...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пора відвикати, панове.

Сподіваюся туди ж відправиться 1, 9 Травня і 8 Березня.

• Подобається Подобається x 4
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Смішно Смішно x 1
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Olenall

Olenall миється в бані

хто дуже хотів свята, було 14 - лютого, от і вітайте коханих. А це вже історія

а де твій аватар? :)