2010 Новий очільник львівської обласної державної адміністрації ..

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Deus igrok, 18 кві 2010.

?

Яке Ваше ставлення до гового губернатора

1. Горбаль - крутий чувак

4 голосів
    25,0%
  2. Немаю чіткої позиції щодо цієї людини

8 голосів
    50,0%
  3. Вважаю керівництво Горбаля нефаховим

1 голосів
    6,3%
  4. Я б в жодному разі не працював із цією людиною

3 голосів
    18,8%
  1. Obama

Obama Well-Known Member

Люди, давайте тоді подумаємо як ми можемо їх простимулювати?
    Ми хочемо щось змінити, а вони мають це робити, як нам донести до них наше бажання?????

2. olegkyrychuk

olegkyrychuk Active Member

цікава думка! дійсно можна б було подумати...
    найперше, що найбільше турбує, а потім як це можна донести до нової влади!

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Давайте покличемо нового губернатора на ЛФ і задамо йому всі питання, що нас турбують.

Але мені ось що цікаво. Які можуть бути питання до губернатора у мешканця Львова, Червонограда, Стрия? Тобто мені здається, що вони перш за все мали б мати питання до мерів своїх міст, до своїх депутатів. А губернатор... Ну зрозуміло, що людина сидить на великих грошових потоках... Але куди цю фігуру взагалі можна застосувати на практиці для покращення життя (як ви кажете) простих смертних? :) Типу "дайте нашому меру грошей аби поремонтував дорогу якою я щодня їду на роботу" :)

От що б кожен з нас особисто спитав у губернатора?

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б запитав.
    - От ви кажете, що ви губернатор, але ж в природі не існує такого поняття, як львівська губернія. То який ви в біса губернатор?

Після такого запитання, скромно боюсь, що мене у ЛГ візьмуть.:)

5. MARTINI

Губернатор - "народна" назва, такий собі сленг, так само як мер

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та воно то так, але завдання яке стояло? Задати питання... шо я й зробив.

7. MARTINI

То питання, на яке може відповісти будь-хто, не обов"язково губернатора голову обласної державної адміністрації кликати :)

8. Obama

Obama Well-Known Member

Наскількі я розумію Горбаль має більше контролюючу функцію, тому і питати в ньго треба за розподіл бюджетних коштів, за те щоб він дивився за Садовим, щоб той дуже не розганявся в розкраданні грошей на Євро... і так далі...

Але якщо так подумати конкретно, то зразу на думку ніяке питання і не приходить!о_О

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

В Верховной Раде Украины зарегистрирован проект постановления о досрочном прекращении полномочий народного депутата Василия Горбаля, который также занимает должность председателя Львовской обгосадминистрации
    Автором законодательной инициативы выступил народный депутат из фракции Партии регионов Владимир Макеенко, сообщает ИМК.
    Текст документа № 7172 от 24 сентября 2010 года пока не обнародован на сайте парламента.

Ранее Макеенко заявлял о том, что все народные депутаты, по совместительству занимающие должности в органах государственной власти, будут лишены мандатов.
    Напомним, 8 сентября Львовский облсовет проголосовал за недоверие главе Львовской облгосадминистрации Василию Горбалю.
    В голосовании приняли участие 87 из 120 депутатов. Недоверие выразили 66 депутатов, 10 проголосовали против, 8 воздержались и 3 бюллетеня были признаны недействительными.
    Сам Горбаль заявил, что не покинет пост в связи с решением Львовского облсовета о вынесении ему недоверия.
    http://focus.ua/politics/145563

---------------------------------------------
    Декілька років тому депутат Василь Горбаль запланував звести там 18-поверховий житловий комплекс на 48 тисяч квадратних метрів. Партнером Горбаля став Вагіф Алієв, що, як вже повідомлялося, веде будівельний бізнес Фірташа.

Горбаль мав внести у спільний бізнес майданчик, а Алієв (тобто Фірташ) - гроші. Розподіл часток - 50% на 50%.

Однак виявилося, що Горбаль заклав цю землю під заставу по одному з кредитів у тоді ще власному Укргазбанку. Алієв цього не знав - а коли дізнався, то дуже обурився. І переписав на себе частку Горбаля. За це Горбаль вивів на свою третю структуру земельну ділянку.

Почалася грандіозна сварка, яка продовжилася уже після перемоги Януковича. На боці Алієва і Фірташа вписався Хорошковський. Паралельно адміністрація президента вивела Горбаля з гри, відправивши його у "заслання" губернатором до Львівської області.

