А по моєму, якщо хтось є проти всіх кандидатів, то напевно має на думці когось з-поза списку? Тобто бачить когось іншого президентом. Питання - хто цей містер Ікс? І чому ж тоді він зараз не балатується?
А по-моєму то всьо є звичайною агітацією за Яника, бо більшість тих, хто вагається з вибором не можуть визначитись між кандидатами від так званих демократичних сил (типу Тимошенків, Ющенків, Тягнибоків і т.д.) Для тих, хто підтримує програму а-ля Янукович, вибору як такого дуже й немає. Тому активне просування пункту "Не підтримую жодного" є відбиранням їх голосів в "апельсинових", що і є агітацією за Я. Але попри те, тему не закриваю, бо реально весело (особливо в місцях типу надати гарантованих державою спостерігачів та агітацію за кандидата "не підтримую жодного" )
М-да... За 18 лет нам всем хорошо вдолбили в головы, что верить никому нельзя. Если кто-нибудь наберёт фразы из "Обращения" в Гугле, то увидит, что оно есть на форумах и Донецка, и Киева и т.д. Причём, в Донбассе пишут, что данное обращение "продвигается в пользу Тимошенко" Лишний раз убеждаюсь, что на интернетовский планктон надежды нет. Только и умеют, что "клаву крошить". Слава Богу, реальные люди, которые в сеть или не ходят вообще, или раз в пятилетку, гораздо решительнее...
Покличем з небуття Нестора Махна. ---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ---------- Ага ось вам і звідки ноги ростуть.Це,я так зрозумів, повинен бути новий месія
Для мене вони рівні. Навіть не знаю, хто більше з них робить Україні шкоди. Може, від Януковича, як не парадоксально, менше буде. тому що в його партії олігархи - виробники, орієнтовані на експорт. Всеж таки їх підприємства хоч шось виробляють. А у Юльці - імпортери, що остаточно підривають усе виробництво та економіку країни. З іншого боку, у Януковича не проти подальшого базування ЧФ у Криму та друга державна мова, ЄЕП та інше. Юлька ж декларую себе як "проукраїнську", але ж тільки декларує.... Взагалі, мені огидні однаково обидві політичні сили. Тому буду голосувати проти всіх, та ще й піду на виборчу дільницю членом комісії, щоб мій голос (це роблю з 2004 року по своїй особистій громадськой іниціативі) не дай Боже не зарахували цім двом пацюкам.
Нет, это просто человек, который отвечает на вопросы журналистов. Я так понимаю, что какое бы Ф.И.О. не стояло бы - Вы бы всё равно нашли что сказать плохого. Кроме, возможно, Вашего собственного
А насправді Януковичу все це вже остогидло - бо він і так непогано влаштувався вже зараз, при нинішній владі, а його, бідненького смикають як маріонетку свої ж бандюки з одного боку, а імперіалісти з іншого. Ото він там плюється.
Так просто членом комісії Ви не підете,а якщо підете,то від якоїсь партії,якщо Ви критикуєте БЮТ і ПР значить Ви з партії оппозиційної цим двом силам,а значить теж стоїте за кимось.
100% в мутній водичці добре рибку ловити. ---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ---------- Вона з фангрупи третього.
Ну не знаю, но из моего телека Тигипко не вылезает... Вижу чаще, чем других...О чем говорит не знаю, т.к. звук во-время успеваю отключать, но денег на агитацию у него много...
Наскільки пам'ятаю, якщо понад 40% в другому турі голосують "не підтримую жодного", то тоді мають розписати нові вибори, а тим двом кандидатам другого туру вже у них участі брати не можна. Так що ніякої анархії і мутної водички. Якщо нема з кого вибирати, і після виборів ми побачимо ті самі обличчя просто на інших кріслах, то ну їх саме туди де їм місце - в унітаз історії. Була би цікава ситуація... ---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ---------- Треба подивитись, як це точно виписано в законі про вибори президента. Краще було б, звичайно, якби й учасникам першого туру теж не можна було більше кандидувати. У Фінляндії взагалі можна лише один раз в житті висуватися на президента і кандидатів там у списку завжди вкрай мало... Зараз ситуація "хода нет, ходи с бубей" видається малореальною, але теоретично вона могла би підштовхнути до змін в еліті, а може й навіть перешкодити змові кланів і узурпації влади... В усякому разі тоді до нових виборів чинними залишатимуться нинішні уряд, президент і вр, тільки вже без ілюзій про народну підтримку. Гірше як є не буде, а шанс на перезавантаження влади ой, як би не пошкодив! Зле, якщо голосування "проти всіх" мало би стати лише чиєюсь технологією, щоб відтягнути голоси від одного і таким чином пропхати іншого кандидата. Думаю, після першого туру багато що стане ясним.
В 2004 році дійсно йшла від НУ при переголосуванні 2-го туру. Бо тоді й вибору не було. Або від ПР йти, або від НУ. На виборах у ВР у 2006 прийшла просто до ТВК і попросилася до складу ДВК. Взяли, бо був жорстокий недобір (навіть не знаю до якої партії мене тоді записали), я приходила, просто, як безпартійна, та й гроші отримувала тільки від держави за роботу, інші ж отримували ще й від штабів своїх партій.. Не знаю, як зараз буде... Якщо, не пустять просто так, як у 2006, піду від Гриценка. Він мені імпонує, як кандидат, та й все одно непрохідний. Головне - я зроблю, що мені по силам - проконтролюю, щоб на моєї дільниці вибори відбулися чесно, бо вважаю це своїм громадянським обов'язком. ---------- Додано в 04:56 ---------- Попередній допис був написаний в 04:50 ---------- А хто ж третій з вашої точки зору? Я, наприклад, не бачу, хто за рейтингом наближається до Тимошенкі і Януковича. Хіба що пункт "проти всіх"
Все верно, эти наиболее известные, но все эти прогнозы с рейтингами странные какие-то... Результаты зависят от заказчика, а не от опроса общественного мнения... За нас (Кременчуг) могу только точно спрогнозировать, что Ющенко в пролете... А Тимошенко и Янукович имеют равные шансы, хотя, конечно, явка будет никакая.... Разве что на похмелье наливать будут на избирательном участке, то народ после длительных праздников соблазнится туда зайти...
Що це за "клікуша" тут з'явився!? "Геть усіх", "проти всіх"-це все на кого розраховано? На яких дурнів,вибачте? Мо в нас в Україні люди неписьменні, не можуть розібратися за кого голос вітдати? І нє надєйся дарагой! Підуть на вибори, і оберуть свідомо, кожен собі президента згідно з уподобанням. Бо ж це єдиний вірний шлях, не змарнувати самім собі та власним дітям життя. Вибори це завжди шанс, тож не можна їм не скористатися. Адже не зважаючи ні на що, в кожного в серці завше є надія на краще. Кожен повинен бути відповідальним за власне майбутнє, а не викидати свій ГОЛОС на смітник! Тим більше що там йому швидко знадуть нового "хазяіна".