а якось так повелось в нас-1 травня=шашлик... кожного року, 1 травня ми з друзями їдемо за місто... ))) погода... вона ніколи на перепоні не стоїть )
Во как?Закрытый клуб?Чего ж паспорт при регистрации на форуме не спрашиваете?Да и у вас на лбу не написано,что вы с Украины.Может,с Лубянки засланный,керосину подливать.
9те для мене сумнівне свято,а про 1ше і говорити нічого.На 1 травня мені завжди пригадуюється іронічний,але вірний вислів одного чолов'яги:Голодранці всесвіт,в одну купу ХОП
Ну вроде паскудна конфігурація у тому році. Тому в нас фірма у рамках рекомпенсати дала вихідні ... у вівторок
А я с женой опять в Евпаторию собираемся на первомай, туда же что и в прошлом году http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=500827&postcount=110 и погоду такую же обещают
День трудящих вже давно.... Ми,во з Зоряною йдем до лісу через поле,десь 2 кеме... і от,вже з місяць там люди. Стоять ра....е-е-е..в позі зю.. Таку картину я бачу щороку. І,знаєте,що вони роблять? Щовесни їдуть на Шувар,або на Привокзальний ринок,міхами закупляють там дрібну бараболю. Тоту бараболю запорпують в землю. І до осені щодня стоять коло неї ра..е-е-е в позі зю... Восени вони викопуют...набагато дрібнішу і набагато менше,ніж запорпали і везут в льохи. А до їдзеня купляют волинську бараболю. Але робота є робота. Все ж краще,ніж,об"ївшись м"яса гонити по лісі,завиваючи дивнИми голосами...