Опитування читачыв газети "День" Чи маєте ви намір брати участь у голосуванні в першому турі виборів президента, які відбудуться 17 січня? так, від цього залежить і моє особисте майбутнє54.68%152 так, щоб не дати скористатися своїм бюлетенем32.37%90 ні, набридла політика7.55%21 ні, я взагалі не ходжу на вибори5.40%15
Моє опитування друзів, сусідів і знайомих: Як ви відноситися до сучасних українських політиків: 1. Послати їх на [...] - 50%. 2. Послати їх в [...] - 25%. 3. Послати їх до [...] - 20%. 4. Не визначилися куди послати - 5%. ) P.S. В кожному жарті є частка жарту.
Главное голосуйте. И еще важно - не за так называемых "проходных". Хотя бы в первом туре. http://korrespondent.net/opinions/1036180
...Или получит возможность разворовать в стране то, что еще не успели слямзить предыдущие "наши человеки". Це мабуть станеться скоріш за все. На жаль.
Звернення до продажних виборців Шановні, якщо ви вирішили продатися на виборах за 100-200 гривень, то принаймні майте хоч крихту гонору і після того, як зафіксуєте камерою все, що потрібно для оплати, зіпсуйте бюлетень ще одною позначкою проти того кандидата, за якого ви б дійсно хотіли проголосувати або ж коло Васі Противсіх. Принаймні це дасть вам усвідомлення, що не вас купили-опустили, а ви їх прокатали і обдурили. Прошу розіслати це звернення де тільки зможете
premium я проти цього повідомлення(Вчора, 21:20 Східняк)нічого не маю.Просто виникли величезні сумніви,що тут,на ЛЬВІВСЬКОМУ ФОРУМІ є люди,які "вирішили продатися на виборах за 100-200 гривень"
Хто би не став президентом, все одно йому доведеться розгрібати те, що наробила теперішня влада, можливо навіть за допомогою непопулярних заходів. Чого тільки вартує тюлька з її кредитами від МВФ!
Как бы их и выбрать, и что б немного на привязи оставить, что б никто единолично за руль не ухватился...
Ну для народа да, толку мало будет от перестановки. А для Украины как государства надо поприличней президента все таки. Не могу представить например Януковича главой страны. Хоть он по сути пешка, и не будет править, за него это будут делать другие, но стыдно что тупой (ничего личного, все пешки по определению обычно тупоголовые) человек будет представлять Украину на международной арене. Да и первая леди совсем не катит на первую леди имхо
сьогодні у церкві священик сказав на мій погляд дуже добре. Він сказав, що б ми голосували не за людину, а ідею. А хто є найбільшим виразником національної ідеї ви знаєте. І не треба думати, мов "він не пройде", наша справа зробити те, що підказує наше серце.
Цитатами Папы подкреплял? А что в Евангелии на счет второго тура пишется, не говорил? Ох уж эти священники, ну куда лезут...
Ющенко - националист и из-за этого еще больше Украина делится на восток-запад. Да и шансов у него никаких. Поэтому отдавать ему голос это тоже что и вобще не голосовать, имхо. А остальные мелкие кандидаты, типа Яценюк, Тигипко, тоже реальных шансов на фоне Януковича не имеют и только забирают голоса у его единственного конкурента Тимошенко.
Тігібко - за двоязичіє, плюс лідер старої системи (комсолець). Тому... мені він... Та й національного там ніц. ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ---------- Ух, уявив вас біля компа... слина в монітор не забризгала? При чому тут папа? Нема що говорити? То ліпше помовчати, нє? Україна не ділиться із-за націоналізму, вона ділиться із-за шовенізму (деяких політиків). Недавно мав справу з підприєцями з Сєвєроденецьку. Що цікаво, самі перейшли на українську, нормальні люди. Так що вигадки то все про схід/захід.
Мих, предвыборные мессы (в любой конфессии) не считаю нормальным, особенно это неуместно затрагивать столь щекотливую тему в храме в выборный период. Каждый из прихожан может такие заявления расценить по своему, в результате появляются обиды, а затем дележи храмов. Это касается как Украины, так и России, где этим тоже далеко не все в порядке. PS Рад за ваше яркое воображение.