22-е, Львов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Shao, 17 чер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olegp

olegp миється в бані

это Вам сами предки по линии мамы говорили?:rolleyes:
    ну, Вам виднее,КАК чтитали Ваши предки по линии мамы, но официально украинцев не существовало в РИ

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Давайте-ка без цинизма.
    Официально в РИ много чего не было. Но официальные сказки - это по вашей части, как я посмотрю.

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Слобожанцев, так уж точно - нет. А вот насчет Украины - ошибочка, уважаемый. Вот вам текстик из указа, правда он напрямую касается другого народа, но Украина там фигурирует.

Указ Именной, состоявшийся в Верховном Тайном Совете 26 апреля 1727 года. О высылке Жидов из России и наблюдении, дабы они не вывозили с собою золотых и серебряных Российских денег.

Сего Апреля 20, Ее Императорское Величество указала: Жидов, как мужеска, так и женска пола, которые обретаются на Украине и в других Российских городах, тех всех выслать вон из России за рубеж немедленно, и впредь их ни под какими образы в Россию не впускать и того предостерегать во всех местах накрепко...

Полное собрание законов Российской империи. Собрание первое. Том 7. 1723-1727. СПб., 1830. С. 728.

4. olegp

olegp миється в бані

Вы серьезно верите, что Ваши предки называли себя украинцами?:rolleyes:
    большинство малороссов и слова то такого не знали:)),
    разве что Ваши предки- исключение

5. olegp

olegp миється в бані

А вот насчет Украины я не говорил, что не было - ошибочка, уважаемый,
    украинцев- не было, а Украина была, как геогр понятие, типа Урал

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Знаю. Вера - это по другой части.
    Вы так уверены? И сколько малороссов опросили?
    Я же просила - без цинизма. Надеюсь поняли?

7. olegp

olegp миється в бані

достаточно читал про это

это комплимент Вашим предкам,
    Вы уверены , что адекватно понимаете термин цинизм?

8. Balaganoff

...Все веселятся, все ликуют,
    Весне цветущей каждый рад;
    Поляк, еврей и униат
    Беспечно, буйственно пируют,
    Все радостью оживлены;
    Одни украинцы тоскуют,
    И им не в праздник пир весны,
    Что за веселье без свободы,
    Что за весна - весна рабов;

К. Рылеев, 1825 г.

9. olegp

olegp миється в бані

в поэзии были, официально- не были, тот же пример с уральцами, или сибиряками
    вот, к примеру,
    этнич состав Харькова по Брокгаузу и Эфрону
    Население. По сведениям губ. стат. комитета, жителей в 1901 г. числилось 198237 (107171 мжч. и 91066 жнщ). Мещане и цеховые составляют 39,6%, крестьяне 33,3%, действ. войска, запасные и отставные солдаты с семьями — 9,6%, дворяне — 7,4%, почетные граждане — 4,0%, купцы — 3,8%, разночинцы — 1,9%, духовенство — 0,4%. Православных и единоверцев — 90%, евреев — 6,1%, римско-католиков — 2%, еванг.-лютеран — 1%, армяно-грегориан — 0,3%, караимов — 0,2%, разн. сект — 0,2%, магометан — 0,2%. Великороссов — 60%, малороссов — 29,2%, евреев — 6,1%, поляков — 1,4%, белорусов — 1,0%, французов и немцев — 1,0%, проч. славян — 0,6%, армян — 0,3%, татар — 0,2%, караимов — 0,2%.
    белорусы- были, и украинцы- нет,
    увы для вас:))

10. Balaganoff

В чем вам нельзя отказать - так это в упрямстве. Не было и усе, Брокгауз и перепись лучче знают, канешно.
    А Украинцев придумали больш..., нет, нет, конечно же, Автро-Венгерский Генштаб.

