12 областей України замість 25?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Брацлавчанин, 16 жов 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну-ну...

2. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

На Закарпатті, яке відноситься до Київської області. А що робити, коли закарпатці і буковинці не хотять бути в Галичині?!

3. Брацлавчанин

Давайте створимо федерацію з самою дружньою до нас країною Молдовою?!

Вкладення:

• ukraine-1.JPG
      ukraine-1.JPG
      Розмір файлу:
      78,1 КБ
      Переглядів:
      8
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А хто сказав, що вона до нас дружня!?о_О А якже Романіа маре?;)

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

Лукомор'є:))). Пригадуєте:" У Лукомор'я дуб зельоний, златая цепь на дубє том...";)

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Хіба!? А татар ви за людей не рахуєте?;)

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ----------

Є таке поняття - Мала Польща (там де Краків). Прабатьківщина ляхів.

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

Давайте назвемо Україну - Республіка Русь, а себе - русинами і будемо москалям дулі крутити;). Як Республіка Македонія грекам. Бо Русь то наша назва, вкрадена москалями. Ось і повернемо її, а вони нехай носяться зі своєю Росією, бо така назва з'явилася лише за Пєтрушкі Пєрваго:))).

• Подобається Подобається x 1
  5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ну якщо вже брати по історичній справедливості,то Закарпаття і Північна Буковина повинна бути у складі Галичини,а Басарабія в складі Поділля і ще треба прихопити Придністров"я.Чуть не забув,давайте приєднаємо ще Південну Буковину,бо до Дорна - Ватри та Сучави живе багато наших братів - русинів,гуцулів.Але чи захотять вони виходити з складу Євросоюзу?То може краще приєднати ще і Євросоюз?;)

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Теж не погана ідея.Будемо мати дешевих будівельників,багато доброго вина і велику базу постачання людських органів.Повій нам не треба,своїх не знаємо куди діти.

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

Пропоную ще таку назву нового утворення - Руська Федеративна Республіка.І най москалі собі лікті кусають.

• Подобається Подобається x 3
  6. Брацлавчанин

Молдавани себе румунами не вважають і до українців добре відносяться.

А як вам такий варіант?

Вкладення:

• ukraine-1.JPG
      ukraine-1.JPG
      Розмір файлу:
      77,5 КБ
      Переглядів:
      8
  7. Брацлавчанин

Тільки добавлю: Руська Федеративна Республіка України та Молдови. РФРУМ. Мови: українська, молдавська, церковнослов"янська.

Останнє редагування: 17 жов 2010
  8. VasMT

А руська? І її теж....

9. Брацлавчанин

Руська - це російська чи зах.-українська?

10. VasMT

Руська - це руська.

11. Брацлавчанин

я знаю великоросійську мову, малоросійську і трохи русинську. розумію білоруську.

12. nikolas

Молдовани з румунами,це щось подібне до українців зах.регіонів і українців східн.регіонів.Назву Молдавія приплели москалі,коли східна частина Молдовського князівства (одного з трьох румунських) попала під їхній протекторат.До тих пір це було одне князівство Молдова з столицею у м.Ясси,а теперішній Кишинеу був забитим селом.

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Мені більше подобається варіант Storozha.

13. Брацлавчанин

молдавани наче не вважають себе румунами чи вважають?

В ходе переписи 2004 г. только 2,1% граждан Молдовы назвали себя румынами.

http://www.moldova.ru/index.php?tabName=events&owner=27&id=183

Останнє редагування: 17 жов 2010
  14. Yarema

Ви хочете сказати, що молдавани відносяться до румунів, як українці до москалів?! А що...Може бути...Чому б ні?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

А я б Херсонську об'єднав би з Кримом в Тавриду, бо вони історично дуже пов'язані...Хоча я за те, щоб створити в Криму татарську державу і надати їм незалежність. Це було б благородно і послідовно. Бо той, хто бореться за незалежність повинен розуміти своїх братів по боротьбі;).

15. Las-kava

Las-kava New Member

Не зовсім розумію змісту даної балаканини. Адже всі чудово розуміють той факт, що ніхто і нічого подібного робити не буде і "перекроювати" Україну тим більше. Максимум що зробить нинішня влада це перейменує Львів у Львов, Київ у Киев іт.д.
    Хоча ідея мені сподобалася, але реалізувати на жаль ніхто нічого такого не буде

16. Yarema

А це нам нафіга?!о_О

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Хто зна...Ніколи не кажи "ніколи"...;)

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Хто зна...Ніколи не кажи "ніколи"...;)

17. Брацлавчанин

Українці мали тісні зв"язки з Молдавією завжди. Той же Петро Могила був молдаваном. Румуни агресивні і до нас і до молдаван.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Я теж з вами згодний, щоб об"єднати Херсонщину і Крим. А куди віднести Буковину? До Галичини чи ні?

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Ну цю мову використовують в службі. Просто вона мені дуже подобається )

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Може ще Білорусь приєднаємо? Буде союз України-Білорусі-Молдови.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене свій варіант:

Закарпаття, Чернівці і Дніпропетровськ без змін залишаються.

Вкладення:

• kartajpg.jpg
      kartajpg.jpg
      Розмір файлу:
      188,2 КБ
      Переглядів:
      11
  19. nikolas

Я б так не сказав,що вони агресивні до молдован.Для румунів молдовани,це вівці які відбилися від отари.У них приблизно таке відношення до молдован,як у наших свідомітів до хохлів(малоросів).Просто румуни більше сприймають нац.ідею,на багато згуртованіші та амбітніші.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

Теж не поганий варіант.

20. Брацлавчанин

Все, ось так:
    1. Галичина (Львів)
    2. Волинь (Луцьк)
    3. Поділля (Винниця)
    4. Київщина (Київ)
    5. Чернігівщина (Чернігів)
    6. Полтавщина (Полтава)
    7. Запоріжжя (Дніпровськ)