20 років незалежності. Що це для вас особисто?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Real, 27 сер 2011.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

скажемо так
    сільська місцевість східної України набагато депресивніша чим на ЗУ
    і якщо в 30 км від Стрия будуть руїни, то навіть на якійсь Кіровоградщині все вже буде в рази розваленіше

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що мається на увазі? Те, що там немає двоповерхових кам"яниць та церков під євродахівкою? Чи все ж таки розмова іде про сільське господарство? Я був на Херсонщині та Дніпропетрощині пару років тому. На Житомирщині гостював... А так, то проїхав машиною усю Україну від Стрия до Херсону та Чернігова. Маю з чим порівняти.
    Можете взяти статдані по Україні і все стане на свої місця...
    Хоча, якщо Ви маєте на увазі с/г португальщини, іспанщини чи польщини, то тоді так... Так...

• Подобається Подобається x 1
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

сг в промислових масштабах там де чорнозем
    я про "домогосподарства"
    звичайні селяни елеватори і свиноферми не в стані побудувати

4. VasMT

І знову ж таки Ви не зовсім праві...

Тут теж можливо подискутувати. Наприклад, Ви праві, городів, як таких, на сході і півдні не мають. Навіщо паритись у вирощуванні городини, якщо вона коштує копійки. Натомість 100-200 голів птиці на присадибній ділянці не дивина. В основному гуси, качки та індики. У багатьох птиці ще більше. До півтисячи... Весною беруть інкубаторських, до осені годують, а потім бьють на консерви...
    Кам"яниць там теж не будують. Цегла дорога. В основному саман та глина. Але говорити, що села там занедбані, чи селяни там лайдаки і нехлюї, не можна...

• Подобається Подобається x 2
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

6. VasMT

Незважаючи на близкість "цивілізації", розвинуту інфраструктуру та інші блага, села на Прикарпатті іноді називають так: - італійці, португальці, чехи тощо... Гадаю, нема потреби пояснювати чому... Можливо теж від раціоналізму...

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

в нинішніх реаліях то є добре чи погано?

8. VasMT

Якби ж то знати...
    Більшість осідає там. Тим самим піднімаючи середній вік населення тут. Але шле еури сюди, за що будують кам"яниці, в котрих доживають віку на самоті їхні батьки, та живуть байстрюками їхні дити...

9. Bambook

Ех, не набридло вам ще доводити, в кого гірше?
    Це все В НАС, в Україні...
    Було сумно, читаю ці суперечки - і ще сумніше стає :sad:

• Подобається Подобається x 3
  10. LANA

LANA Well-Known Member

А как там деревообрабатывающий комбинат поживает?
    В начале 90-х ездила в Трускавец. Не доезжая до него с окна хорошо просматривались пустующие цеха. В начале 2000 была таже картина. Что там сегодня? Местные говорили, что никто не хочет там работать.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

http://www.meblistryi.com.ua/

• Подобається Подобається x 3
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та нычого подібного. Звідки ви це берете?
    Щось я не помічала ,щоб будували з саману. Такого вже давно немає. Говорю за херсонщину, Миколаївщину та й проїжджаючи через села кіровоградчини теж такого не бачила. Будують з цегли.
    Городів, так, таких як на заході не мають. У моєї баби разом з будинком всього 15 соток.Птиці аж так багато не тримають, годувати її дорого. Але голів 30-50 курей, гусей , качок є. Коров немає де пасти через те їх мало хто тримає.

13. LANA

LANA Well-Known Member

Молодцы.
    Правда цены не реальные http://www.meblistryi.com.ua/tovary-934.html. Может качество хорошее?
    Год назад купили укороченный диванчик. Его изготовили где-то на западной. "Горянка" называется. При более тесном ознакомлении с этим шедевром - боже, ну и халтура.

14. Bambook

Двадцять років – вік пелюшок

Ілько Лемко про "Сально-ковбасну незалежність"

Повністю - тут:
    http://www.pravda.com.ua/articles/2011/08/31/6545412/

15. - на халтуру нарваться - дело немудрёное. Главное, чтобы не возникало ощущение, что кто-то заставляет чужую халтуру покупать...

16. LANA

LANA Well-Known Member

Да с открытыми глазами покупали. Села даже, поерзала - вроде удобно. Раскладывать полностью не стали.
    Когда дома раздвинули во всю длину и легли - сплошной хруст и щелканье. Днище ходуном ходит. Пришлось добавлять ребра жесткости. При более близком рассмотрении - и там огрехи и там. Настроение испортили. Одно утешение - диван не для постоянного спанья, а как запасное место.

17. Bambook

18. LANA

LANA Well-Known Member

20 років незалежності. Що це для вас особисто?
    ....
    ....
    ....
    мебельные халтурщики, вашу ТАК.
    ...

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

вінницька обл і далі на південь чи схід - купа розваленої інфраструктури часів срср

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я на півдні. :)Маленькі села, що десь в глибинці-вимирають. Ті, які ближче до цивілізації хоч і важко , але тримаються.
    Батько в мене займається будівництвом .Є замовлення на будівництво , ремонт шкіл, лікарень, елеватора. Звичайно, гроші приходиться вибивати.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)