17.01.10 я голосуватиму "Усіх в сад!"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Netsysteme, 15 гру 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А по моєму, якщо хтось є проти всіх кандидатів, то напевно має на думці когось з-поза списку? Тобто бачить когось іншого президентом. Питання - хто цей містер Ікс? І чому ж тоді він зараз не балатується?

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

А по-моєму то всьо є звичайною агітацією за Яника, бо більшість тих, хто вагається з вибором не можуть визначитись між кандидатами від так званих демократичних сил (типу Тимошенків, Ющенків, Тягнибоків і т.д.) Для тих, хто підтримує програму а-ля Янукович, вибору як такого дуже й немає. Тому активне просування пункту "Не підтримую жодного" є відбиранням їх голосів в "апельсинових", що і є агітацією за Я.

Але попри те, тему не закриваю, бо реально весело (особливо в місцях типу надати гарантованих державою спостерігачів та агітацію за кандидата "не підтримую жодного" :haha: )

Останнє редагування: 18 гру 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Цікава версія, але я все таки думаю, що там "нагорі" десь причаїлась темна конячка :))) Аля "Противсіх" :)

4. Netsysteme

Netsysteme Member

М-да...
    За 18 лет нам всем хорошо вдолбили в головы, что верить никому нельзя.
    Если кто-нибудь наберёт фразы из "Обращения" в Гугле, то увидит, что оно есть на форумах и Донецка, и Киева и т.д.
    Причём, в Донбассе пишут, что данное обращение "продвигается в пользу Тимошенко" :good:
    Лишний раз убеждаюсь, что на интернетовский планктон надежды нет.
    Только и умеют, что "клаву крошить".
    Слава Богу, реальные люди, которые в сеть или не ходят вообще, или раз в пятилетку, гораздо решительнее...

5. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Щож, на цьому можна тему і закрити.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Покличем з небуття Нестора Махна.

---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

Ага ось вам і звідки ноги ростуть.Це,я так зрозумів, повинен бути новий месія;)

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Якщо до 2 туру вийдуть Тимошенко з Януковичем буду голосувати "проти всіх" бо іншого виходу не бачу.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

І Янукович Вам подякує,тому що цим Ва проголосуєте за нього.:good:

9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Для мене вони рівні. Навіть не знаю, хто більше з них робить Україні шкоди. Може, від Януковича, як не парадоксально, менше буде. тому що в його партії олігархи - виробники, орієнтовані на експорт. Всеж таки їх підприємства хоч шось виробляють. А у Юльці - імпортери, що остаточно підривають усе виробництво та економіку країни. З іншого боку, у Януковича не проти подальшого базування ЧФ у Криму та друга державна мова, ЄЕП та інше. Юлька ж декларую себе як "проукраїнську", але ж тільки декларує....
    Взагалі, мені огидні однаково обидві політичні сили. Тому буду голосувати проти всіх, та ще й піду на виборчу дільницю членом комісії, щоб мій голос (це роблю з 2004 року по своїй особистій громадськой іниціативі) не дай Боже не зарахували цім двом пацюкам.

• Подобається Подобається x 3
  10. Netsysteme

Netsysteme Member

Нет, это просто человек, который отвечает на вопросы журналистов.
    Я так понимаю, что какое бы Ф.И.О. не стояло бы - Вы бы всё равно нашли что сказать плохого. Кроме, возможно, Вашего собственного :)

11. Андрійович

Андрійович миється в бані

Тіпа того: "Щоб не голосувати за холеру, голосуйте за чуму!"

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А насправді Януковичу все це вже остогидло - бо він і так непогано влаштувався вже зараз, при нинішній владі, а його, бідненького смикають як маріонетку свої ж бандюки з одного боку, а імперіалісти з іншого. Ото він там плюється.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так просто членом комісії Ви не підете,а якщо підете,то від якоїсь партії,якщо Ви критикуєте БЮТ і ПР значить Ви з партії оппозиційної цим двом силам,а значить теж стоїте за кимось.;)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перепрошую, ТРЬОМ!

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

100% в мутній водичці добре рибку ловити.

