22 июня - День Памяти и Скорби!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 22 чер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Украины, Пан Педро, УКРАИНЫ!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Блін, зараз почнеться то саме шо і в " День Перемоги - це свято?"

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Рибко, весь світ це робить 8 травня. День пізніше Росія танцює на трупах.
    Що таке 22 червня. Два звірі щось не поділили і почали один одному горло гризти? Звичайно, гинули невинні люди. Але вони в нас почали гинути в 1939 році.

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бельма свої відкрий.те о_О

• Подобається Подобається x 4
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Полковнику, я мабуть вперше на цьому форумі поставила мінус у карму. Зазвичай цього не роблю, бо кожна думка має право бути. Але коли з неї пре нацизм...

Рибка права - а що, якби просто пом"янули всіх жертв, не ділячи на правих-лівих?

• Подобається Подобається x 2
  6. Весь світ одностатеві шлюби реєструє, так що?
    Яка різниця, коли вшановувати. Можна хоч 25 квітня, ЯКА РІЗНИЦЯ? А щодо "танцює на трупах", хай вам за це буде совісно. Ви хоч колись були на 9 травня у Києві? Виходять ветерани. Вони вже ледве йдуть, так шкода цих людей. Проводять для них невеликі концерти, обіди. Поговорять та й розійдуться. Все! Які трупи? Ви не некрофіл часом? Віщаєте з Австралії, як зіпсований телефон: що бачив 20 років тому, те й повторюю по сто разів, може, хтось іще не почув. І плювати, що зараз, може, зовсім усе не так, бо в мізках законсервувалося.

• Подобається Подобається x 8
  7. VasMT

Та який там нацизм :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А у Фінляндії 39-го чи на Далекому Сході 45-го 46-го сини і дочки України не гинули?!Я повністю згодний з Бійцівською Рибкою - нема різниці, коли відмічати, але повністю незгодний з Кучмою - УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА ПОВИНЕН ВІДПОВІДАТИ ІСТОРИЧНІЙ ПРАВДІ!

9. VasMT

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

В тій Росії всьо не як в людей...:nea: У всьому світі День Скорботи по загиблих в тій бойні,що потім назвали 2-га світова війна,відзначають 8-го травня. А 9-го,в Росії празднік з "танцамі і пляскамі" з того самого приводу...вони його називають "дєнь пабєди".

11. І.Павлович

Друга Світова, і для українців у тому числі, закінчилася підписом українця - генерала Дерев"янко під капітуляцією Японії.

Я не Кучма - і слава Богу. Можу жити у спокою зі своєю совістю...Але це зовсім інша тема.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. Romko

Я завжди казав,що совдеп ніде не подівся в 91-му. Тупо перефарбувався,масово попензлював в церкви,скрипязубя вставав при виконанні "Ще не вмерла"...все,щоб дупами відчувати таке мягоньке крісло перед коритом...

14. VasMT

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Рибко, ось дочекаємся дня 17 вересня і побачимо, як будуть вшановувати жертв "куратори" форуму і їхні холуї. А в нас на ЗУ ці жертви були набагато більші ніж від німецьких окупантів.

16. Romko

Совок - населення совдепу. "Насєлєніє",без роду і племені. Ті,що гонили по всій 1/6-й планети за "длінним рубльом" і дешевою калбасою,висьпівуючи "Мой адрес - нє дом і нє уліца". На юговостокє вони стали називати себе "новоросами",хоч,насправді є "недо росами" - суть "совками".

17. VasMT

18. І.Павлович

Як на мене, формулювання повинно бути таким:"День скорботи і вшанування пам"яті українців - жертв війни"

19. Полковник

Полковник миється в бані

А если в компании с украинцем молдаванин и белорус погиб и их ТРОИХ вместе похоронили?
    Тех двух вшановуваты не будете?
    Да, и как к могиле цветы возлагать?
    Только на одну треть?

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Звичайно скорбим. Але, Полковнику, ви не зовсім вдало підібрали ці картінки. По ідеї червоноармієць повинен був не РГ-1 в руці тримати, а шапку, якою він повинен був, як і всі інші бійці Красной Армии, "забросать врагов" Адже так радянська пропаганда масовано трактувала розвиток воєнних дій в разі нападу ворога на СССР, мол, "шапками закидаем!!!" Згадали, як нам про це ще в "перестройку" розповіли?
    Крім цього, якщо ці напівживі, облізлі вовки відображають німецьку армію, то це теж абсолютно не відповідає дійсності. Німці прийшли до нас з червоними, ситими пиками і, вірніше, не прийшли, а майже галопом заїхали на прекрасній, на той час, своїй та європейській автотехніці і т.д. і т.п. ...

Мені все-таки здається, що ці плакати виготовлені ще задовго до 22 червня 1941 року...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)