1500 грн на місяць додатково: лохотрон чи реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем ihorweb, 27 лют 2007.

1. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Відповідь: 1500 грн на місяць додатково: лохотрон чи реальність?

Можемо окремо створити гілку, та про це детальніше поговорити. Це також інвестиція. Створити? Кому це цікаво?

2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Якщо маєш що сказати створюй, послухати цікаво.
    Але розказуй чесно, яка страхова премія, перелік страхових випадків, причини відмови у виплаті, дай почитати правила страхування, типовий договір, розкажи про комісійні %% агенту від страхової премії і т.д.

3. Forpost

Forpost Стоїк

4. Рекрут

Рекрут New Member

Офіційно, за фінансовими показниками, "Християнська злагода" входить до 20 найпотужніших кредитних спілок України. Але невідомо наскільки достовірні відомості, що вона подає до фінансових установ.
    Депозити в 24 % річних для кредитних спілок не є дивиною, адже кредити вони дають під 30 %, а то й більше. Важлива перевага кредитних спілок в тому, що, порівняно з банками, в них мінімальні витрати на діяльність. Крім цього, кредитні спілки пропонують простіші умови для отримання кредиту, тому люди беруть кредити попри доволі високі проценти. А це дає можливість встановлювати підвищені ставки депозитів.
    Доволі часто кредитні спілки створюються для "своїх людей", й власне такі люди можуть розраховувати на високі проценти під депозити й інші переваги. "Чужим" можуть просто відмовити у вкладенні коштів (особливо великої суми) за надуманої причини. Маю підозру, що саме такою спілкою є "Християнська злагода".
    Крім цього, за допомогою кредитних спілок можуть відмивати гроші, ті хто накрав.
    Тримати гроші на депозиті в кредитній спілці можна, але починати треба обережно, з невеликих сум, на невеликий період. Й бажано постійно стежити за діяльністю установи, куди вклав гроші.

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Простіші умови отримання це вищі ризики - результат вищі відсотки, але при високих ризиках вищі суми неповернутих кредитів, а це ж вкладені депозити.

6. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Все це чистий лохотрон. Працюючи в інтернеті можна заробити за місяць такі або більші гроші нічого не вкладуючи , але для цього потрібні деякі знання і час .

7. lada

lada New Member

Поділюся власним досвідом. Я,власне, реалізувала описану Вами ідею в реальності. Правда , справу маю із нашою місцевою кредитною спілкою,яка вже існує 4 роки і членів правління якої я знаю особисто. Для початку два роки тому вклала 10 000 грн.
    Умови такі: 25% річних з можливістю щомісячного дорахування відсотків по вкладу і нарахування прибутку по наростаючій (1 місяць 10 000грн. + 208 грн.= 10208грн.; 2 місяць 10208 + 212=10420 і т. д.) Так, за рік я вже мала майже 3000 грн. прибутку і, звичайно, свої 10 000 грн. Відсотки можна також знімати . Захотілося більшого. Але вільних коштів не було. Я вмовила свою маму "продати" мені в кредит її квартиру. Обрала "Укрсисббанк" : 7.99% річних ,валюта - швейцарські франки, термін - 15 років, застава - квартира, що "купувалася". Розмір зарплати, кредитна історія та поручителі дали можливість отримати кредит. Правда, той факт, що я купую квартиру у власної матері, банк насторожував, та я знайшла додаткового поручителя і кредит все ж отримала. На це пішло близько місяця і ~ 4 000 грн. витрат.Банк у нотаріуса видав мамі на руки гроші в гривні по курсу франка на той момент (майже 75 000 грн.). Хочу зазначити, що курс франка останні 2 роки коливається в межах 3.90 - 4.20 грн. за швейцарський франк. Мама гроші віддала мені і спокійно продовжує жити в своїй квартирі. Я ж щомісяця, кожного 20 числа роблю таку процедуру: у кредитній спілці знімаю з рахунку 870 грн., які набігли на відсотки і несу гасити тіло кредиту та відсотки. Завважте, що прибуток (відсотки по вкладу) я маю щомісяця ~ 1500 грн., а чистого прибутку відповідно: 1500 - 870= ~630грн. З кожним місяцем прибуток зростає, а розмір виплати по кредиту зменшується. Гроші, звичайно, невеличкі, але в Україні є люди, чия місячна зарплата ще менша. Певний ризик тут є ( наприклад, різка девальвація гривні), але потрібно тримати ніс по вітру і не прогавити момент, вчасно погасивши кредит. Умови кредитної спілки дозволяють забрати свої гроші за 1-2 дні. Головне, щоб спілка була створена у Вашому місті , Вашими земляками і не була філією іншої спілки, щоб обов"язково раз на рік проводилися загальні збори членів спілки із звітом-виборами правління. Щоб члени спілки РЕАЛЬНО ,через збори, могли впливати на стан справ у спілці ( наприклад, у нашій спілці загальними зборами прийнято рішення видавати кредити на одну особу не більше 5000 грн., щоб зменшити ризики неповернення).На даний момент існує черга вкладників, які хочуть вкласти гроші в спілку, але гроші вкладаються ТІЛЬКИ під реальні кредити, а не коли хто забажає. В спілки є стабілізаційний фонд. У всій цій справі є ще безліч ньюансів, але в загальних рисах свій досвід я описала .

