2011 рік. Ідея і чин

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 19 сер 2011.

1. majolika

majolika Well-Known Member

ну, шо дєлать. Лідер такий вєздєссущій...

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

я вже висловлювала свою думку щодо профсоюзів. Крім того - в усіх сферах, що є у підпорядкуванні влади (міліція, суди, податкові, організація підприємництва тощо) на усіх рівнях повинні бути створені (ура, вже створюються і функціонують) незалежні громадські об'єднання, що контролюватимуть дії влади.

• Подобається Подобається x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

Утопія. Ніколи такого не буде. Корупцію не можливо до кінця ліквідувати ніде.Корупція це свого роду реакція людини на закон який її не задовільняє. ніколи і ніде не буде створено законів які задовольнять 100% людей. Корупцію можна звести до мінімума створенням законів які задовольнять більшість. У найменш корупційній державі Сінгапур корупцію ліквідовували 30 років поки не створили потрібні закони, а під ті закони не виростили нове покоління службовців.
    В Україні теж такий приклад є. Я думаю більшіть памятає свавілля гаїшників на дорозі в 90 тих роках. Неможливо було хоч раз в день не дати поліцаю хабар. Це надоїло всім і навіть тим що пишуть закони... Був змінений закон про правила дорожнього руху де було заборонено забирати права у водіїв, було видано внутрішню інструкцію які права має даїшник на дорозі і тоді громада шоферів почала сваритися з даїшниками і вимагати дій по закону. Корупцію не вдалось ліквідувати до кінця але то свавілля що було на дорозі з сторони ДАЇ серйозно зменшилось.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте відповім теж цитатою:
    Закони повинні виконуватися!
    А без тиску громади закон - дишло...

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Закон буде виконуватись коли він підходить людям, якщо не підходить виконуватись не буде. якщо закон дибільний то ніколи громада не буде воювати за дибільний закон... тобто первинний закон , а роль громади у вимогах виконувати закон ніхто не применшує. Звідси і виходить що все залежить від тих кому ми надаємо право писати закон.

5. levandivka

Не погоджуся. Жоден закон не "підійде всім". У СРСР були красиві закони і КОНСТИТУЦІЇ, але виконувалися по-дебільному (с)

6. majolika

з таким настроєм ви слона не продасте (с)

ну так є приклад!.
    Зрозуміло, що одразу нічого не буває, але, як кажуть, по-частинах можна і слона з'їсти
    оце справжня утопія. Таких законів, щоб усім підходили, не буде ніколи

7. kym

kym Well-Known Member

Уважніше читайте мої пости.
    ви можете не погоджуватись, але помилка в неправильній оцінці може коштувати вам невірного вибору і як результат знову хтось винуватий .....тільки не Я.
    взагалі то ми залізли у спір як професійно будувати державу, а для цього потрібні знання, а не відчуття і власна логіка.

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

і вам теж повторю фразу з свого посту
    але коли закон дебільний то і більшість не буде виконувати його. Поясніть мені чому всі хворі і не хворі несуть лікарям в лікарнях і поліклініках... чому вони не виконують закон про безоплатну медицину.... та тому що закон дибільний. Для того щоб люди не несли лікарям і медицина була безоплатна треба ще цілу купу змін у закон і всяких підвідомчих актів... для прикладу зарплату лікаря встановити від кількості пацієнтів, в поліклініках ліквідувати аптеки за готівку ... лишити тільки рецептурну групу....і т.д і це все має бути в комплексі

• Подобається Подобається x 3
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В колі родини і друзів?;) А що, невелика група людей:)))...Але не чув, щоби невелика група людей вигравала вибори, або творила революцію...Там вже оперують великими кількостями. А серед великих мас завжди є різні люди, корупціонери і вбивці також, на жаль...
    Нам не потрібна якась халява, нам потрібно здобути можливість вільно і чесно переобирати владу. А це можливо лише, якщо скинути узурпаторів і покарати їх так, щоб у наступників зникло бажання робити подібне...
    Саме так. Треба використати бажання Юлі помститися для перемоги над узурпаторами...

---------- Додано в 09:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:00 ----------

А він і не повинен підходити всім, він повинен задовольняти більшість;)...

9. vov66

vov66 Well-Known Member

Я би сказав пробудити генетичну пам'ять...

10. majolika

цікаво, що в ній?
    бо деколи руки опускаються, як дивлюсь на історію свого народу

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Гуртки по в’язанню? :morning1:

Саме це і є політичні утворення. Мені здається Вам слово приїлось. :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще треба мати ружбайку в багажнику і злих собак у дворі, щоб повна автономія.

13. levandivka

Більшість і зараз мовчить. Значить, задоволена.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот именно. Все кричат о коррупции, бандитам - тюрьмы, но никто не кричит ворам - тюрьмы. Большинство украинцев ворует, дает взятки, объясняя плохими законами, засильем чиновников и т.д.

• Подобається Подобається x 3
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Отут і корінь зла. Для більшості не проблема вкрасти (для декого просто є різниця - вкрасти в сусіда чи в держави, але загалом крадіжка - нормальна річ), дати чи взяти хабар. Саме тому і обирають владу, яка краде і бере хабарі, бо обирають по образу і подобію.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

І нема тому кінця і краю.
    Льолік, всьо пропало! (с)
    У грузинів ситуація була у сто разів гірша.

17. levandivka

Зараз популярніша цитата - "пропало все"... :good:

Буде. Але не зараз. Не закипає.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://rus.newsru.ua/columnists/23Aug2011/amorales.html

19. Bambook

Bambook Persona non grata

ООО, Омо, нарешті!
    А я вже півроку вам про це торочу: суть в аморальності суспільства, а не в прізвищах лідерів...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви що сумнівалися в тому, що я вас добре розумію?
    Це - найголовніше.

а де твій аватар? :)