1500 грн на місяць додатково: лохотрон чи реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем ihorweb, 27 лют 2007.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: 1500 грн на місяць додатково: лохотрон чи реальність?

Нє, я теж ДУЖЕ УВАЖНО читаю....Аж задуже....Довго і прискіпливо....Коли брали кредит на квартиру, я з кам"яним, суворим виразом читала десь годинку...Працівниця аж занервувалась, чого так довго....Паралельно знайшла безліч помилок (у нас колись за це дуже щемили і сварились, а тут нічого - певно ніхто документи не перевіряє і не читає уважно). Тільки тоді підписалась....

2. Forpost

Forpost Стоїк

для тих хто в танку !репід ...пліз!

3. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Ви взагалі з законом про іпотеку знайомі? Поки ви виконуєте свої зобов'язання перед кредитором (згідно обсягів та термінів що зазначені в кредитному договорі) власником є ВИ, Але Ви можете бути позбавлені свого права власності в зв'язку з НЕВИКОНАННЯМ умов кредитного договору

• Подобається Подобається x 1
  4. Тетянка

У банку є різні департаменти і різні вимоги до працівників :), різні види роботи і оплати праці....Була б в іншому департаменті - не йшла б, мені в принципі подобалось і все б влаштовувало, якби не з/п...Переманили на іншу роботу :)

5. Тетянка

Ну нащо вже так песимістично?....Повторюю, я розумію, що ризик великий, але, але...

6. Тетянка

mota_boy, ну не треба вже чіпатись до кожного мого слова.....У вас свої погляди, у мене свої....

7. mota_boy

New Shrek та я не хотів нікого образити, якщо так вийшло, прошу вибачення, я просто хотів наголосити що працівники банків є необізнані в продуктах банку, АЛЕ не по своїй вині, а по вині банку. Повірте що вони там не байдики б'ють, а працюють, і працюють не мало. Але низька оплата праці, часта зміна продуктів та умов, зверхнє, зухвале ставлення керівництва до рядових працівників, недолуге та дибільне програмне забезпечення (перебої в роботі якого забирають велику долю часу), проблеми із зв'язком, з роботою баз даних, не дають можливості вчасно та оперативно реагувати на зміну продуктів та досконало їх вивчити

• Подобається Подобається x 2
  8. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Я просто хочу підказати вам спосіб як зменшити ризик. Бо якщо їх не дооцінювати.... прийдеться плати

9. Тетянка

Так підкажіть, підкажіть...Я - сама увага :rolleyes:

10. Дімон

Дімон Well-Known Member

є я також починав з відділення і поміняв вже 4 банки ( :))) переманюють) і ось на даний час начальник відділу в головному банку:) і не жаліюся хоч і дуже важко, і на вихідних приходиться працювати, і сиджу до пізна , але я сам вибрав собі шлях!!! і сам того добивався, у мене не було багатінького буратіно щоб поміг. от я і тим горджуся!!

11. zolotoy

Застрахуйте життя своє та свого чоловіка! Це допоможе вам уникнути фінансових труднощів в непередбачений момент та не дасть можливості втратити "сімейне гніздечко".

12. Тетянка

Дякую, це ідея.....:)

13. zolotoy

І взагалі, наступного разу, коли будете купувати в кредит, зробіть це раніше (тобто застрахуйте життя) це дасть вам можливість вимагати в банка зменшення процентної ставки по кредиту (адже банк також враховує той ризик ) ;)

14. Forpost

Forpost Стоїк

Посиланнячко на інструкцію Нацбанку України можна ,будь ласочка

15. Forpost

Forpost Стоїк

Я навіть знаю де !"Аліко ".вгадав? якщо та ,то признайтесь чесно в приват(згідно правил,якщо опублікую вигонять і модера,і з Форуму ,а мені би то не хотілось.Хоча син вже мене до Форуму ревнує)

16. zolotoy

Попали в десятку, чого скривати, вибирати треба кращих. Щоб потім не приєднуватись до людей які "плачуть що втратили кошти".

17. Тетянка

А Ви самі застраховані?...Бо це вже попахує саморекламою....

18. mota_boy

Ну-ну. Конкретно може вказати банк який зменшить ставку, при наявності поліса по лайф-страхуванню?

19. mota_boy

Не забудьте повідомити громаду про річну страхову премію, яку доведеться сплатити, річ звичайно хороша, але на сьогодні доволі накладна.

20. zolotoy

ТАК, але я не займаюся саморекламою, Ви просили підсказати - я вам відповів. Де ви будете страхувати своє життя - це ваше. Я можу лишень підсказати , порекомендувати, а вам самій прийдется вибирати.

а де твій аватар? :)