13 (2010)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 25 гру 2010.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чи можна двічі увійти в одну річку? Спитайте про це у режисера Гели Баблуані. У 2005 році цей французький режисер, вихідець із Грузії, зняв кіно 13 Tzameti. Грошей тоді в молодого режисера не водилося, зате був талант. Тож Баблуані виступивши і режисером, і сценаристом, і продюсером, зняв дешеве, чорнобіле, але дуже класне і талановите кіно. В головній ролі зняв чи то родича, чи то однофамільця Георгія Баблуані. Ніяких зірок, ніякого пафосу. Фільм став бомбою на всіх можливих кінофестивалях та заробив уйму всяких призів та відзнак.

Але дивно було б, якби чувак на прізвище Баблуані вдовільнився гонораром у вигляді всяких статуеток і грамот :) У 2010 році він вирушає до Голівуду за баблом і... знімає там свій фільм ще раз :) Але тепер все крутіше. Тепер це кіно не для кінофестивалів, це бізнес-проект. Фільм будується не за законами зловісного, депресивного і похмурого "нео-нуару", а за голівудськими законами. В головних ролях Мікі Рурк, Джейсон Стетхем, репер Фіфтісент та ряд інших супер-зірок. В сюжет теж внесено деякі незначні зміни щоб надати навіть деталям більшого розмаху. Хоча всередині ідея залишилася та ж сама.

Вердикт. Якщо ви уже бачили перший фільм (2005), то новий можна подивитися хіба для того, щоб оцінити різницю. Ось він http://www.ex.ua/view/2932718?r=2

Якщо ви не бачили перший фільм, то краще подивіться спершу саме його, ви отримаєте значно більше справжніх емоцій та вражень. Скачати можна тут http://www.ex.ua/view/2100682?r=2

• Подобається Подобається x 3
  2. hunter

hunter мандрівник

першого нажаль не бачив, а другий мені сподобався, позитивну оцінку можна поставити. шось оригінальне більш-менш, а не тупі заїджені сюжети!

3. nastinka

nastinka відсутня

о я бачила то кіно! давно ще. дуже круте і класне.
    мене вразило досить таки. жаль що хлопець в кінці всерівно помер.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

зараз всі хто ше не бачив фільму вам надішлють позитивних флюїдів :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)