22-е, Львов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shao, 17 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні не слаба.
    Як що той Тугрік дописав один разок українською, то це не привід його оголошувати українцем. Основний потік його дописів таки був москвинським. А тоді мжливо один раз випєндрілся.
    Отже моя аргументація залишається неспростовною. Бо мова людини чи не головний чинник самоідентифікації. Я ніколи не назву німцем того, хто принципово не вживає німецької, лише тому, що йому на ній говорити та дописувати не зручно. НІ-КО-ЛИ. Осболиво в тому місці, де з розумінням німецької мови проблем немає серед співбесідників.

коли я кого небудь згадую в свої дописах, то в такий спосіб викликаю ту людину на дискусію. Ви ж мене по-за очі принизили не для цього, а щоб мене принизити, і в такий спосіб себе на моєму фоні піднести. А слід було б тому тошнотику говорити виключно про себе, а як що вже плюнули в мій бік, то і не дивуйтесь на відповідь. а від Вашого плювка я витрусь, бо і не такі плювки витримував.

2. ГРАНД

Балаганов. Сптийте тут на форумі будь якого москвина (із московщини) чи хоч один із них не вживає принципово своєї рідної мови? Хоча певна кількість із них і не є етнічними москвинами. От і переконаєтесь в правильности моєї аргументації.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Мне кажется, что не только не правильная аргументация, но и не очень полезная. Претензии к русскоязычным украинцам необоснованы. Аргумент - это отношение к украинскому языку, культуре и т.д. Я неплохо владею украинским, но печатаю лучше по-русски. Я не только вешу на форуме, но еще и работаю, мне нужна русская раскладка. Есть реалии. которые необходимо учитывать. Знаете, Фарион куда хуже относится к украинцам, чем некоторые русскоязычные. Многие ее заявления унижают украинцев.

4. olegp

olegp миється в бані

есть

5. ГРАНД

Гірка пігулка багтьом хворим теж здається не дуже корисною. але вона є рятівною. І усвідомлення цього приходить вже після її дії.

Це все рівно щоб в світі існували італомовні фінни, чи шведи, або фіномовні іспаці. Звісно ж які до них претензії. Немає до них претензій, по тій причині , що таких не існує. А як що і існують, то то вже не фіни і не шведи.

До української мови та культури гарно відносяться і деякі японці, китайці, та інші представники, деякі не погано мовою володіють, але друкують краще японською. І це природньо, бо вони ж японці.

У Вас її хтось відбирає насильно?

Реалії така зручна річ, а головне універсальна. На ці хімерні реалії можна списати будь які негаразди та пакощі. Бо їх же треба враховувати. Як кажуть на донбасі , реалії це залізна відмазка. Мабуть реалії змушують по-про протести батків та дітей закривати українські школи на донбасі. Саме українські. Кому потрібні такі реалії?

Ставайте українцями і нічого і ніхто Вас не принижуватиме. Або чесно признайтесь перед собою, що Ви невзмозі стати повноцінним українцем включно з головним чинником (мовою) і будьте тими ким Ви є за фактом , москвинами з українськими паспортами.

6. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Вы, очевидно, совсем не в теме. Ладно, так и быть, потрачу на вас пять минут.
    Так вот, некий юзер N открыл на форуме тему, писал исключительно на украинском тексты ультранационалистического толка и только благодаря бдительности незаангажированной администрации выяснилось, что юзер N - есть не кто иной, как клон небезызвестного Тугрика, а его писанинка - провокация.
    Вы бы, следуя вашей логике, записали бы его в "справжни", если бы его не разоблачили.
    Янукович вон говорит на украинском - он "справжний"? А Табачник? А Кравчук?

У вас паранойя, я в своем посте ничего в ваш адрес не сказал оскорбительного.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А в США існують англомовні українці?

8. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Уже хорошо. Польша нормальная страна?

9. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Анжей, Вы его спросите, существовала ли Польша в 17 веке. Интересно будет услышать

10. ГРАНД

Ні. Існують американці українського походження. Їх достоінство в тому, що вони не забувають і всіляко примножують мову, культуру своїх предків.