Вкладення:

11. olegp

olegp миється в бані

губ. стат. комитет- конечно, лучше, на то он и губ. стат. комитет
    ну, вот и Вы стали понимать, отрадно, что с юмором относитесь к этому

12. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Аха. В ссср тоже секса не было...а дети были...:rolleyes:

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Знову тошнотика із канади побили. Складається таке враження що цей кусок соївої ковбаси, не зовсім людина.:))

14. olegp

olegp миється в бані

та вы всех всюду бьете:ireful:,
    тока на поверку- история вашего этноса- история неудачников, лузеров,
    под кого бы вы не ложились, все вас гнобили:rock::)):rock:

15. рівнянин

На ні...Людина як людина...як і всі з своїми кукарачами в голові....Але застиг в минулому...
    Мені пригадався приїзд десь в кінці 80-х років наших далеких родичів з Аргентини...Їхні предки покинули село де народився мій батько ще в 1896 році...І ось майже через століття нащадки вирішили навідати Батьківщину....Мене здивувало їхнє здивування (соррі за каламбур)...Вони були щиро впевнені, що в селі хатинки знаходяться під солом'яною стріхою, по селі роз'їжджають дядьки на возах (в цьому частково вони вгадали) в солом'яних брилях, з люльками в роті. В хатах обов'язково з десяток дітей...без штанців...і чомусь всі в вишиванках.:)
    Вони в своїх думках бачили те, що залишилось з споминів предків плюс свої фантазії під впливом тої мізерної інформації яку вони мали на той час.

16. рівнянин

Гм...Напевне по іншому. Тому що не під кого не лягали ми і залишились такі ненависні нашим "любим сусідам".

17. ГРАНД

От скажіть пане тошнотик. Коли Ви тікали за ковбасою за океан, як ви думаєте Ви лягали під заокеанську країну на все готове, вірніше під людей які ту країну творили і піднімали. Ви вчиняли як удачник, чи як лузер? Те що Ви тут отираєтесь та всіляко тошните вказує на Ваші настрої саме як лузера, який відторгнутий країною до якої поїхав шукати свій шмат ковбаси. Ви і є самий натуральний лузер і підстилка. І Вашагнівна відповідь ні що інше як те, що я дав Вам чітке і влучне визначення.

[ADMIN="Рівнянин"]Гранде. Прохання без образ. Знову будете ображатись за покарання.[/ADMIN]

18. ГРАНД

Думаю Ви дещо помиляєтесь узагальнюючи такий підхід до особи. Бо кожна особа є неповторною. Стосовно тошнотика, - він і є кукарача. Звичайна кукарача від голови до п"ят. При чому глибоко закомплексована, і причини цих комплексів мені добре відомі. можливо він колись і був людиною, але згодом перетворився на кукарачу. Це сталось саме після ковбасної еміграції. Не він перший і не він останній. Це об"єктивний процес серед морально не стійких людей.

Ви знаєте, це не від якихось комплексів у них таке трапилось, а від браку інформації та звичайної ліні щодо її здобуття. У мене таке теж іноді бувало. І я в цьому переконався, коли в с.керелівка дізнався, що у родини кріпаків Шевченків присадибна ділянка було рзміром гектар. При чому з власним ставком , садом і в мальовничому місці. Я собі такого уявити не міг маючи брак знання і зогляду на сьогодення. Так були злидні пов"язані з панщиною та певними правами особи. Важко приходилось розриватись між панщиной та власним майном.
    Вобщім то дещо інші речі в порівнянні характеристики особи тошнотика і тими вашими родичами із аргентини.

[ADMIN="Степаныч"]Гранде, правила форуму забороняють перехід на особистості. Тим паче, що Ви робите це у зневажливому тоні. Ви ж доросла вихована людина. Тримайтеся у рамках пристойності[/ADMIN]

19. рівнянин

Пане Гранде, згыдний але давайте в будь якому випадку без образ особистості. Яке б не було особите відношення до відповідної персони але правила Є правила.

20. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Гы, шо з а этнос???:yahoo:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)