Гм... скажу так. Як мій батько приїхав сюди після "репатріацій", на селі ще жило троха німців. Прості селяни, мали свої поля, господарства. Николи не виходили в поле в дощ. Николи не виходили в поле в неділю чи будь яке церковне чи державне свято. і завжди мали зібране з поля раніше.
Для Миха: Миху, Ви праві. Це стан душі. Чесслово, дотепер радію від того, що пенсіонерю... Нині посадив кавуни, зкопав грядку 6-7 кв.м, де коні не зайшли і почав перший свій кут. 40 цеглин. Не те що я раніше не клав цеглу... Справа в тім, що це будівництво я вирішив зробити сам, один, без чиєїсь допомоги... Слава Богу знань, російською смекалкі, бажання в мене є. Сам розробляю, проектую і створюю елементарні механізми для полегшення праці, дещо прикупив, дещо у родіни експроприював... И увидел он, что это хорошо. (с) Для Un.Known Люба землячка. Сьогодні діти попросили погуляти з внуком, поки вони свої справи порішають. Так ось, з 15.00 до 17.00 гуляв в Козячому парку. Там проводили змагання між школами... Що за змагання не знаю, але антураж чудовий, ведучі гарно ведуть конкурси, сила дітей в формах, безліч вболівальників, галас, сміх і зелено-смарагдові дерева покриті білим димом квітів... А скільки малечі... І чисто. А ввечері в 21.00 для учнів дискотека на свіжому повітрі... Так що Першотравень і мікрорайон зачепив . В честь покладеної першої цеглини дістав з півниці "шампанське" з березового соку... Ще раз велике спасибі мамі порадниці (забув нік) за рецепт - чудова річ Для Alexey_я Titievsk_ого: Алексей, как видите и сегодня сухой как лист... А вот завтра с 13.00 начнем-с... До встречи в "Для нетверезих форумців"
Нє, будуть танцювати батярських пісень, жартувати, обирати найкращого батяра і пані батяркову і видаватимуть відповідне посвідчення (про батярство)
А ми з Зоряною...не повірите...в лісі... Шо ту сі роби...шо сі роби... Нарід усілєнно празднує пєрвомайскій празднік і тєжко сі трудит... Декотрі щелепами догризают смажене мнєсо,декотрі,через силу(сТРУДились) допивают "огнєнну воду" і видают голосно різні звуки(повторювати не буду,бо'м таки не люблю таких звуків)... Є й такі,жи влаштували пляскі...з подпєванієм "Бєлая берйоза,ти любофф мая"(якраз звучит з машини)... Недалеко єдні усілєнно сі ТРУДєт в кущах...хм..не придивлявся.... Празднік,карочє...
На сленгу електриків та електронщиків "Пєрвоє мая" означає коротке замикання з шаленим іскрінням, а особливо - коли зі звуком "Ба-бах!" Переконавшись, що "автор" живий і не обгорів, усі регочуть та вітають його криками "Пєрвоє мая!".
Лондон. 1 Травня. Здивувався, задумався. Фото не моє. ---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ---------- Лондон. 1 Травня. Здивувався, задумався. Фото не моє.
Дивуватись перестав, ще думаю Виявилось - не знаю, що це за 1 Травня. Ви теж не знаєте? Тоді ця цитата для Вас: Думаю, що ми з вами, дописувачами в цій темі, ніякого відношення 1 Травня не маємо, це не наше з вами свято. Аргументую: це День міжнародної солідарності трудящих, тобто робітників, нижчого прошарку найманих працівників. Навряд чи дописувачі в цій темі, включно зі мною, належать до цієї категорії. Так що ж, обговорювати чужі свята?
Не-а...Вы не правы... Вон Борисе...работает на Хозяина....зарплату получает в конверте и никаких налогов его Хозяин не платит... Но Борис верен своему Хозяину...поэтому для раба.... 1-е мая не праздник!!!
Ну ..это только в том случае если Вы трудящийся.... а если самостоятельная личность.... то дача есть не источник выживания,а средство полноценного отдыха!