ну, шо дєлать. Лідер такий вєздєссущій... ---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ---------- я вже висловлювала свою думку щодо профсоюзів. Крім того - в усіх сферах, що є у підпорядкуванні влади (міліція, суди, податкові, організація підприємництва тощо) на усіх рівнях повинні бути створені (ура, вже створюються і функціонують) незалежні громадські об'єднання, що контролюватимуть дії влади.
Утопія. Ніколи такого не буде. Корупцію не можливо до кінця ліквідувати ніде.Корупція це свого роду реакція людини на закон який її не задовільняє. ніколи і ніде не буде створено законів які задовольнять 100% людей. Корупцію можна звести до мінімума створенням законів які задовольнять більшість. У найменш корупційній державі Сінгапур корупцію ліквідовували 30 років поки не створили потрібні закони, а під ті закони не виростили нове покоління службовців. В Україні теж такий приклад є. Я думаю більшіть памятає свавілля гаїшників на дорозі в 90 тих роках. Неможливо було хоч раз в день не дати поліцаю хабар. Це надоїло всім і навіть тим що пишуть закони... Був змінений закон про правила дорожнього руху де було заборонено забирати права у водіїв, було видано внутрішню інструкцію які права має даїшник на дорозі і тоді громада шоферів почала сваритися з даїшниками і вимагати дій по закону. Корупцію не вдалось ліквідувати до кінця але то свавілля що було на дорозі з сторони ДАЇ серйозно зменшилось.
Закон буде виконуватись коли він підходить людям, якщо не підходить виконуватись не буде. якщо закон дибільний то ніколи громада не буде воювати за дибільний закон... тобто первинний закон , а роль громади у вимогах виконувати закон ніхто не применшує. Звідси і виходить що все залежить від тих кому ми надаємо право писати закон.
Не погоджуся. Жоден закон не "підійде всім". У СРСР були красиві закони і КОНСТИТУЦІЇ, але виконувалися по-дебільному (с)
з таким настроєм ви слона не продасте (с) ну так є приклад!. Зрозуміло, що одразу нічого не буває, але, як кажуть, по-частинах можна і слона з'їсти два слона в одному пості? до чого б це оце справжня утопія. Таких законів, щоб усім підходили, не буде ніколи
Уважніше читайте мої пости. ви можете не погоджуватись, але помилка в неправильній оцінці може коштувати вам невірного вибору і як результат знову хтось винуватий .....тільки не Я. взагалі то ми залізли у спір як професійно будувати державу, а для цього потрібні знання, а не відчуття і власна логіка. ---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ---------- і вам теж повторю фразу з свого посту але коли закон дебільний то і більшість не буде виконувати його. Поясніть мені чому всі хворі і не хворі несуть лікарям в лікарнях і поліклініках... чому вони не виконують закон про безоплатну медицину.... та тому що закон дибільний. Для того щоб люди не несли лікарям і медицина була безоплатна треба ще цілу купу змін у закон і всяких підвідомчих актів... для прикладу зарплату лікаря встановити від кількості пацієнтів, в поліклініках ліквідувати аптеки за готівку ... лишити тільки рецептурну групу....і т.д і це все має бути в комплексі
В колі родини і друзів? А що, невелика група людей...Але не чув, щоби невелика група людей вигравала вибори, або творила революцію...Там вже оперують великими кількостями. А серед великих мас завжди є різні люди, корупціонери і вбивці також, на жаль... Нам не потрібна якась халява, нам потрібно здобути можливість вільно і чесно переобирати владу. А це можливо лише, якщо скинути узурпаторів і покарати їх так, щоб у наступників зникло бажання робити подібне... Саме так. Треба використати бажання Юлі помститися для перемоги над узурпаторами... ---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ---------- А він і не повинен підходити всім, він повинен задовольняти більшість...
Вот именно. Все кричат о коррупции, бандитам - тюрьмы, но никто не кричит ворам - тюрьмы. Большинство украинцев ворует, дает взятки, объясняя плохими законами, засильем чиновников и т.д.
Отут і корінь зла. Для більшості не проблема вкрасти (для декого просто є різниця - вкрасти в сусіда чи в держави, але загалом крадіжка - нормальна річ), дати чи взяти хабар. Саме тому і обирають владу, яка краде і бере хабарі, бо обирають по образу і подобію.
ООО, Омо, нарешті! А я вже півроку вам про це торочу: суть в аморальності суспільства, а не в прізвищах лідерів...