Відчуваючи, що його бізнес забирають з-під носа, у Горбаля не знайшли нічого кращого, ніж шукати підтримки в конкурентів групи "РосУкрЕнерго". Він звернувся по допомогу до Вадима Новинського - молодшого бізнес-партнера Ахметова.

Очікується, що Новинський також стане партнером в частці Горбаля, яка у нього залишилася в Укргазбанку. Після рекапіталізації Укргазбанку в 2009 році він став державним, а Горбаль з компаньйонами зберіг 12%. Коли Янукович став президентом, Горбаль розраховував сформувати лояльну до себе наглядову раду та поступово повернути собі контроль на власним дітищем. Але в підсумку до наглядової ради не потрапив жоден представник Горбаля! А на його претензії товариші по партії порадили Горбалю мовчати, натякаючи, що за оборудки часів фінансової кризи можна нарватися і на кримінальну справу.

Так Горбаль відчув, що став ягням на заклання, якого мали розтягнути сильніші та більш високо працевлаштовані соратники.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2010/09/24/5409700/

Злиють Горбаля після здачі мандату ?

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, очікуйте-очікуйте, щоб людина з півмільярдним статком була боці людей... хіба як рак свисне....

• Подобається Подобається x 1
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Горбаль уже не губернатор

12. Deus igrok

Президент Виктор Янукович уволил Бориса Петрова с должности председателя Запорожской областной государственной администрации и Василия Горбаля с должности председателя Львовской областной государственной администрации.
    Об этом Українським Новинам сообщил источник в Верховной Раде.
    "Уволен запорожский губернатор Петров, а также львовский - Горбаль", - сказал он.
    По словам собеседника агентства, соответствующие указы глава государства подписал во вторник.
    По его прогнозам, на должность запорожского губернатора будет назначен бывший вице-премьер-министр по вопросам аграрно-промышленного комплекса Виктор Слаута, а львовского - депутат Рады от фракции Партии регионов Петр Писарчук или кто-то из его окружения.
    Как сообщало агентство, 20 апреля Янукович уволил Николая Кмитя с должности председателя Львовской обладминистрации, назначив вместо него Горбаля.
    Петров был назначен Януковичем председателем Запорожской обладминистрации 18 марта.

http://un.ua/rus/article/303754.html

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

якась ґазета чи журнал розробили рейтинг губернаторів , відповідно до змін в тій чи іншій галузі ... Горбаль там серед аутсейдерів ...

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

13. Letunka

Letunka Well-Known Member

А інша газета, навпаки, пише, що Горбаль має найкращі політичні перспективи

Ось цитата:
    "Голова Ради міністрів Криму Василь Джарти, глави Львівської, Донецької та Чернівецької облдержадміністрацій Василь Горбаль, Михайло Папієв і Анатолій Близнюк, а також голова КМДА Олександр Попов мають найкращі політичні перспективи, вважають провідні українські експерти та політологи."

Повна версія статті тут

Тому кому з них вірити - незрозуміло :dntknw:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

в точку. мені то саме....

ех зараз би вашого брата(журналістів) мені.... Така б стаття вийшла! Мих проти влади!

15. Forest

Forest Moderator

Мені здається що Янукович відправив у відставку Горбаля явно не за успіхи партії. Тому не відомо, чого чекати зараз...

16. Hypnotoad

Hypnotoad Member

Цимбалюк

Вітаю з новим губернатором. Вінна Полтавщині раніше головним мєнтом був. В принципі непоганий дядько.

Останнє редагування модератором: 2 січ 2011
  17. Letunka

Letunka Well-Known Member

Насправді, тут можна довго гадати, чому відбулась ротація.

Тепер цікаво, яку посаду отримає Горбаль і де далі працюватиме

18. Deus igrok

Він депутат ВРУ

19. Forest

Forest Moderator

Ой, сумніви беруть. Колишній даішник рідко таким буває. Та і за "непоганий дядько" губернаторами не роблять. Силові методи є переважно єдиним засобом досягнення цілей в колишніх силовиків, чк не крути. Особисто я вважаю, що Горбаль для Львівщини був кращим рішенням.

20. Hypnotoad

Hypnotoad Member

Не буду сперечатися. Просто спілкувалася з ним коли він ще на Полтавщині працював, то склалося досить приємне враження. Але может то професійне.

а де твій аватар? :)