Справи такі що корови в нашому роді завжди були файні але яблучка не дуже, ось восени і годували ябкамі (продати восени ябка, турбота клопіт) зате молочко ябкове екстра. Радять ж м'ясні вироби на кiтах перевіряти ,ким капусту і моркву повіриш, може козою? На митниці яблука труять ,виробники труять не відомо чим. В ідеалі яблука здорови харч .В реалі як вийде.
я днями викинула майже весь "non-stick" посуд: начиталась, що при нагріві до високих ткемператур, він виділяє канцерогенні пари... чоловік каже: "хитрий привід купити нове начиння "
Можливо якщо -десят років щодня смажити на тефлону то можна і до раку дожити. Подивіться якщо знайдете статистику летальності по Україні, дізнаєтеся що дійсно небезпечно.
Точно знаю одне - якщо смажити на тефлоні, рано чи пізно неодмінно помреш. Це стосується також мікрохвилевих печей, газових плит, алюмінієвого посуду... у всі часи люди вважали шкідливим щось різне, здебільшого, звичайно, всі нові технології.
Всі люди планети хоча б раз у житті коштували огірки. Всі люди помирають. Висновок - усі люди помирають, отруївшись огірками... А огірки на тефлоні - то взагалі....
Я не знаю чи тефлон шкідливий, про це в рекламі ніц не сказано, але там сказано, що тефлон завжди думає за нас. От в чому вся шкідливість. Я б не хотів, шоб замість мене думав якийсь тефлон. Я так зрозумів, що той тефлон вживається і він, проникнувши в мозок, починає думати замість людини... жах...
Взимку ті бабці чось не продають свою городину. Та й тепер бабці спритні бувають - не гірше турків напічкають свої помидорки.
Найбільш шкідливим є сама думка про те що воно найбільш шкідливе. Ти ба як закрутив, але суть, я думаю, ви зрозуміли. 'Самовнушение' - страшна річ.
Швестра так любить говорити. -Не клич вовка з лісу! Що б удома жодного слiва про хвороби хулери. Але ті хто не цікавляться (Cкоти і Петсі) хворіють і помирають не менше ніж інформовані люди ,навіть чаcтище.Т.з психосоматика і фобії це до іншого лікаря, але гігієну-сантітарію мозгознавець не скасує.
одно другому не помеха, все идет в накладку. Одно другое третее... а как последствие получаем букет болезней
Згідний з вами на всі 100% Люди в більшості випадків самі є причиною виникнення різних болячок. І саме тому оптимісти жиють довше за реалістів на 5 років, а за песимістів на цілих 10 років більше! Тож давайте реально оцінимо ситацію, що склаласю і будемо всі - ОПТИМІСТАМИ!