дивлюся "сотню" і в мене дежа вю, що все таке уже бачив) серіал нагадує Lost лайт спойлер: [CENZ]і закінчується сезон дуже схоже на кінець першого сезону Lost -- сотня потрапляє у таємниче місто)[/CENZ] свої / таємничі кровожерливі чужі джунглі монстри емоції, які більше схожі на перманентну істерику трупи, трупи, трупи ідіотські вчинки без жодної мотивації висновок: дивитися можна) є й мінус, найбільша еротика -- голі ноги враховуючи кровожерливість серіалу, себто аудиторія 18+, це трохи дивно озвучку роблять кілька студій. актори: людина-оркестр Генрі Йен Кюзик (Lost ецетера) Пейдж Турко (Підозрюваний) Річард Хармон (Контінуум) Дічен Лакман (Виняткові міри) різна маловідома школота...
и это я смотрю одним глазом - точнее, муж смотрит, а я мимо пробегаю))) и у нас с ним тоже ощущение дежа вю... останний хто виживе, отрімає....
бачив пару серій, ідея супер, а реалізація не дуже, і справді досить дитячий серіал в плані мінімальної правдоподібності.
Другу серію не осилив, і бажання пробувати ще наразі нема. Правильна характеристика "дитяче". Дуже все просто і плоско