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Вона з фангрупи третього.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Ну не знаю, но из моего телека Тигипко не вылезает... Вижу чаще, чем других...О чем говорит не знаю, т.к. звук во-время успеваю отключать, но денег на агитацию у него много...

• Подобається Подобається x 3
  17. Андрійович

Андрійович миється в бані

Наскільки пам'ятаю, якщо понад 40% в другому турі голосують "не підтримую жодного", то тоді мають розписати нові вибори, а тим двом кандидатам другого туру вже у них участі брати не можна. Так що ніякої анархії і мутної водички. Якщо нема з кого вибирати, і після виборів ми побачимо ті самі обличчя просто на інших кріслах, то ну їх саме туди де їм місце - в унітаз історії. Була би цікава ситуація...:)

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Треба подивитись, як це точно виписано в законі про вибори президента. Краще було б, звичайно, якби й учасникам першого туру теж не можна було більше кандидувати. У Фінляндії взагалі можна лише один раз в житті висуватися на президента і кандидатів там у списку завжди вкрай мало...
    Зараз ситуація "хода нет, ходи с бубей" видається малореальною, але теоретично вона могла би підштовхнути до змін в еліті, а може й навіть перешкодити змові кланів і узурпації влади...
    В усякому разі тоді до нових виборів чинними залишатимуться нинішні уряд, президент і вр, тільки вже без ілюзій про народну підтримку. Гірше як є не буде, а шанс на перезавантаження влади ой, як би не пошкодив!
    Зле, якщо голосування "проти всіх" мало би стати лише чиєюсь технологією, щоб відтягнути голоси від одного і таким чином пропхати іншого кандидата. Думаю, після першого туру багато що стане ясним.

Останнє редагування: 28 гру 2009
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

В 2004 році дійсно йшла від НУ при переголосуванні 2-го туру. Бо тоді й вибору не було. Або від ПР йти, або від НУ.
    На виборах у ВР у 2006 прийшла просто до ТВК і попросилася до складу ДВК. Взяли, бо був жорстокий недобір (навіть не знаю до якої партії мене тоді записали), я приходила, просто, як безпартійна, та й гроші отримувала тільки від держави за роботу, інші ж отримували ще й від штабів своїх партій.. Не знаю, як зараз буде... Якщо, не пустять просто так, як у 2006, піду від Гриценка. Він мені імпонує, як кандидат, та й все одно непрохідний. Головне - я зроблю, що мені по силам - проконтролюю, щоб на моєї дільниці вибори відбулися чесно, бо вважаю це своїм громадянським обов'язком.

---------- Додано в 04:56 ---------- Попередній допис був написаний в 04:50 ----------

А хто ж третій з вашої точки зору? Я, наприклад, не бачу, хто за рейтингом наближається до Тимошенкі і Януковича. Хіба що пункт "проти всіх"

19. zet

zet Дуже важлива персона

Все верно, эти наиболее известные, но все эти прогнозы с рейтингами странные какие-то... Результаты зависят от заказчика, а не от опроса общественного мнения... За нас (Кременчуг) могу только точно спрогнозировать, что Ющенко в пролете... А Тимошенко и Янукович имеют равные шансы, хотя, конечно, явка будет никакая.... Разве что на похмелье наливать будут на избирательном участке, то народ после длительных праздников соблазнится туда зайти...:bad:

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що це за "клікуша" тут з'явився!?
    "Геть усіх", "проти всіх"-це все на кого розраховано? На яких дурнів,вибачте? Мо в нас в Україні люди неписьменні, не можуть розібратися за кого голос вітдати?
    І нє надєйся дарагой! Підуть на вибори, і оберуть свідомо, кожен собі президента згідно з уподобанням. Бо ж це єдиний вірний шлях, не змарнувати самім собі та власним дітям життя. Вибори це завжди шанс, тож не можна їм не скористатися. Адже не зважаючи ні на що, в кожного в серці завше є надія на краще. Кожен повинен бути відповідальним за власне майбутнє, а не викидати свій ГОЛОС на смітник! Тим більше що там йому швидко знадуть нового "хазяіна".

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)