17.01.10 я голосуватиму "Усіх в сад!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Netsysteme, 15 гру 2009.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Опитування читачыв газети "День"
    Чи маєте ви намір брати участь у голосуванні в першому турі виборів президента, які відбудуться 17 січня?

так, від цього залежить і моє особисте майбутнє[​IMG]54.68%152
    так, щоб не дати скористатися своїм бюлетенем[​IMG]32.37%90
    ні, набридла політика[​IMG]7.55%21
    ні, я взагалі не ходжу на вибори[​IMG]5.40%15

• Подобається Подобається x 2
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тобто прийдуть на вибори десь 87%. Досить не погано.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це Ви так рахуєте?:))) 7+5=13%

4. Полковник

Полковник миється в бані

7,55 + 5,4 = 12,95.
    Тобто прийдуть на вибори десь 87%.

Правда, из 278 опрошенных ::):):)

5. zet

zet Дуже важлива персона

до сих пор не знаю за кого проголосую в 1-м туре...

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Моє опитування друзів, сусідів і знайомих: Як ви відноситися до сучасних українських політиків:
    1. Послати їх на [...] - 50%.
    2. Послати їх в [...] - 25%.
    3. Послати їх до [...] - 20%.
    4. Не визначилися куди послати - 5%. :))

P.S. В кожному жарті є частка жарту.

• Подобається Подобається x 9
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Главное голосуйте. :give_rose:
    И еще важно - не за так называемых "проходных". Хотя бы в первом туре.
    http://korrespondent.net/opinions/1036180

• Подобається Подобається x 1
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

...Или получит возможность разворовать в стране то, что еще не успели слямзить предыдущие "наши человеки".

Це мабуть станеться скоріш за все. На жаль.

9. Східняк

Східняк Well-Known Member

Звернення до продажних виборців

Шановні, якщо ви вирішили продатися на виборах за 100-200 гривень, то принаймні майте хоч крихту гонору і після того, як зафіксуєте камерою все, що потрібно для оплати, зіпсуйте бюлетень ще одною позначкою проти того кандидата, за якого ви б дійсно хотіли проголосувати або ж коло Васі Противсіх.

Принаймні це дасть вам усвідомлення, що не вас купили-опустили, а ви їх прокатали і обдурили.

Прошу розіслати це звернення де тільки зможете

• Подобається Подобається x 7
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

11. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

premium я проти цього повідомлення(Вчора, 21:20 Східняк)нічого не маю.Просто виникли величезні сумніви,що тут,на ЛЬВІВСЬКОМУ ФОРУМІ є люди,які "вирішили продатися на виборах за 100-200 гривень"

12. sselev

sselev Well-Known Member

Хто би не став президентом, все одно йому доведеться розгрібати те, що наробила теперішня влада, можливо навіть за допомогою непопулярних заходів. Чого тільки вартує тюлька з її кредитами від МВФ!

• Подобається Подобається x 4
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Как бы их и выбрать, и что б немного на привязи оставить, что б никто единолично за руль не ухватился...

14. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ну для народа да, толку мало будет от перестановки.
    А для Украины как государства надо поприличней президента все таки.
    Не могу представить например Януковича главой страны. Хоть он по сути пешка, и не будет править, за него это будут делать другие, но стыдно что тупой (ничего личного, все пешки по определению обычно тупоголовые) человек будет представлять Украину на международной арене. Да и первая леди совсем не катит на первую леди имхо :)

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

сьогодні у церкві священик сказав на мій погляд дуже добре.

Він сказав, що б ми голосували не за людину, а ідею. А хто є найбільшим виразником національної ідеї ви знаєте. І не треба думати, мов "він не пройде", наша справа зробити те, що підказує наше серце.

• Подобається Подобається x 5
  16. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Цитатами Папы подкреплял? А что в Евангелии на счет второго тура пишется, не говорил? Ох уж эти священники, ну куда лезут...

17. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ющенко - националист и из-за этого еще больше Украина делится на восток-запад. Да и шансов у него никаких. Поэтому отдавать ему голос это тоже что и вобще не голосовать, имхо.
    А остальные мелкие кандидаты, типа Яценюк, Тигипко, тоже реальных шансов на фоне Януковича не имеют и только забирают голоса у его единственного конкурента Тимошенко.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тігібко - за двоязичіє, плюс лідер старої системи (комсолець). Тому... мені він...
    Та й національного там ніц.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Ух, уявив вас біля компа... слина в монітор не забризгала? При чому тут папа? Нема що говорити? То ліпше помовчати, нє?

Україна не ділиться із-за націоналізму, вона ділиться із-за шовенізму (деяких політиків).

Недавно мав справу з підприєцями з Сєвєроденецьку. Що цікаво, самі перейшли на українську, нормальні люди. Так що вигадки то все про схід/захід.

• Подобається Подобається x 6
  19. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Мих, предвыборные мессы (в любой конфессии) не считаю нормальным, особенно это неуместно затрагивать столь щекотливую тему в храме в выборный период. Каждый из прихожан может такие заявления расценить по своему, в результате появляются обиды, а затем дележи храмов. Это касается как Украины, так и России, где этим тоже далеко не все в порядке.
    PS Рад за ваше яркое воображение.

20. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Василь Противсіх :crazy:
    http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=80346

а де твій аватар? :)