Сьогодні подивилася новий фільм Міхалкова "12" Фільм просто шикарний - рекомендую всім Є моменти, які не сподобалися, один з них - зробили старого українця придуркуватим таке враження що він був самим тупим серед героїв картини :8: але загалом актори класні, сценарій теж, монологи добре продумані, хоча в деяких сценах можливо трохи перегинається палка - занадто добра гра акторів (цитую свого чоловіка) хто ще фільм дивився?
Відповідь: 12 кіно вражає в першу чергу зірковим складом дуже мало хто сьогодні з російських режисерів може дозволити собі такий зірковий проект-це дорого і накладно щоб вони всі були в один момент вільні а "рішают" бабкі а шо не "рішают" бабкі то "рішают" великий бабулін але він суттєво заощадив на лоцакіях(місцях де знімалось) адже їх реально було тільки 2 а це дуже мало а там навіть в епізодичних моментах "звіздить" порєдно зірки зробили крупні плани мда-а-а-ааа красота це можна годинами дивитися на ці прекрасні крупняки-найкраще в цьому кіні ітут вже дійсно майстерність а тих цілих хохлів (як вони нас називають) в російському кіно і літературі завжди бачили і бачать і будуть бачити меншими і тупішими братами які тільки те вміють що поле орати свиней вирощувати і попи вилизувати-як би це сумно не звучало але винятків я не бачила від няні з маріуполя до... а чому так...??? бо певно таких багато на жаль-без впевненості і гордості за свою державну гідність!!!!! не знаю але цей факт черговий раз зачорнив мені враження від кіна всі свої чорновбивчі гріхи вони вже так по-холлівудськи навчились виправдовувати!!!! а ми...нижча каста :naci:
Відповідь: 12 та ну ми не нища каста - це вони не можуть піднятися з рівня плінтуса і перестати використовувати нац шаблони
Відповідь: 12 Ідея, в принципі не нова, не Міхалкова. Був уже схожий фільм у 1957 році. 12 angry men. Ідея взята звідти. Фільм мені і чоловікові теж дуже сподобався, але шокувало те, що хоч у фільмі й піднята проблема Чечні та сприймання чеченців через певну призму, Міхалков був серед тих, хто написав до Путіна прохання залишитися на третій термін. Якась подвійна гра чи як? Добре, що ми то прочитали після перегляду фільму. Гра багатьох акторів сподобалася. А те, як українець зображений, то якось все одно було. Може, вже звиклося, що нема чого від них чогось доброго сподіватися. Зрештою, у нас такі дядечки і справді є.
Відповідь: 12 тільки той плінтус на венеційському фестивалі став лауреатом!!!!! це певне формування стереотипного ставлення європи до нас і тоді ніякий найінтелектуальніший голос україни-андрухович не допоможе і я до того ж...НА ЖАЛЬ!!! але реально то так сприймають всю націю...!!!!
Відповідь: 12 Їм же гірше. Якщо вважати когось за дурня, коли він таким неє, то може лишитисч в дурнях самому.
Відповідь: 12 ох... мабуть роздвоюся фільм класний, дядько - щось не дуже... такі дядьки всюди є, тому не варто його представляти як протопип саме українця щодо того що Міхалков хоче третього терміну Путіна... геній-задолиз? фе... добре, що Ви це аж тепер сказали, бо мабуть це трохи зіпсувало б мені задоволення від фільму (разом з тим дядьком було б забагато псування
Відповідь: 12 ну я не даремно так багато писала про зірковий склад зірки в росії мають де зніматись і мають з чого вибирати тому вони там дорогенькі а грошики де брать...??? не тільки ж за спонсорські а от на державному рівні можна дуже багато владнати і з тим хохлом то також політика...!!! противна і низька при всій моїй любові і повазі до цього режисера...висловлюю глибоке фе політика мистецтво речі взаємноколючі!!!!! покійні антоніоні і бергман робили то тонкіше делікатніше мистецькіше чи що але що поробиш якщо час такий...:8:
Відповідь: 12 от на декораціях зекономили це фільмові не зашкодило, бо сюжет багато декорацій не потребував тай гроші грошима, а репутація теж мала б цінуватися. ну але то справа особиста, тому мовчу :shutup:
Відповідь: 12 Посилання на статтю, про яку я говорила: Деятели культуры: Михалков написал Путину "неприличное" письмо
Відповідь: 12 Неужели Вы и вправду думаете, что в этом фильме только поднята проблема Чечни? Чечня в этом фильме - это скорее следствие, но явно не причина!!! Причины кроются куда глубже - пересмотрите внимательнее фильм Сразу вспоминаются уроки литературы в школе, где учились мыслить образно и зрить, как говорил Кузьма Прутков, в самый корень! Тут поднята проблема всего современного общества в принципе с его достоинствами и недостатками!!! А что было бы если бы Вы ДО того, как посмотреть фильм узнали бы, что Михалков хочет Путина на третий срок???
Відповідь: 12 Я подивився цей фільм. Він чудовий , але ідея вкрадена, проте це не заважає дивитися і насолоджуватися , рекомендую.
Відповідь: 12 А черт с этим, фильм событие, вы считаете лучьше, когда деятели культуры Украины, тоже власти лижут дупу, но фильмы не снимают
Відповідь: 12 Та він міг бути і білорусом, і кубанським росіянином, і хохлом. Дядько - громадянин Росії, інакше не був би присяжним. Нажаль, образ тупого, недолугого чи підлуватого хохла давно уже став штампом в російському кіно. Шкода, що видатний режисер до таких штампів опускається. Шкода, але не дивно. Так само, як не дивна позиція щодо третього терміну Путіна. Міхалков є прихильником і апологетом імперського , великодержавного розвитку Росії. І це нормально, що дядько хоче , аби його батьківщина була великою та сильною наддержавою. І природньо, що таку імперію має очолювати сильний цар, імператор. В цьому Міхалкови (син і батько) послідовні і логічні, вони вірно служать імператорам і імперії - колись СССР і тепер РФ. Може вони навіть праві і саме таким є особливий російський шлях до світлого майбутнього. Сучасний західний тип демократії там не приживається. А кіно хороше.
Відповідь: Фільми: Ну шо, "12" цілком непогане кіно, дуже навіть сподобалось... Крім звичайно одного моменту, без якого москалі кіно знімати не беруться... в тупуватому, простяцькому, хлопському, сільському такому собі Плюшкіну з будильником, кришкою від унітаза в чемодані і акцентним русскім язиком легко вгадується українець, нехай навіть і в якомусь там коліні...