23 лютого, пора готуватись, панове

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Полковник, 12 лют 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як важко з Вами...
    Слухайте уважно, я буду писати повільніше. Всі, хто приймав участь у збройній боротьбі з радянським режимом, аде не має злочинів перед людством - РЕАБІЛІТОВАНІ!!! І не потрібно їм бігати по прокурорам і суддям. Всі їхні справи відомі. Перелік статей УК СССР, за якими вони були засуджені, відомий. Бігати і збирати довідки треба тільки тим, хто НЕ МОЖЕ БУТИ РЕАБІЛІТОВАНИМ. Але таких мабуть соввласть вже давно поховала. Всі інші отримують довідку і все, вперед за пільгами...
    І як доказ того , що Ви не вважаєте за потрібне взнати правду, або хочаб не говорити завідомо брехливих слів, наведу витяг з одного документу в підтвердження того, що Ваші слова - неправда.
    Останній раз прошу, давайте не лялякати, а говорити правду.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

Кінця світу не сталось. З Днем Захісника Вітчизни!

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

захИсника

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А що трапилося в Україні 23 лютого?
    Втім, може щось нове трапиться зараз?

• Подобається Подобається x 5
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Взагалі, в нас сьогодні день трауру...

6. Boris_Kiev

Ну... для кого траур, а для кого... "ховали тещу, порвали два баяни".

• Подобається Подобається x 7
  7. VasMT

Я пам'ятаю. Тому без пафосу і феєрверків.
    Збройні сили не святкували, а скромно вшанували цей день.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Не змогли (не схотіли) захисники вітчизни захистити народ... Тому траур

• Подобається Подобається x 6
  9. Boris_Kiev

Тільки в разі коли молоді, не старші 23 років, Самооборонці, вИзнають цей день Днем захисників Вітчизни - це свято має право на існування. У протилежному випадку - так і залишиться днем савєццкой армії.

• Подобається Подобається x 7
  10. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

"Вещью солдата есть: создать для Отечества молнию, которая сверкает, а в случае необходимости - ударит"
    Юзеф Пилсудский

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сумніваюсь,що він то сказав по рузкє.

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Радянське свято....

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

Ні, Українське.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Рудименти совка... :yes: Я не проти дня захистника України, але до чого тут "23 фєвраля"?

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ми (на роботі) вже кілька років підряд вітаємо своїх чоловіків 6 грудня - в День української армії.

• Подобається Подобається x 4
  16. Boris_Kiev

Єдиний раз в житті я зрадів привітанню на 23 лютого саме з Днем Захисника Вітчизни.
    Це було у 2005 році, привітання (смс, потім голосом) від нашої форумлянки Валетини. Вона знала, чим займався я у 2004-му, а я знав, чим займалася вона.
    Нагадаю: 20-річна "домашня дівчинка", не спортсменка і не відчайдух, поїхала спостерігачем на дільницю до м. Алчевська. Уся група перезнайомилася у вагоні. Один хлопець, якого відрядили в Алчевську за харчами, зник. Група затрималася на добу чи дві, поки не знайшли непритомного хлопця у лікарні.
    Проламаний череп тупим круглим предметом. Вижив, повернувся до Києва. Ото - справжні Захисники Вітчизни. А не ті, котрі чіпляють колорадські стрічки з приводу і без привода.

• Подобається Подобається x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це чудово, правда якшо хтось в ній служив з ваших чоловіків.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Останні події взагалі остаточно дискредитували ганебні колорадські стрічки. Символіка виродків.

19. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

6 грудня - День Збройних сил України. В цей день 1240 - монголо-татарські війська на чолі з ханом Батиєм захопили, спалили та зруйнували Київ. Мешканці міста до останнього оборонялись, бої тривали на стінах, вулицях, в кожному будинку та кімнаті. Останні оборонці закрились в Десятинній церкві,яку монголи потім підпалили разом з людьми.Ось День захисника Вітчизни....

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважалась покровительницею козацького війська,пізніше воїнів УПА. Це свято української зброї та справжніх захисників Батьківщини. Це свято наших предків-українців, які зі зброєю в руках захищали свободу та життя українського народу....
    Батька ,чоловіка,сина,брата вітаю на Покрови.14 жовтня.

• Подобається Подобається x 4
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

До речі ще ж нас чекає визнання УПА воюючою стороною.

а де твій аватар? :)