1 травня - "дєнь трудящіх"

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Дімон, 12 кві 2007.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Мих, какая тепленьеая вода, Зато морской воздух, тихий город со старой архитектурой, уникальный трамвай одноколейный, рыба, праздник чебурека, вино, восточные сладости, кофе в Гезлевских воротах, заунывный голос муэдзина и просто хорошие люди

• Подобається Подобається x 7
  2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Шо там москалі святкують на 1-2 число мені не ясно, але же як просто вихідні то не зле. :good: Особливо як погода добра, можна шашличку пожарити, десь відпочити поїхати. Але з тими вихідними в травні біда страшна. Ше буде день побєди, потім зелені свята, то всьо на вихідні припадає, потім переноситься. Коли працювати ??? А начальство план ставить :cry::cry: коли його виконувати :cry:?

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вместе с мокалями первомай праздновали и львовяне, а насчет Коли працювати ??? Вы что у станка стоите?:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я взагалі не розумію для чого стільки свят ще й переносити на понеділок? Вважаю, що тільки два свята можуть святкуватися затяжно-Новий рік і Великдень, бо припадають на ніч і на другий день треба елементарно виспатись.
    Невже у нас в країні все настільки добре, що ми можемо собі дозволити стільки не працювати, а пити-гуляти?

• Подобається Подобається x 4
  5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Та то понятно, от що саме святкували непонятно :)

А розумова праця не рахується? А результат роботи може бути тільки у тих хто біля станка стоїть?

6. sl4m

sl4m Well-Known Member

а то =) (сарказм)

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

1 травня потрібно перейменувати на День весняно-польових робіт. Ці дні завжди були шансом вирватись з роботи і приїхати в село, чи на дачу, щоб посадити картоплю, починаючи з часів Союзу.

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не знаю, як в Н.Стрілищах, а на Стрийщині городи давно вже посаджені... А Ви чекайте далі свят...

• Подобається Подобається x 3
  9. Alias

ггг..у моєї бабці картопля вже зійшла..і буряки, і морква, а капуста потихеньку починає в"язатись.Тепер тільки поливати.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

По-доброму завидую Вам. Можливо дане свято було розраховане на теплі регіони, а не холодні. Коли жив в одного дєда на квартирі в Солнєчногорську /Росія/, той взагалі цілий тиждень не виходив з хати, а як тільки прийшла неділя, брав сокиру, молотов, чи лопатку і щось майстрував або робив цілий день. Свято солідарності в нього тривало від неділі до неділі.

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну, особисто для мене ці свята - можливість присвятити більше часу дитині, родині, зробити ті справи, які постійно відкладаються. :) Зрештою, вивезти малу на природу, бо вже аж зелена від "цілющого" міського повітря.

12. Полковник

Полковник миється в бані

А у нас ещё рано сажать.

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

1 травня в нас звичайний робочий день (цього разу звичайна субота).
    Ніхто в цей день нічого не святкує і навіть не підозрює що десь це є свято.
    Мінусові температури (-2-4С) і сніг - тут це нормально.Правда цього року має бути тепло.
    Весняно-польові роботи теж ще зарано , вони починаються після Victoria Day (День Королеви Вікторії) після 20 травня.
    Бузок в нас починає цвисти майже в середині червня.Моя мама дуже дивувалася коли приїхала і це побачила.
    А аналог 1 Травня -Labor Day (День Праці) в нас відмічають в першу неділю вересня , тоді понеділок вихідний.
    ...роблять BBQ і пють пиво....

• Подобається Подобається x 3
  14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

1 травня - День батяра у Львові :)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в мене нині буде свято покладеної першої цеглини.

• Подобається Подобається x 4
  16. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

І то добре. :)

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну с праздником шо ли!.. :)

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А що вам заважає працювати? Хто хоче - той робить. У мене є знайомі, що і по святах працюють, бо гроші дуже потрібні.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я там, у Євпаторії вже років 5 останніх віддихаю, так що все то знаю. Хороше містечко - то правда.

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:42 ----------

То не свято, то стан душі....

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ----------

Невже будуть обливати водою?

20. Alias

А я що, за себе? У нас в інституті взагалі до 10 травня зробили вихідні.Буде час над дипломом попрацювати.Приватники не відпочивають, то все державні установи стільки гуляють.Мабуть державі то вигідно.

а де твій аватар? :)