11. ГРАНД

Я не потребую Ваших одолженій. Тому будьте ласкаві вчиняйте так як Вам завгодно, і так як потрібно Вам. А не мені.

Це Ваш обов"язок виявляти клонів. Ви його виявили, а значить добре виконали свою роботу. Стосовно провокацій. Ще раз повторюю, що будь яка тема в розділі "політика" апріорі являється хоча б для одного дописувача провокаційною. Виявивши того клона "Тугріка" та забанивши його за клоноводство, Ви не дали йому змоги розкритись на повну. А я більше ніж переконаний, що він як не українець міг постити лише поодинокі дописи і то не факт що без користування автоперекладача. вобщім Його як не українця вирахувати було б не важко. І він все рівно б змушений був переходити на свою московську мову.

Ні перший ні другий не українці. ані етнічно, ані ментально, ані ще будь як.

А Кравчук українець. І етнічно і ментально. Навіть по-при його ЦККПССне минуле, та інші прикрі вчинки.

Про курей то мабут стосувалос Вас самого? Ну в смислі Ви так про себе тоді порівняли, і забувши свій нік помилково вписали мій? І з параноєй теж якось виходить не красиво. Чи може теж про себе?

12. Forpost

Forpost Стоїк

Степаньіч окститесь, та то ж америкосьі ,ну шоб понятней бьіло:они как Вьі- саветский
    ПиСИ Ви би мене ще україномовним масклем обізвали- порівняння одного рівня(це щоб донести до Вашої свідомості всю хибність Вашої позиції, яку в свій час туть розвивала LUNA )

13. ГРАНД

Друже Торро. Ці пани і пані ніяк не зрозуміють, що їм таки доведеться робити нелегкий вибір в своїй самоідентифікації. При чому не частковий, а доволі конкретний. або вони ідентифікуватимуть себе як українці з всима відповідними атрибутами (і головне мовою) при цьому байдуже яких політичних переконань, але вже внутрі української спільноти, або вони будь хто завгодно іший не українці (переважно москвини, бо інші нації також від них вимагатимуть знання та вживання своєї мови). вони думають що їм йього вибору вдасться уникнути, і що все так і буде продовжуватись вічно. але вони і гадки не мають, що таким чином вони просто перекладають це дійство з себе вже на своїх дітей та внуків. І залишаючи їх в жосткому світі в підвішеному стані, закладаючи невизначеність власної особи, або роздвоєними. І це вже боляче буде бити по них. Пані Луна навпаки як фахівець лише поглиблює та цю проблему, що цілком очевидно відвб"ється на долях цих дітей, яким вона сьогодні в голови вкладає ті речі від яких переважна більшість народів відхрестились.

14. ГРАНД

Продовження попередньогодопису.

Ці люди не здатні поступитись своїм відносним савєцько-масковським комфортом (удобством) за ради майбутнього своїх же дітей. Здавалось би, що не дуже і постраждають ці пані та пани стимулюючи своїх дітей до спілкування в побуті українською, державною мовою.Ні, вони свої савєцькі удобства ставлять вище за долю власних дітей. Звичайно ж як що вони дітей не готують зазделегідь до майбутньої еміграції на савєцькую родіну московщину. Але і тут вони жорстоко помиляються. Бо там, в савєцькай маскощині всі вакансії на світле майбутнє вже розподілені між тамтешніми москвинами. Як кажуть автохтонами і квасними ісконніками. У москвинів ці місця розписані між Ванями Лісіціними, Форестерами, Майками і прочими Тан Ту. І наші горекосмополіти москвоязікі таким чином зависають в повітрі і своїх дітей також вішають поряд, або прирікають на жалюгідне існування по-за загальноукраїнським життям. повноцінним життям.

15. olegp

olegp миється в бані

нормальная

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а Краків - хіба не "краковъ (российская империя)"?

17. olegp

olegp миється в бані

Краків по русски Краков, и шо....

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

питання було про твердий знак і імперію на додачу :)

19. olegp

olegp миється в бані

в РИ писалось краковъ, ну и....

20. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ну и почему теперь Краков может быть польским, а Харьков не может быть украинским? :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)