Бажаю успіху. Хто має подібний досвід ПОДІЛІТЬСЯ !

8. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Дякую за побажання, але все, як завжди, впирається в довіру... Як би ж то і я знав когось з кредитної спілки, то і не думав би, не на форумі би писав, а з ними і виясняв все... Чекаю, поки з'являться на сайті ВАКС офіційні фінансові стани кредитних спілок, а тоді може шось і вкладу. Але квартиру під заставу - не ризикну родичів навіть вмовляти... Мене вже відговорили :)

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

зараз в КУА можна під 60% річних вкладати і що з того ніхто не гарантує вам ні прибутку ні повернення коштів.

соррі якщо хтось вже писав...

10. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

Шановн1 колеги,подумайте тверезо головою.Ск1льки тра заробити,шоби в1ддати вам 60% , заплатити налоги,взятки 1 ще соб1 оставити .Якщо вам об1цяють проценти б1льше,чим в банку нав1ть на 5% б1льше-це однозначно лохотрон.
    Хочете ризикнути - ризикуйте.але т1льки такою к1лькостю грошей , яких вам не жалко втратити.Н1 в якому раз1 не займом грошей , яких у вас нема , чи закладом вашо1 квартири.
    Як все було так просто,то нашо працювати.Бере займ , в1ддай п1д самашедш1 проценти 1 сиди плюй в потолок .

11. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

Под1люся досв1дом.Частину в1льних грошей я вложив в Пайов1 1нвест1йн1 Фонди.Причому в р1зн1.Частину грошей в нафту,частину в звязок,частину в металлург1ю 1 ше трохи в енергет1ку.Але я знаю , шо можу 1х втратити в час кризи.
    Плювати в потолок нема коли.Дивлюсь я мон1тора ,шо на б1рж1 в Гамериц1,Ази1,Рос11.Перекладаю грош1 з одного фонда в другий.
    Але б1ржа росте не т1льки вверх , но 1 в низ.
    Трохи п1зн1ше зн1му частину грошей 1 положу в банк п1д 7% (банк в Роси1),але не западу на б1льш1 проценти.Мен1 потр1бна над1йн1сть а не вигода.Безплатний сир бувае в мишиловц1,або МММ.

• Подобається Подобається x 1
  12. viltis

viltis Well-Known Member

пишу вам на рахунок тих кредитних спілок, вони всі це всьо великий розвод. я пробивав їх через службу безпеки і податкову то їх навіть в реєстрах нема. і мій друг давав їм гроші на депозит і вже 3 місяцці не може забрати назад. будьте обережні з ними можете попасти

Додано через 1 годину 42 хвилини
    от чоловік)))0 я на каву, а він знов про фінанси))) під моїм ніком.

Насправді хочу його повністю підтримати ..А охочим і перелік банків дати,в якому що і до чого

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)