14 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ГНІВУ!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 19 кві 2011.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Просто я знаю, как это делается ПРАВИЛЬНО, чтобы потом было с чем и к людям выйти, и в СМИ обратиться, и в суд пойти...
    Ставить в известность надо и городскую власть как минимум за один день.
    При этом надо учитывать, что вам могут отказать по уважительным причинам - место для митинга уже занято, в городе траур и т.д.

2. kreator

kreator Well-Known Member

3. kreator

4. STK

STK Дуже важлива персона

А чому прапор УНР?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да! Чому не державний? Свідомо?

6. kreator

7. kreator

Жители Николаевщины 14 мая будут “гневаться” на Януковича, а не праздновать День Европы
    http://www.spilnasprava.com/wp/?p=3078

8. kreator

НАРОДЕ, ВИМАГАЙ ЗАКОННИХ ПЕРЕВИБОРІВ ВЛАДИ!

По-перше, 11 березня 2010 року коаліція “тушок”, а значить і уряд були створені в неконституційний спосіб, а отже є нелегітимними. Мають по закону відбутися перевибори Верховної Ради.
    По-друге, 1 жовтня 2010 року продажний той самий Конституційний Суд надав повноваження президенту Януковичу, якими не наділяв його народ. Конституція міняється виключно на референдумі, тобто згідно закону після цієї зміни Конституції мають відбутися перевибори Вреховної Ради і президента.
    Ну і по-третє, влада проводить антинародну політику, яку громадяни більше не можуть терпіти.
    Тому закликаємо студентів, підприємців, вчителів, медиків, зварників, токарів, а особливо безробітніх людей об'єднуватись на місцях для протистояння нелегітимній брехливій владі!

Виходьте 14 травня на вулиці вимагати перевиборів всієї антинародної влади!
    Час: 11.00
    Місце: Київ – Верховна Рада; регіони – державні адміністрації

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

А что 14 мая еще и День Европы? Ничего себе насыщенный денек получается.

10. kreator

Для украинцев путь в Европу лежит через День Гнева а не гуляния "Дня Европы". :)
    Это проверка на вшивость

11. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

тогда акция обречена ...

я ортододоксасьный ненавистник власти в Украине,
    для меня бандформирования "ПРУ" это чума которая разлогает общество,
    и тем не менее перезагрузка страны должна пройти иначе.
    это моё личное мнение.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Рабіне, суспільству потрібні вже не "мнєнія", а дії. Організуйте оте "іначе" і я вас підтримаю.
    Я дивуюся, коли просто знущаються з народу, всякі "опозиціонери" нічого не роблять крім заяв. А тут люди хочуть діяти, то чому б не стати в ці ряди. Я на цю акцію піду не для підтримки Мельничука, а для показу свого "фе" владі.

13. kreator

Обречены те кто с мнением но бездействуют.

14. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ну значит нужно брать косы, остро заточенные сапы и лопаты, привязывать к ним флаги ЕС и... к Дердадміністраціям

15. kreator

Акция мирная. Ну, лопаты сам Азаров рекомендовал. Так что с лопатами думаю можно :)

16. serg-shs

по ТВ постійно кажуть, що 14 потрібно навести порядок в ДЕРЖАВІ. то думаю і коси будуть потрібні.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вивчіть досконально історії протиборства по Ганді чи Майдану і можете знаряддя гайдамаччини дома залишити. На останньому шоу Шустера це показали й мої однолітки (діти війни), вони без "лопат" закопували ненависну владу.

18. kreator

Нужна помощь!
    Готовим плакаты (листовки) к Дню Гнева.
    Нужен текст под этим плакатом.

Предлагайте.Передам дизайнеру.

19. serg-shs

ПРИБЕРЕМО СМІТТЯ В ДЕРЖАВІ
    (Вичистимо державу від сміття)

20. serg-shs

нажаль Ваші однолітки спроможні демонструвати свої здатності тільки у рамках шоу... на цьому поколінні буде лежати відповідальність за безпорадність у будівництві держави (і розвалі попередньої, більшою частиною - розвал через банальну недбалість).

а де твій аватар? :)