10 найнебезпечніших продуктів харчування.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ABDURAKHMAN, 14 гру 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

фарбувати на коричнево?

• Подобається Подобається x 1
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справи такі що корови в нашому роді завжди були файні але яблучка не дуже, ось восени і годували ябкамі (продати восени ябка, турбота клопіт) зате молочко ябкове екстра.:good:
    Радять ж м'ясні вироби на кiтах перевіряти ,ким капусту і моркву повіриш, може козою?
    На митниці яблука труять ,виробники труять не відомо чим. В ідеалі яблука здорови харч .В реалі як вийде.

3. я днями викинула майже весь "non-stick" посуд: начиталась, що при нагріві до високих ткемператур, він виділяє канцерогенні пари... чоловік каже: "хитрий привід купити нове начиння :) "

• Подобається Подобається x 6
  4. Summer

Summer Well-Known Member

а то який ? просвітіть ))

5. тефлонове і подібне "не приставуче" :)

6. Summer

Summer Well-Known Member

ааа тефлоном я давно не користуюсь, знаю він дуже шкідливий.....

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Можливо якщо -десят років щодня смажити на тефлону то можна і до раку дожити.
    Подивіться якщо знайдете статистику летальності по Україні, дізнаєтеся що дійсно небезпечно.

8. Summer

Summer Well-Known Member

та і повітря небезпечне, і продукти, і посуд .....

9. Максим

Максим Well-Known Member

Точно знаю одне - якщо смажити на тефлоні, рано чи пізно неодмінно помреш. ;) Це стосується також мікрохвилевих печей, газових плит, алюмінієвого посуду... у всі часи люди вважали шкідливим щось різне, здебільшого, звичайно, всі нові технології. :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 1
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Всі люди планети хоча б раз у житті коштували огірки. Всі люди помирають. Висновок - усі люди помирають, отруївшись огірками...
    А огірки на тефлоні - то взагалі....

• Подобається Подобається x 5
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю чи тефлон шкідливий, про це в рекламі ніц не сказано, але там сказано, що тефлон завжди думає за нас. От в чому вся шкідливість. Я б не хотів, шоб замість мене думав якийсь тефлон. Я так зрозумів, що той тефлон вживається і він, проникнувши в мозок, починає думати замість людини... жах...

• Подобається Подобається x 5
  13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Взимку ті бабці чось не продають свою городину. Та й тепер бабці спритні бувають - не гірше турків напічкають свої помидорки.

• Подобається Подобається x 4
  14. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Найбільш шкідливим є сама думка про те що воно найбільш шкідливе.
    Ти ба як закрутив, але суть, я думаю, ви зрозуміли.
    'Самовнушение' - страшна річ.

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Швестра так любить говорити.
    -Не клич вовка з лісу!
    Що б удома жодного слiва про хвороби хулери.
    Але ті хто не цікавляться (Cкоти і Петсі) хворіють і помирають не менше ніж інформовані люди ,навіть чаcтище.Т.з психосоматика і фобії це до іншого лікаря, але гігієну-сантітарію мозгознавець не скасує.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А........... тефлончик навіть дуже нічого на смак.... з жареною на маргарині картоплею фрі.

17. ABDURAKHMAN

одно другому не помеха, все идет в накладку. Одно другое третее... а как последствие получаем букет болезней

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

отут ви зря.... тре то позитивно сприймати, тоді тефлончик піде, як вітамінчик - на користь.

19. ABDURAKHMAN

Згідний з вами на всі 100%

Люди в більшості випадків самі є причиною виникнення різних болячок. І саме тому оптимісти жиють довше за реалістів на 5 років, а за песимістів на цілих 10 років більше!
    Тож давайте реально оцінимо ситацію, що склаласю і будемо всі - ОПТИМІСТАМИ!:preved::preved::preved:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Песиміст каже
    - Всьо! Гірше бути не може....:sad:
    А ОПТИМІСТ
    - Може-може!:cools:

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)