1984

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Un.Known, 4 гру 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Погоджуюсь. Я це навіть не обговорюю. Мені цікаво, де "знущання над дітьми".
    Гм. Щеплення - це допомога?

Їм не можуть висунути звинувачення у занедбанні дитячого здоров"я - діти ж, по висновках спеціалістів - добре доглянуті.
    До речі, Левку, я хотіла давно обговорити, що (хто) приведе до того, що
    Бо якщо це число людське, а влада - від Бога, то хто ті люди?

• Подобається Подобається x 2
  2. профилактика - разумеется, составная часть медпомощи. Вы сами сказали, что прививки в Вашей стране обязательны. Значит, им есть, что предъявить.

Странное отношение к законам "но ведь ничего не произошло". Их принимают не под каждый конкретный случай, а для того, чтобы снизить вероятность негативных случаев. У этих родителей дети здоровы, у других в такой же ситуации - больны, у третьих (не дай Бог)... Государство не может отдать здоровье и жизнь своих маленьких граждан полностью на усмотрение родителей. Междй родителяими и государством существует договорённость - в виде законодательства, подтверждаемая каждый раз гражданами на выборах. Сами граждане Вашей страны так решили, остальных европейских - тоже, в какой-то другой стране, может, иначе. Там бы никому и дела не было, кто сколько взаперти детей откармливает и для каких целей...

3. Levko

Levko Well-Known Member

Є багато різних тлумачень і трактувань. Одні говорять, що ці події будуть розгортатися після підхоплення Церкви, інші- що до підхоплення...
    Я більше схиляюся до думки, що ці події будуть відбуватися уже після того як Церква буде підхоплена на небо, тому вважаю, що описане в Одкр.13:16,17 не стосується нашого часу...

4. Un.Known

Невстранец, Ви в своєму репертуарі.

Я не про виконання законів говорю, а про "знущання". Де воно?

І як писав Мартіні вище - так, батьки неадекватні, але чи адекватне рішення органів? Чи рівнозначне покарання порушенню і кому від нього добре буде?

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А вже є Рішення?

• Подобається Подобається x 1
  6. - разве Вы все обстоятельства дела выложили? Обвинить - не наказать, ещё надо доказать.

Если предположить, что никаких иных существенных деталей в деле нет, выходит примерно так: дети, которые не видели иной жизни, чем та, которую им устроили родители, вряд ли страдали (тем более, что их даже кормили!)

А подобное отношение к взрослому человеку называлось бы похищением, незаконным ограничением свободы, влекло бы однозначно уголовное преследование по тяжкой статье и ни у кого не вызвало бы вопросов, "где тут издевательство".

Как бы это ... примерно как западному человеку обрисовать положение женщины в мусульманских странах, состояние прав человека в Ираке, России (ваще ужасно) и т.д. "Туши свет, караул, бомбить свергать тиранов", не? А спросишь самих тех, за кого войны развязали - им оно в лучшем случае удивительно, а чаще - гнев вызывает. Зачем в их жизнь лезут, их всё устраивает, они другой не видели.

7. Un.Known

Принаймі тимчасове так - діти перебувають під доглядом стрийка (брата батька). Ані він не погоджується з затриманням батьків під арештом, хоча признає, що стиль життя брата був "альтернативним".

Але те, що в квартирі не було телевізора і мікрохвильовки - це, прецінь, на розвиток дітей і як не впливає, чи не так?

А 12 років тюрми за настільки альтернативний спосіб життя, котрі батькові "світять" - це, як на мене, досить неадекватне покарання.

8. Levko

Levko Well-Known Member

9. - содержание под стражей на время следствия не является мерой наказания. Тут важна тяжесть статьи, по которой обвиняют: если тяжкая, то вероятность того, что обвиняемые попытаются скрыться/скрыть следы преступления/влиять на следствие высока. Тогда судья выбирает меру пресечения "содержание под стражей". Мера наказания назначается по итогам рассмотрения дела в суде. Если их полностью оправдают - никто извиняться и не подумает. Издержки системы.

Кстати, а их там разве не кормят? о_О И телевизора нет...

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

Не уявляю, як це можна не виводити трирічну дитину на прогулянки, це ж не війна, не епідемія. Брак сонячного світла, брак вітаміну Д, розвиток рахіту, невідомо як зір розвивається в чотирьох стінах. Якийсь брєд. Згоден, що судити тут немає що, бо перед нами не справа, а кілька речень. Шо тут скажеш?

• Подобається Подобається x 4
  11. Levko

Levko Well-Known Member

а чому тема називається "1984"?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Цілком згідна! Судити немає за що. Але "принципи" батьків якісь не нормальні.
    Дитина має бути в соціумі. А як інакше? Школа, освіта - як без цього?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

14. - есть за что, раз нарушение закона налицо. Заодно решить, лишать их родительских прав или нет, тоже должен суд. Что до "12 лет за издевательства", то обсуждать тут нечего, т.к. информации не хватает. Упитанность детей суд наверняка учтёт при рассмотрении дела.

- :good:

15. Кохана

Кохана LuBimaya

Ой. Власне я і мала на увазі "немає що!"... неправильно сказала...

16. Un.Known

Ви все не про ті речі говорите. Але якщо хочете саме про цей випадок - то так, я з Вами погоджуюсь. Хоча гуляти дитині в Празі на Виноградах... гм.
    1984

17. jalatan

jalatan Well-Known Member

Якщо розбирати факт втручання влади в особисте життя саме цих громадян то спершу треба зрозуміти позицію цих громадян. І ,також, позицію тих "сердобольних" які були причетні до втручання влади. Чому люди надіслали скаргу в органи на цю сім"ю? Із злісними намірами? напевно когось все-таки турбує знаходженння в квартирі дітей, яких не випускають на вулицю.
    особисто знайома з випадками ненормального поводження з дітьми, при наявності і куска хліба, і теплих чобіт, і часто шкодую , що нікому (включно з органами) немає до того діла. Хіба вже наявні сліди насильства, та й то нечасто звертають на це увагу, хіба пальцями потикають і за спинами поговорять, а спасати дітей ніхто не збирається. Скажете, спасати- відносне поняття? Згідна. Так само , як і поняття "добрих" батьків, які користуючись повною владою над маленькими реалізують якісь свої, надумані ,цілі.
    не знаю Праги, але напевно "Виногради"- це не все місто.
    нема більше де гуляти?
    тримати в закритому просторі дітей, бо кругом Виногради?

18. Un.Known

До речі, діти вже називаються "вовчими". Батьки від них відмовились, принаймі так пише преса.

Мати на свободі, і як пишуть, саме вона подзвонила в поліцію, не сусіди. Дуже заплутана історія ще більше заплуталась.

"Сердобольні", між іншим, про існування дітей також не знали. Як і найближча родина, включаючи бабусів і дідусь.
    Не все. Майже в центрі, шумний квартал, загазований, людний.

Але я маю враження, що мене ніхто не чує.

19. - "Большой Брат добрался до святого!" - слышится довольно отчетливо. Просто не очень страшно (на этом примере).

20. Un.Known

То Вам причулось.

а де твій аватар? :)