Незалежність для наших мільярдерів, бо вони незалежать ні від кого і крадуть самі для себе. При Союзі все контролював Кремль і якщо хтось вкрав та не поділився, попередньо не домовившись про це, то краще йому було не народжуватись. Тепер Україна для фінансово незалежних, а дурний хлоп, як був залежний так і лишився, тільки "нахлібників" стало набагато більше.
Та мабуть трохи є Щоб не заважати розбудовувати незалежну та самостійну так би мовити "покинул этот праздник жизни"
Старый уже анекдот, но по-моему как раз для этого случая. - Деда, а чем отличаются евреи от жидов? Вуйко отвечает: - Евреи это хорошие люди. Живут в Израиле, защищают свою страну, воюют с арабами. А жиды живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличается русский от москаля? - Русские хорошие люди. Живут в России, любят свою Родину, воюют с чеченцами, дают нам нефть и газ. А москали живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличаются украинцы от хохлов? - Украинцы хорошие люди. Живут в США и Канаде, не нарушают законов, любят Украину и занимаются бизнесом. А хохлы живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и мешают жидам и москалям строить национальное украинское государство.
У мене незалежність породила подвійне відчуття...З одного боку я став відчувати себе громадянином своєї держави, а не "комунальної квартири" і це є плюсом. А з другого боку сучасні негаразди тривожать і засмучують...Але навіть те, що я засмучуюсь через свою державу, а не через імперію, є плюсом...
А як Ви думаєте, де краще жити у гуртожитку з нормальним дахом чи на орендованій (все одне не на власній, бо простий народ в Україні ніц не має - мають його) хаті без даху, майже на на вулиці? Особливо коли дощ починає падати...
Всілякі негаразди коли-небудь пройдуть. Протягом цих 20 років декілька разів бував у Києві 24 серпня, - спостерігав справжнє народне свято на Хрещатику, - День Незалежності.
Негаразды то конечно когда-нибудь пройду,только вот многих интересует вопрос когда именно они закончатся.
Наші славні демократи Всьому світу довели Що Адам і Єва точно Українцями буди Адже тільки українці голі й босі ладні буть І кричати в усю глотку Шо в раю вони живуть
Ні. З радістю в очах і доброзичливістю до гостей, - таких, як я. Я, навіть, боявся запізнитися на свій поїзд, - стільки було добрих і щирих запрошень "відзначити свято".
Чому в орендованій? У українців зараз своя хата, хоч і з дірявим дахом і силою щурів (яких ще труїти і труїти). А щодо гуртожитка, то як на мене, який прожив чотири роки в гуртожитку і два роки в казармі, то власна хата з діляночкою землі набагато краще, хоч і вимагає постійної роботи. Але ти в ній є господарем і будуєш своє життя на свій розсуд.
Всего то и понять осталось,если своя хата с дырками и что если дырки щурі, то сами и виноваты, что есть дырки и щурі ... Нет блин, кто-то им столетиями виноват....что они и сейчас с дырками и щурами...МОжно ничего не делать..А те кто виноваты, они монглоидные некультурные угрофины, а эти европеоидные и культурные из-за них все еще с дырками и щурами. И еще не одно поколение сменится пока они эти дырки и щуров преодолеют. А сейчас не могут. Недосуг. Хотя вывод простой.. Тупые. И сами это понимают, но не говорят. Ибо не берут сами отвественность за свои поступки. Кто им за них виноват...