Здаеться менi, що янкi ще нiмцям вломлять нехiло так.... Надiя лише, що старi колегi Клiнсi i Льов домовляться i розкатають нiчейку.
После этого игрового дня, у меня возникло два вопроса: 1) Зачем Суарес укусил Кьелини? 2) Что ему за это сделают?
Оскільки в такі ситуації він попадає частенько, то чекає на нього довжелезна-довжелезна дискваліфікація. Скоріш за все на Мундіалі ми його більше не побачимо.
Суарес тварина, лікуватись йому треба. Інтерес до ЧС зник, навряд чи надалі буду слідкувати. Хотілось би, щоб виграла все-таки європейська команда, незважаючи на. Але навряд чи, скорше за все
дискримінацією попахує, однако! А решти, аля Німеччина то що другосортна Європа? Ми з чоловіком хотіли аби Італія вилетіла, бо надто пихаті. Я вболіваю за господарів - нехай це буде їх чемпіонат!
Маю страх, що американці взують німців. Але маю надію, шо німецькі тренери таки домовляться між собою. І завтра буде таке: зіграють в нічию 1:1, і Клозе заб"є гол. Обоє команди виходять далі, а Клозе обганяє Роланду і стає кращим бомбардиром чемпіонатів світу, і всі щасливі та усміхаються. Але наврят домовляться, західну принциповість в цьому питанні нам не зрозуміти.
Все одно не зрозуміла ) Не люблю я всілякі Бразилії-Аргентини ) Тому бажаю перемоги європейській команді ) Тій же Німеччині, наприклад, шанси в них імо є.
Задарма. Чудові країни!!! ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ---------- Думаю таких як Ви багато.
Ну я не така категорична. Всеодно буду вболівати за господарів. А через годину - проти європейців!!!: І можете мене закидати капцями, чи в’єтнамками, якщо такі на ногах адже на дворі літо.