Відповідь: 12111 Незнаю чи то брехня чи правда, але майте на увазі: ========= перешли это сообщение всем людям из твоего контактного списка, даже тем, кто сейчас оффлайн, чтобы они не добавляли контакт "котофейчик(465-605-050)",потому что это вирус. Его имя в аське 'еkaterino4ka91. Он разрушает весь жесткий диск. Если его схватит кто-то из твоего списка, то ты тоже.Сообщения с ником "satellite" не принимать! Это вирус! Windows летит при первом выключени ================
Відповідь: 12111 всьо............... Додано через 44 секунди Додано через 1 хвилину аааааааааа...... давно так не реготав.........
Відповідь: 12111 Мені часто таке приходить. Цікаво навіщо таке ходить по асьці? Виглядає на жарт, але навіщо то все?
Відповідь: 12111 мені ця месага прийшла рік тому (чи ще більше).... нагадує "лист щастя" абощо...... що найцікавіше -- люди пересилають далі і далі, не задумуючись над суттю повідомлення....
Відповідь: 12111 Цікава стаття в тему. "Давайте не будем идиотами" http://exler.ru/expromt/22-11-2000.htm
Відповідь: 12111 Прочитала. Але мені досі незрозуміло навіщо це робити? Навіщо пускати в нет всяку подібну фігню? До речі, по моєму в асьці є вірус чи що, бо мені прийшло повідомлення від особи, яка його не посилала (до речі, в неї був той 12111 в асьці): "Привет, смотри!!! http://westsidex.com/01505/ Классная вещь! " Хтось отримував? Ризикував клікати по тому лінку? Що там?
Відповідь: 12111 О знаєм ми таке. От мені від Аліас вчора схоже прийшло, то новий вид мережевого хуліганства, поширення спаму та вірусів. Беруть ламають код асікю і розсилають всім контактам людини подібні повідоблення : Далі йде лінк, увесь час міняється але суть та сама. Людині від котрої прийшло повідомлення краще за все змінити пароль на асікю бо можуть повтроити розсилку даних повідомлень без її відома.
Відповідь: 12111 так, майже правильно.... тільки суть в тому, що коли аліас запустить аську -- вона й надалі зможе нею користуватися.... це переважно спам і "кулхацкінг" -- лінк на сторінку з трояном.... в аднакласніках та фкантактє такого повно... і до речі про фкантактє, хто ще користується..... а ладно. воно мені тре?
Відповідь: 12111 ну, там, різні брутфосегі.... павлік дуров здуру захопився копіюванням американського "фейсбуку", що майже забув про безпеку: ліпить флеш-плагіни куди тре і куди не тре....
Відповідь: 12111 Ти також помітив "дуже віддалену" схожість з facebook? А безпека... Та ну її. В мене немає що красти... та й флеш відключений
Відповідь: 12111 та чому ж "помітив"?... я дивився і один, і другий скрипт... дуров тупо "позичив"...