Чого замало? Привід для пенальті був. Гол хорватів, відмінили по ділу. Не видалення Неймара, на розсуд арбітра. Я розумію, що суддя був на боці господарів мундіалю. Але по факту, причепитись не має до чого. Після того як тягнули Корею, на домашньому мундіалі, я нічому не здивуюсь.
Ми вже зрозуміли - японський судья косоокий, ніц не зувидів. Хорвати були вперті. Бразилійці всеїдно виграли. А що буде з Мексиканами і Камеруном? Хто виграє? Думаєте коротишки накидают м’ячів в ворота африканців? Шкода, що я не зможу подивитись шпанців. Маю дитя вести до лікаря, а може встигну?
угу, якщо не жовта бразильцю за симуляцію.... Суддя просто допоміг господарям. За таке при рахунку 1-1 пенальті не дають і він не впав через те, що той поклав на нього руку, а впав через те, щоб заробити пенальті. Мені хорватів не шкода, колись вони неправдами Україну викинули від подібного турніру, а "добро" повертається.
А то чого... все було прально, хоч може він і не хотів йому по ногах пройтись, але так воно є. Шпанці виграють. Тепер нарікаємо на суддю туткі. Картки роздає як цукерки дітям на празник під церквою.
Шикарно, просто шикарно! Пам"ятаю, як дивилися ЧС 2010 (ми тоді якраз відпочивали на морі), вболівали у фіналі за голландців, а вони, на жаль, програли. Вирішила у цьому матчі повболівати за іспанців, але після того несправедливого пенальті і двох шикарних голів я вже вболіваю знов за голландців (чоловік за них з самого початку був). А п"ятий гол...це просто ЩОСЬ!
Испанцы озвереют. Это не Россия там какая-то, которая может три игры носом хлюпать после проигрыша. ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- То, что нас не убивает - делает нас сильнее.