Хочемо з мужем зупинитись у Львові проїздом з Германії. Знайшли отут (https://kvartirkov.com/kvartiry-posutochno-v-lvove/) багато варіантів по 200-250 грн, для Києва це зазвичай щось зовсім радянське та далеко від центра. Але львівскі варіанти виглядають дуже привабливо, чи це справді так? Чи, може, краще доплатили 100 грн та перестрахуватись? Буду вдячна, якщо хтось знає порядок цін.
Повертатись автобусом через Людвігсдорф, обратним шляхом зазвичай зупиняємось у Львові на день чи два, для полегшення адаптації звиняйте, зазвичай розмовляю мовою окупанта, але ж ви мене мабуть заріжете за це сут = на добу. Кацапка вже приїхала!
250 грн на добу два роки тому вартував двомісний номер у хостелі, то ж 200 грн за квартиру - то хтось бреше на вашому "квартірков"
Все в житті колись буває вперше. Можливо, пора вже щось змінювати? До речі, Вам відомо, як називалося 1-ше (саме ПЕРШЕ) видання всім відомого словника Володимира Івановича Даля? @Latana Royal, до речі, пізніше я вичитав, що лиш перше видання було видано при житті В.І.Даля. Друге і решта видання були видані вже після його смерті. Тому, можливо, він так і не взнав, що його словник всі знають не під тою назвою, якою його він сам назвав.
Невідомо, як? в Криївку давно вже хочемо потрапити. Та ось же намагаюсь говорити українською як можу. Я патріот.
Недавно наймав за 350. Але то з суботи на неділю, по буднях можна шось виторгувати, особливо якщо на пару днів а не переспати
Підозрюю, що ця фраза - відповідь саме мені. А вам хоч відомо, як називалося 2-ге і подальші видання?
Для Львова це нормальна ціна. Тільки що дивився квартири подобово у Львові на сайті mesto.ua/, менше 350 грн. на добу квартиру не знайшов...