10 найнебезпечніших продуктів харчування.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ABDURAKHMAN, 14 гру 2009.

1. Smak Zhyttya

Smak Zhyttya New Member

2. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

брехлива стаття, розрахована на неграмотних.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. це чому? Все правильно там написано, тільки вказана в підписі автор статті, не автор фактів, а просто підсумувала загальновідоме. Стаття розрахована "на початківців". Якщо комусь вона видається брехливою, то потрібно розширювати свій світогляд і розуміння продуктів харчування і їх вплив на організм :)

4. prius

prius Well-Known Member

Якщо їсти всього потрошки з продуктів,то не є шкідливо,а якщо сжерти відро корисного салата,то можна ласти склеїти

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

"хімія", "ГМО", "барвники", "хімічні добавки", - пугалки для неграмотних.
    "
    дріжджі сприяють розмноженню грибків та бактерій в організмі." - взагалі нісенітниця
    "
    Сіль сприяє зниженню тиску" - також
    Ну і багато інших прикладів, ліньки увесь текст розбирати

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. упс, бачу Ви уважніше читали статтю, ніж я :)

7. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Здорове харчування це тільки те що сам виростив ( що тварини, що рослини) , нажаль інакше ніяк :sad: і то при тому що земля і вода перевірені ( екологічно чисті) . Велетенська проблема із всією молочкою із всіма мясними виробами і практично все що йде на продаж фальсифікується засипається добривами так що морква товщиною з руку і такого ж розміру ...
    На фоні тоєї бяки яку ми їмо під виглядом творожка, молочка, сухофруктів і т.д. і т.п. цукор \ сіль виглядає мало чи не єдиним здоровим харчуванням про методи фальсифікації цукру і солі я поки що не знаю. А так я кожен раз диву дивуюся як дізнаюсь що і такий то продукт Н можна фальсифікувати чи споганити .

а де твій аватар? :)