Мілкий аналіз. Я цілу ніч пихтів і докопався, що вони коренями до Адама і Єви якось причетні. Виходить, що то не фінал був, а "брат на брата"! Жах!!! Трохи подрімаю і спробую з'ясувати суддя чий нащадок!?
Хороший финал, лучше чем в 1990-м, обе команды показали отличный футбол. Не понял только за что Месси получил Золотой мяч
Попихти ще попихти,мудрішим будеш ---------- Додано в 04:10 ---------- Попередній допис був написаний в 04:08 ---------- Уж ти б Зин помолчала б ©
То тако на "ти" щоб писати незнайомим людям то дуже багато треба про німецьких нациків знати і чи дуже великим патріотом України треба бути?
О Боже мій,вельмишановно перепрошую тепер буду тількі на Ви,чи може шановний пан незнав що в інеті на ви то є форма неповаги ( а може друзі німці не підказали) а саме головне що патріоти напевно тількі на ви звертаются друг до друга
Файно було б! Особливо, якщо б великі націоналістичні вболівальники за Україну були більш вихованими відразу за замовчуванням, а не після нагадування. Та якби знали ще українську мову ("друг до друга" - то хіба в раші десь чи Казахстані). З німецькою генеалогією - все аж надто добре, а з українським правописом - варто підтягнути.
Ой ну вибачте ми інститутів не закінчували,а пан напевно є вчитель української мови та літератури,і на форум приходить як на урок,боїтеся згубити кваліфікацію? Бо повчати людей яких незнаєш люблять кацапи з расєї,так що не уподоблятесь їм
Что за срач не по теме, модераторы ау! ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ---------- Вратарь голландцев в матче за 3-е место
Ще б йому гриль винести і в кінці матчу міг би пригостити команду,але я не розумію які другі і треті місця,є кубок світу хто його завоював той чемпіон інші до побачення