Цікаво, чи кацапські фанати знову свої гнилі прапори з пазуристими ведмедями порозгортають, і плакати "параша идьот."
У нас також. Ми всі дружно грали бадмінтон в цей час. Іду гляну на австралійців. Бідаки! Нє... ну я так нє іграю, я ще не встигла від компутера до тілівізіра дійти, а вони вже два голи забили. Добре, що не в ті самі ворота.
а то не вони придумали таке велике поле, це було усе до них. Ну а як поле велике, той є де розігнатись і опонента ганяти. Я всеодно за них винце попиваю... але мо то треба було за шпанців, бо п’ю сангрію.
Сангрию я и сам делаю, фрукты у нас поспели. Вот начал болеть за голландцев, но все равно нравится как играют австралийцы
Аааааа, який кайф - шпанці вилітають!!!! Нарешті може світ знайшов засіб проти їхньої тягучої остогидлої тіті-кака чи як вона там. Задовбала вже просто їх гегемонія, і всіх тих барсів-мадрідів-атлетіків. Єдине - симпотного дідуся санта-клауса дель Боске шкода.
Ще одна з мужом своїм. Вже проводив дослідження, "мужі" лиш на цьому форумі і в Кацапляндії ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Як це можливо? Це крах команди. Навіть збірна Франції на минулому чемпіонаті не розвалилася так стрімко. Треба почитати якісь думки експертів.
Какая боль! Какая боль! Чили - Испания. Два - ноль. ---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=gKpysD4BFpM