22-е, Львов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shao, 17 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olegp

olegp миється в бані

не ,это Вы насмешили,
    Вы просто тупо путаете ХФ, ГДЕ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО большинство голосовало в опросе за юльку перед выборами, о чем я и писал ранее, комментируя 41% в голосовалке Россия купит Харьков( и это весьма приличный % для форума юльков), с forum.for-ua.com, где в голосовалке Россия купит Харьков было 92%,
    к сожалению, год назад форум был обнулен, темы стерты, и линк не работает, но чтобы поверить в реальность 92%, можете проанализировать эту голосовалку
    http://forum.for-ua.com/read.php?1,996158,
    которая характеризует настроения форума,
    да, надо будет и голосовалку Россия купит Харьков повторить

к счастью, не вам, укрофилам, решать, а большинству,
    я не утратил право на собственный голос, когда свалил в Канаду(и отнюдь не за колбасой, до речи, т ут она хуже),потому что у меня ва паспорте не написано, что я бандит, а наоборот, что я гражданин
    , и прописан по какому нибудь Кривоколенному,5:rock:
    ps- так что поспешишь- людей насмешишь:))

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я вот думаю - где Вы их находите? По форумам и в собственных фантазиях? Смешно, Олег... Я внимательно читаю того же Гранда или Юрка и даже спорю с ними, но в реальной жизни не встречала НИ ОДНОГО такого непримиримого русофоба. Могу ли я по их постам делать выводы обо всех украинцах?
    Где Вы нахватались этих выражений "укромова..."? Вы можете выражаться НОРМАЛЬНЫМИ словами, без оттенка презрения к языку и культуре? ВАМ не нравится - КТО Вас заставляет? Сознательно пробуждаете негатив по отношению к себе, в смысл сказанного даже вчитываться не хочется.

3. olegp

olegp миється в бані

пожалуй, в Одессе таки да, трудно встретить
    укромова=укрмова=украинская мова.
    Что не так? ничего обидного, сокращения от официального, может и про Укртелеком, Укрза-ца не слышали?:rolleyes:
    а Вы знакомы с действительно обидными для укроэтноса словами, обозначающими укрмову? их много на иных форумах, могу линк дать

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вас, олег, послухати - то Харків - чиряк ще той!
    та й щодо більшості - таки ви, напевно, плутаєте об’єктивну та віртуальну реальність :)

5. olegp

olegp миється в бані

не путаю, выше я их как раз разделил,об’єктивну та віртуальну реальність,
    и по каждой высказал мнение

6. afterstep

добре, продовжуючи ваше "мнєніє" - можу лише зауважити, що ви налаштувалися на ненависть до (абстрактного поняття) всього українського - як типовий москаль.
    адже що і завжди об’єднує москалів? ненависть. Або до віддаленого ворога (Британія, Штати - залежить від років), або до ближнього ворога.
    Добре - є у вас мрія возз’єднатися з росією (у вас особисто у даному випадку) - то чому ви сидите не в "глубінкє рассєї" - а ганите канадську ковбасу? може, рідна російська "любительська" - це саме те, що вам треба?

а ще треба всі ті дрібні побутові негаразди (з точністю до терактів), які російський уряд на своїй території за 20 років незалежності і не думав вирішувати, а й надалі, як і в старі часи, тратить гроші на допомогу "росіянам в екзилі"? ну, по вашому - "соотєчєствєннікам ха рубєжом"?

причому чітко відомо, наскільки непорядні особи сидять на розподілі цих подачок - і головне завдання тих всіх свістунових (це прізвище таке, голови львівського рассєйського общєства) - по максимуму обкалякувати своє місце перебування (тут я про канадську ковбасу теж), і нормальні росіяни від таких-от (вашого типу) ура-патріотів - тримаються подалі.

Тому я й кажу - ви висловили точку зору невеличкої купки маргіналів, яка найдужче горлає (смердить).
    Але ця купка не є такою великою, як уявляється вам у ваших мріях.

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ну так шо, голосовалку наОстрове замутим? ;)))))) Большинство - то таке, величина мифическая, каждый ее под себя подгоняет! :pardon:

8. afterstep

вибори виграє той, хто краще рахує :)

9. Hightower

или подгоняет! ;)

10. olegp

olegp миється в бані

откуда Вы взяли? из-за ссылки на голосовалку ?

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Можете.Сміливо можете.

Так от пані Луна, можете наочно переконатись що вийде з Вашими учнями в майбутньому. Бо саме таких "громадян" України Ви виховуєте саме в цьому дусі. Я про це писав тут трохи вище. Це то.... дописувач своїм прикладом ясно дає зрозуміти на що Ви прирікаєте дітей. Зверніть увагу , він в своїх дописа намагається вкрапляти українські слова , і навіть речення. Недолуго, але намагається. З москвинським язіком у нього дещо краще, але теж не фонтан. Про його англійську судити не буду і не можу. Хоча його карент таки вже всім в печінках засів. Отака ісьтота невизначеного походження і не визначеної орієнтації, як кажуть без флага і родіни, за Океаном набувша цілого букету комплексів і не знаюча куди притулити свою мятущуюся душу. він хоче не визнання, (як я, чи Юрко), він хоче в такий спосіб жалості до своєї невдалої долі та душонки. Ось що він від Вас очікує. Хоча в голос про це і не скаже.

До речі він мені винен 1 канадійський доляр. За розкрутку сірої , та дещо мрачної своєї особи під цим ніком. Ба навіть прізвисько яке він сам собі по умовчанню випросив, зіграло тут не останню роль.

12. Hightower

[OFFTOP]Думаю не стоит! ;)))))[/OFFTOP]

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Ну тогда и русяз должен быть.

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні. Бо то еспіранто.

15. Luna

Во времена моего школьного детства так и было...:o А уроки украинского современного языка назывались...упс..)))
    Пане Гранд, кого я в школе воспитываю - классный способ попробовать царапнуть по нервам, но увы...страшно разочарована - и это не цепляет:air_kiss:

16. Luna

Ой...чуть не забыла - Олег, верите дядькови доллар, некарашо.

17. Hightower

[OFFTOP]Думаю правильно - страшно разочаровала! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

18. olegp

olegp миється в бані

да, та и писали именнно так в дневниках.
    то Вы просто не помните

19. Luna

А патамушта мы неграмотные были. И сокращали непрально. По правилам как сокращать положено? До первого гласного звука, перед согласным сокращение не обрывается, только в исключительных случаях , и на гласном не заканчивается - русск. яз., укр. мова.
    Сокращая "укрО-", Вы нарушаете сразу по двум статьям:rose:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В Печерський суд до судді Вовка (Кірєєв не потягне) його клятого за порушення статей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)